- 21 Kasım 2017
- 27.892
- 122.424
- 598
- Konu Sahibi bezdumdaa08
Tuzlu suyla gargara yaparken poz vermenizi mi bekliyor ciddi ciddi? Yaşasın tam bağımsız ruh hastaları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikız cocuk ve ev ısı ıcın ucret az bence. Burda tek cocuga 1000 TL alıyorlar ev ısı vs yok. Aslında korkması normal cocuk saglıgı ıcın ama emrıvakılık his degıl.Mrb yeni üye oldum ilk konum arkadaşlar.
2 ay önce ikiz bebek bakıcısı olarak ise başladım. Sabah 7.30 akşam 7.30. hem çocuklara bakıcı hemde ev işi yapicam böyle anlaştık. Aylik 1000 lira. 2. Aydan sonra saat konusunda konusacaktik. Biraz daha erken çıkacaktım. Buna pek yanaşmıyor. Bir diğer konu benim oğlum grip olmustu hanımefendi sanada bulasmistir maske tak çocuklara çok yaklaşma diye uyarmaya başladı. İlk bir kaç gün taktım maskeyi. İlaç verdi onuda ictim "hasta olmamama rağmen". Neyse dün sağlık ocağına gidecektik çocukların aşısı için. Bizde muayene olalım bakalım hastamiyiz diye dedi. Tmm dedim. Muayene etti doktor dedi birşeyi yok gribal olarak. Yine tutturdu maske tak. Artık dayanamadım dedim ben hasta değilim. Yok devamlı burnumu çekiyor musum. Benim burnum her zaman akiyo kendimi bildim bileli. Hasta olsam derim ki hastayım. Kimseden korkacak değilim. Neyse önceki akşamda wp den msj attı bana burnunu tuzlu suyla gargara yap burnundan çek genzinden çıksın. Tm yaparım dedim. Yap resim at dedi. Dedim şimdi dinleniyorum sonra yapicam. Ertesi gün işe gittim maske verdi gene. Çocukları uyuttuk kahvaltı yaptık. Yine sen burnunu cekiyosun demeye başladı. Evde hapsirmaya öksürmeye korkar oldum. Cekebilirim her zaman böyleyim dedim. Hapsirdin burda burayı havalandirdin mi dedi bende dedimki ben içime hapsirdim ortaya hapsirmadim dedim. Çocuklar hasta oldu dedi bilmem ne dedim ben hasta degilim doktorda söyledi biseyim yok hasta olsam gelmem ise. Tuzlu suyla gargara yap diye tutturdu. Yapmadım bende dedim gerek yok. Akşam msj attım yaptın mı dedi yaptım dedim. Bana resim atmadin diyo dedim sana ispatlamak zorunda değilim. En iyisi ben iyleseyim madem hastayım iylesince gelirim dedim. Sen bilirsin maaşından keserim dedi sorun değil kes dedim. Çıktım geldim. Nasil bir yol izliyim ne yapayim size sormak istedim daha çok şey var uzun oluo yazmak istedim. Beni en cok sıkan bu konuydu. Yorumlarınızı bekliyorum
Valla bugün bıraktım geldim. Sabah coxuklari uyuttuk kahvaltı yaptık. Daha ev işine el surmemistim. Ev evlikten çıkmıştı valla. Dedim ben gidiyim eve iylesince gelirim artık. Başka çözümü yok dedim. Sen bilirsin dedi ciktim geldim bende. Sabaha kadarda uyuyamamisti çocuklar huysuzlanmis. Bilmem artık bugün ne yaptı. Ne hali varsa görsün. Tam ben çıkacakken çocuğun biri uyandı seslendim ona dedim çocuk uyandi. Kendi gitti baktı hiç oralı olmadım. Hepsini yapsın tek başına. Bakalım kolaymiymis. Bide begenmiyo. 5 dakkalik iş diyoİkiz bebek, ev işi, 12 saat çalışma, maaş 1000 lira birde üstüne böyle saçma saçma emirler. Çıkın o işten. Pat diye çıkın ortada kalsın. 12 saat çalışarak en azından asgari ücret alabilirsiniz.
Mecburiyeti gercekten iyi bilen birisiyim zamanında ama ne biliyim ya bu kadarı insanlık dışı.Hiç ama hiç uygun değil en az 2000 lira alması lazım. Ama kadın mecbur kalmış demekki
Yani coxugudur elbette korkar. Daha öncede 1 aylıkken grip olmuşlar ikiside 10 gün hastanede yatmış. Ondan beri panik atak oldum diyo. Ben anneyim anlıyorum tabiki. Hasta olsam söylerim gitmem ise. Bı hapsirsam evi havalandiryo falan. Bu kadar asagilanmaz insan. Ortalığa da hapsirmiyorum.Ikız cocuk ve ev ısı ıcın ucret az bence. Burda tek cocuga 1000 TL alıyorlar ev ısı vs yok. Aslında korkması normal cocuk saglıgı ıcın ama emrıvakılık his degıl.
Evet çok doğru söylüyorsunuz ;kesinlikle Sgk ya şikayet etmeli ;sigortasız ve çok düşük ücrete çalıştırıyor .Mecburiyeti gercekten iyi bilen birisiyim zamanında ama ne biliyim ya bu kadarı insanlık dışı.
Zaten sabah 7.30 aksam 7.30 calisma imkani varsa 1000 tlden fazlasina birsuru is bulunur. Kurumsal marketler artik en kucuk illerde bile var mesela 8 saatten fazla calismiyorsun ve insanca muamele görüyorsun+asgari ucret.
Bence konu sahibi bu kisileri oncelikle sgkya sikayet etmekle ise baslamalı
Kadının arkası güçlü sanırım bir şey çıkmaz büyük ihtimalMecburiyeti gercekten iyi bilen birisiyim zamanında ama ne biliyim ya bu kadarı insanlık dışı.
Zaten sabah 7.30 aksam 7.30 calisma imkani varsa 1000 tlden fazlasina birsuru is bulunur. Kurumsal marketler artik en kucuk illerde bile var mesela 8 saatten fazla calismiyorsun ve insanca muamele görüyorsun+asgari ucret.
Bence konu sahibi bu kisileri oncelikle sgkya sikayet etmekle ise baslamalı
O kadar endişe ediyorsa bakıcı tutmayacak, yaptığı şeyin tutulur yani yok ki..Aslında anne olarak evlatlarına endişeleniyor tamamda ama şu sana yaptığı muameleyi ona yapsalar isyan eder.
Cocuguma bir kaç defa bişey aldı ama aman aman pahalı şeyler degil. Allah razı olsun tabi yine düşündü aldı. Kendi kiyafetlerinden vermedi versede para yerine geçmez yani ondan kıyafet istemiyorum ki. Böyle biseyide para yerine sayacak kadar alcalmaz heralde1000 tl veriyordur ama ne biliyim belki markalı kıyafetlerini veriyordur size yada kendi evine aldığı şeylerden sizede alıyordur belki varmı öyle bonkörlükleri .Bu arada kadın çalışmıyor sanırım ikiniz bir bakıyorsunuz çocuklara değil mi
Aynısını dedim. Doktora bile muayene ettirdi. Doktor biseyi yok dedi. Yine ısrar ediyo. Çocuklar hasta oldu deyip suratima bakiyo. Psikolojim bozulmaya başladı. Her lafimda yalan ariyo. İspatlamak zorunda değilim diyorum bendeKadın kafayı yemiş gerçekten. Bu aralar bu virüs yüzünden pek çok kişi böyle. Tamam maske verebilir, burnuna gargara yap diyebilir ama foto at demesi ne ya? delirmiş resmen ve taciz gerçekten de. Siz gitmemezlik yapmayın bence gidin ve konuşun "ben sizi anlıyorum çocuklar için endişeleniyorsunuz, ama ben hijyene çok dikkat ediyorum sizin söylediklerinizi de yapıyorum bana güvenmeniz lazım" deyin. Bir daha öyle foto at falan derse de atmayın, atmam deyin. Tamam sizin bu işe ihtiyacınız var ama o da size muhtaç sonuçta. Size güvenmeyip başkasına mı güvenebilecek sanki?
yanlış anlama da çok mu ihtiyacın var. çok çok düşük ücret. saat çok fazla. En azından verdiği paranın çok az olduğunu anlasın. Bu paraya Yarım gün kabul edeceğini bari söyle. Kendi çocupundan ayrı kalmaArarsa konusucam. İyileşince gelirim dedim. Ben aramiycam bakalim ariycak mi. Ararsa diycem hala burnum akiyo ben iyilesemedim gelemiycem heralde. Anlar o zaman
Aynen. Benim çocuğum da grip oldu hemde teyzesinde bulaştı napiyim kavga edeyim kızla . Aynı evde yaşıyoruz teyzesi uzak dursada çocuk yanına gidiyo bulasiyo bı sekilde. Keşke olmasa ama napalim. Sakınan göze çöp batar.Tuzlu suyla gargara yaparken poz vermenizi mi bekliyor ciddi ciddi? Yaşasın tam bağımsız ruh hastaları.
Bakalım aramasini bekliyorum konusucamO paraya ikiz bebek ve ev işleri miii bin tane is bulursunuz daha donmeyin oraya