Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Hayır değilsiniz. Kadının her istediğini yapmışınız zaten. Corona yüzünden kafayı yediyse yedi bu sizin sorununuz değil. Siz dik durun. Sizden iyisini mi bulacak? ama siz daha iyi bir iş bulduğunuz an ayrılın.

İhtiyacım var evet. Annemler kredi çekti ev için destek olmam lazım. O olmasa bile yine çocuk için çalışmam lazım. Evden uzak kalmak da iyi geliyo bir yandan

İşe alırken dişlerinize de baktı mı afedersiniz sözüm size değil. Aranızda işçi işveren ilişkisi yok, köle efendi ilişkisi var. İnsan hasta olunca kendi bebeği için bile maske takıyor, ama bu kadar pimpirikliyse otursun kendi baksın. Sigortanız da yoktur, çalışma saatleriniz insanlık dışı. Çok acil ihtiyacınız yoksa çıkın, başka yerde tek çocuğa bu fiyata bakarsınız ya da hem çalışıp hem de başka iş bakın. Böyle muamele kabul edilmemeli.

Tabi kadının yaptıgın cok ayıp Baska bir ıs bulma sansınız var mı

Eziyetten başka birşey değil. Ne demek bana resim at. Ayrıca beni ilgilendirmez yanlış anlamayın ama 1000 tl nedir ikiz çocuk hem de. Üstelik hem çocuk bakılacak hem ev işi. Saatlerde normal değil. Bence bırakın işi. Resmen kullanıyor sizi. Bu devirde o paraya o koşullarda öyle bir insanla kimse çalışmaz

Herşeyi geçtim, nasıl ikiz bebekle temizlik yapma sorumluluğunu kabul ettiniz.
Siz temizlik yaparken başlarına bişey gelse sorumlusu sizsiniz.
Kaç yaşında bebeler..

Ne kadar vefasiz insanlar... siz kadının çocuğuna bakıyorsunuz, bunun karşılığı hicbir ücret olamaz...
Ikiz çocuğa bakıp bir de ev işi yapmanız başlı başına olay zaten , bazen anne kendi çocuğuna tahammül edemiyor. Hastaysanız çocuklara bulaşmasın zor atlatirlar dikkat edersin diye söylenir de bu tuzlu suyla yıkarken fotoğraf istemek resmen zorbalık...
Çok ihtiyacınız yoksa bu kişinin yanında çalışmazdım

İhtiyacım olduğu halde bugün bayağı tepem attı artık dayanamadim. Yine sabrederdimde onun öncesinde eşim aradı onla tartıştım biraz üstüne bu olay sarteller attı artik

Allah cikariyo cnm. Geçen gün iki tane altınını kaybetmiş. Aradı durdu

Rabbim sabır versin sana canım. Aldığın para gerçekten çok çok az. Üstelik kadın resmen köle gibi görüyor seni. Eğer sözleşme falan yoksa gittiğin günlerin parasını al ve defet başından. Allahım o üç yaşındaki oğlunun yüzüne bakar da inşallah çoook güzel bir iş çıkarır karşına. He bir de böyle karaktersiz bir insan yarın bir gün kaybolan altınlarını da senden bilir Allah muhafaza.

İhtiyacım olduğu halde bugün bayağı tepem attı artık dayanamadim. Yine sabrederdimde onun öncesinde eşim aradı onla tartıştım biraz üstüne bu olay sarteller attı artik

O hanım bu paraya çocuklarını yarim gün kreşe bile gönderemez. Iyilesip geleyim en iyisi diyen insanı vereceği 3 kuruşla tehdit eden kişinin işi yapılmaz hanımefendi, inşallah iyi insanlarla karsilasirsin

İnsansın cunku, insan olan herkesin sabrının bır sınırı var.
Iscı olabilirsin Hersey den önce İnsansın, tıpkı onun gibi kırmızı cızgın var.
HADSIZ manyak.
Kadından nefret ettim.

Minicik para verirken dunya ıs yaptırırken vicdanı sızlamayanlara Allah kimseyi muhtac etmesin.

Kadında somurgecı pıslıgın teki.
Bin tlye madem calısıyosun, git baska ıs bul arkadasım.
Mesela temizlik sırketlerıne basvur. Ev temizliği degıl de, apt ısıne git.
Onurunla helal para heryerde kazanırsın.

Bence çık işten. Biri 1000 lira ya hem ev düzeni+çocuk bakımını üstlendiğini duysa kıtlıkta bulunan ekmek gibi üstüne atlarlar valla. Niye kendine eziyet ediyosun. Hiç piyasa araştırması yapmadın mı ücret talep ederken. Çocukların annesiyle yaşadığın problemden ziyade kendine bu kadar iş yüklemen ve karşılığında aldığın komik rakamdan dolayı üzüldüm açılçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…