Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Yani kızmayın ama, karşımızdaki kişinin ilk tavrı onun kabahatidir ikincisinde artık bizim de kabahatimiz vardır. Alttan almak herkese yaramaz ki, bazıları böyle siz alttan aldıkça üste çıkıp hadsizleşmeyi normal görürler.

Birak işi hem zaten bir bebek 1000 tl olsa neyse 2 bebek bide ev işi bosver

Ev isi ve ikiz bebek 1000 tl baya az yalnız gazlamak değil amacım ama baya az yinede sabredin derim bu dönem.gecici herkes panik olur öyle şeyler . Çocukların annesi baya dişli ama :)

Sabah 7.30 akşam 7.30 arası çalışma imkanınız varsa girin bi yere asgari ücretle çalışın çok daha iyi.Hem 2 katı maaş alırsınız hem de insan gibi muamele görürsünüz.Ayrıca sigortanız da olur.
Yazdıklarınızı okurken resmen aklıma Orta Doğu ülkelerinde sözde hizmetçi ama aslen köle olarak çalıştırılan insanlar geldi.Hiç kimsenin başkasının bedeni üzerinde bu denli bi tasarruf hakkı olamaz.Kendine dikkat et hasta olma demek başka bişi, burnunu çek bi de resim at demek başka..Kendini ne sanıo bu kadın..
İşkura başvurun,eminim cok daha iyi bi İş bulursunuz.Bu ruh hastasının yanından en kısa zamanda kurtulmaya bakın.Dualarım sizinle..

sabah yedi bucuk aksam yedi bucuk ikiz cocuk bakimi ayni zamanda temizlik yemek alinan ucret 1000tl sigorta da yoktur allah bilir. bir de insana insan gibi muamele yok!!! kesinlikle is arayisina gir. etik degil ama onlarinda haberi olmasin ve buldugunda da birak git. hic bir sekilde yasal haklari da olmaz. gorsunler o sartlarda insan somurusunde bulunmak ne demekmis

Allah razı olsun. İnşallah bulucam başka bi yer. Tmm çocuklarına titizlenebilir ama bu çok fazla. Hasta olsam söylerim. Korkacak değilim ki.

İkiz bebek, ev işi, 12 saat çalışma, maaş 1000 lira birde üstüne böyle saçma saçma emirler. Çıkın o işten. Pat diye çıkın ortada kalsın. 12 saat çalışarak en azından asgari ücret alabilirsiniz.

Sizden daha az saat çalışıp, daha az iş yapan yardımcımız 3 katınız maaş alıyor.
Üstelik salgın dolayısı ile haftaya izin verdim,
Git gel toplu taşıma mikrop taşır mi ki diye, parasını da ödeyeceğim, cünkü ben gelme dedim.
1000 liraya, sigortasız nasıl buna razı geldiniz anlamak güç..
Başka iş bakın, illa Ki şartları daha iyi bir yer bulursunuz.
Eğer alerjik bir durumunuz varsa, gerçekten akıntınız hep oluyorsa cocuk bakimi uygun olmayabilir.
Dikkat etmediginiz anlamında söylemiyorum bunu, sadece bebek bakımında insanlar daha titiz oluyor bu durumlarda.
Zaten Gunde 12 saat, 1000 liraya razıysanız şartları daha iyi bir iş bulursunuz

Başka yerler var konusucam bakalım hayiisi. Bakalım bunun sonucu ne olacak

Sizce şartlar böyleyse uygun mu 1000 tl vermesi

Ben de bakıcı eve gelince elini yıkamazsa nasıl uyarayım diye düşünüyorum işe başladığı zaman. Kadın evde gargara bile yaptırıyor fotoğraf istiyor pes! Çok abartmış bence artık bu bakıcılıktan çıkmış sanki kendisi sizin sahibiniz gibi davranıyor ilaç içirmeler filan. Pardon da belki o ilaç benim böbreğimi çürütecek , belki inme inecek , belki alerji yapacak. Üstelik ikiz bebek bakımı +ev işi 1000 TL nasıl olur? Günlük temizlik bile 250 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…