Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Aylık çok az değilmi ?

Bende bebek bakıcılığı yaptım uzun süre 3000-3500 tl tek bebek,çocuk. Ve sadece çocuk ve ihtiyaçları başka hiçbirşey yapmam .ailenin nasıl kuralları var saygı duyuyosak bizimde belli kurallarımız olmalı ve kendimize saygı duyurtmalıyız ..!!!! Kimse kimseden üstün değil, karşılıklı saygı anlayış olmazsa olmaz zaten hiç profösyönelce değil yazdıklarınız ..!

Şakaci senii
kiz canin mi sıkılıyo,tatilde 2 yemek ogren,annene bi cay demle,yazik kadina ayol elinden tatilde bari bir cay kahve icsin

Hiç iş tecrübem yok market mağaza vs o yüzden basvuramiyorum o tür yerlere. Yapamam diye çekiniyorum. Böyle evlerde çalışınca da köle muamelesi görüyorum
Ahhahhah sen bu caliskanlikla bimde 2 haftada sef olursun,tecrubede istenmiyor,ama sen sicacik yatagin icinden yaziyorsun bence:)))

Şakaci senii
kiz canin mi sıkılıyo,tatilde 2 yemek ogren,annene bi cay demle,yazik kadina ayol elinden tatilde bari bir cay kahve icsin
Şaka olmasını çok isterdim. Bu iş çok dar zamanımda karşıma çıktı buna da şükür. Şu son zamanlarda biraz daraldim. Başka iş bulursam bırakmayı düşünüyorum. Tekrar fiyat konuşmaktan çekiniyorum. İş bulamam diye bı de başka biyerde de ya anlasamazsam. Bu korkular yüzünden cesaret edemiyorum birazda.

Anlasirsin anlasirsin,nereden bulacaklar senin gibi 2 cocuk bakarken evi de cekip cevirebilen Superbezdumda'yi,daha ne tecruben olacak,fazla bile gelirsin:))

Arkana bakmadan kaç o evdenn. İkiz bebek ve ev işleri saatleride uzun 1000 tl çook az ücreti. Bizim eve temizlikçi günlük 200 den asağı gelmiyor. Yazık hem orda rahat değilsiniz hemde hakettiğiniz ücreti alamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…