- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Yani kızmayın ama, karşımızdaki kişinin ilk tavrı onun kabahatidir ikincisinde artık bizim de kabahatimiz vardır. Alttan almak herkese yaramaz ki, bazıları böyle siz alttan aldıkça üste çıkıp hadsizleşmeyi normal görürler.Bugün işe giderken biri çıktı karşıma o binada oturan annesine lazımmış gundelikci. Numarasını aldım. Olmazsa onla konusucam bakalım kısmet. Çok alttan aldım. Problem yasamayi sevmiyorum ama bayağı ileri gitti
Birak işi hem zaten bir bebek 1000 tl olsa neyse 2 bebek bide ev işi bosverMrb yeni üye oldum ilk konum arkadaşlar.
2 ay önce ikiz bebek bakıcısı olarak ise başladım. Sabah 7.30 akşam 7.30. hem çocuklara bakıcı hemde ev işi yapicam böyle anlaştık. Aylik 1000 lira. 2. Aydan sonra saat konusunda konusacaktik. Biraz daha erken çıkacaktım. Buna pek yanaşmıyor. Bir diğer konu benim oğlum grip olmustu hanımefendi sanada bulasmistir maske tak çocuklara çok yaklaşma diye uyarmaya başladı. İlk bir kaç gün taktım maskeyi. İlaç verdi onuda ictim "hasta olmamama rağmen". Neyse dün sağlık ocağına gidecektik çocukların aşısı için. Bizde muayene olalım bakalım hastamiyiz diye dedi. Tmm dedim. Muayene etti doktor dedi birşeyi yok gribal olarak. Yine tutturdu maske tak. Artık dayanamadım dedim ben hasta değilim. Yok devamlı burnumu çekiyor musum. Benim burnum her zaman akiyo kendimi bildim bileli. Hasta olsam derim ki hastayım. Kimseden korkacak değilim. Neyse önceki akşamda wp den msj attı bana burnunu tuzlu suyla gargara yap burnundan çek genzinden çıksın. Tm yaparım dedim. Yap resim at dedi. Dedim şimdi dinleniyorum sonra yapicam. Ertesi gün işe gittim maske verdi gene. Çocukları uyuttuk kahvaltı yaptık. Yine sen burnunu cekiyosun demeye başladı. Evde hapsirmaya öksürmeye korkar oldum. Cekebilirim her zaman böyleyim dedim. Hapsirdin burda burayı havalandirdin mi dedi bende dedimki ben içime hapsirdim ortaya hapsirmadim dedim. Çocuklar hasta oldu dedi bilmem ne dedim ben hasta degilim doktorda söyledi biseyim yok hasta olsam gelmem ise. Tuzlu suyla gargara yap diye tutturdu. Yapmadım bende dedim gerek yok. Akşam msj attım yaptın mı dedi yaptım dedim. Bana resim atmadin diyo dedim sana ispatlamak zorunda değilim. En iyisi ben iyleseyim madem hastayım iylesince gelirim dedim. Sen bilirsin maaşından keserim dedi sorun değil kes dedim. Çıktım geldim. Nasil bir yol izliyim ne yapayim size sormak istedim daha çok şey var uzun oluo yazmak istedim. Beni en cok sıkan bu konuydu. Yorumlarınızı bekliyorum
Ararsa konusucam. İyileşince gelirim dedim. Ben aramiycam bakalim ariycak mi. Ararsa diycem hala burnum akiyo ben iyilesemedim gelemiycem heralde. Anlar o zamanMesaj at. Bırakıyorum yaz. Sinir oldum. Devam et diye ısrar ederse de temizliğe karışmayacağını söyle.
Veremem dedi hanim efendi. Kiyamiyorlar bize. Bin liraya ayağına kar botu aldı haspamCok ucuz çalışıyorsunuz
Teyzem 6 aylik bebek icin bakici tuttu aylik 1000 tl veriyor Bakici kendi evinde bakıyor gunde 7 8 saat oda
sabah yedi bucuk aksam yedi bucuk ikiz cocuk bakimi ayni zamanda temizlik yemek alinan ucret 1000tl sigorta da yoktur allah bilir. bir de insana insan gibi muamele yok!!! kesinlikle is arayisina gir. etik degil ama onlarinda haberi olmasin ve buldugunda da birak git. hic bir sekilde yasal haklari da olmaz. gorsunler o sartlarda insan somurusunde bulunmak ne demekmisMrb yeni üye oldum ilk konum arkadaşlar.
2 ay önce ikiz bebek bakıcısı olarak ise başladım. Sabah 7.30 akşam 7.30. hem çocuklara bakıcı hemde ev işi yapicam böyle anlaştık. Aylik 1000 lira. 2. Aydan sonra saat konusunda konusacaktik. Biraz daha erken çıkacaktım. Buna pek yanaşmıyor. Bir diğer konu benim oğlum grip olmustu hanımefendi sanada bulasmistir maske tak çocuklara çok yaklaşma diye uyarmaya başladı. İlk bir kaç gün taktım maskeyi. İlaç verdi onuda ictim "hasta olmamama rağmen". Neyse dün sağlık ocağına gidecektik çocukların aşısı için. Bizde muayene olalım bakalım hastamiyiz diye dedi. Tmm dedim. Muayene etti doktor dedi birşeyi yok gribal olarak. Yine tutturdu maske tak. Artık dayanamadım dedim ben hasta değilim. Yok devamlı burnumu çekiyor musum. Benim burnum her zaman akiyo kendimi bildim bileli. Hasta olsam derim ki hastayım. Kimseden korkacak değilim. Neyse önceki akşamda wp den msj attı bana burnunu tuzlu suyla gargara yap burnundan çek genzinden çıksın. Tm yaparım dedim. Yap resim at dedi. Dedim şimdi dinleniyorum sonra yapicam. Ertesi gün işe gittim maske verdi gene. Çocukları uyuttuk kahvaltı yaptık. Yine sen burnunu cekiyosun demeye başladı. Evde hapsirmaya öksürmeye korkar oldum. Cekebilirim her zaman böyleyim dedim. Hapsirdin burda burayı havalandirdin mi dedi bende dedimki ben içime hapsirdim ortaya hapsirmadim dedim. Çocuklar hasta oldu dedi bilmem ne dedim ben hasta degilim doktorda söyledi biseyim yok hasta olsam gelmem ise. Tuzlu suyla gargara yap diye tutturdu. Yapmadım bende dedim gerek yok. Akşam msj attım yaptın mı dedi yaptım dedim. Bana resim atmadin diyo dedim sana ispatlamak zorunda değilim. En iyisi ben iyleseyim madem hastayım iylesince gelirim dedim. Sen bilirsin maaşından keserim dedi sorun değil kes dedim. Çıktım geldim. Nasil bir yol izliyim ne yapayim size sormak istedim daha çok şey var uzun oluo yazmak istedim. Beni en cok sıkan bu konuydu. Yorumlarınızı bekliyorum
Hiç sorma. Ama dişlerini biri döker birgünEv isi ve ikiz bebek 1000 tl baya az yalnız gazlamak değil amacım ama baya az yinede sabredin derim bu dönem.gecici herkes panik olur öyle şeyler . Çocukların annesi baya dişli ama :)
Allah razı olsun. İnşallah bulucam başka bi yer. Tmm çocuklarına titizlenebilir ama bu çok fazla. Hasta olsam söylerim. Korkacak değilim ki.Sabah 7.30 akşam 7.30 arası çalışma imkanınız varsa girin bi yere asgari ücretle çalışın çok daha iyi.Hem 2 katı maaş alırsınız hem de insan gibi muamele görürsünüz.Ayrıca sigortanız da olur.
Yazdıklarınızı okurken resmen aklıma Orta Doğu ülkelerinde sözde hizmetçi ama aslen köle olarak çalıştırılan insanlar geldi.Hiç kimsenin başkasının bedeni üzerinde bu denli bi tasarruf hakkı olamaz.Kendine dikkat et hasta olma demek başka bişi, burnunu çek bi de resim at demek başka..Kendini ne sanıo bu kadın..
İşkura başvurun,eminim cok daha iyi bi İş bulursunuz.Bu ruh hastasının yanından en kısa zamanda kurtulmaya bakın.Dualarım sizinle..
Başka yerler var konusucam bakalım hayiisi. Bakalım bunun sonucu ne olacakBakıcı arayan onca insan varken gerçekten başka çocuk bulamıyor musunuz? Verdiği 1000 lira ama sanki dünyaları bahşediyor, bu fiyata sizden başkasını bulamaz boşuna işten çıkarır korkusuyla alttan almayın .
Sizce şartlar böyleyse uygun mu 1000 tl vermesi1000 tl veriyordur ama ne biliyim belki markalı kıyafetlerini veriyordur size yada kendi evine aldığı şeylerden sizede alıyordur belki varmı öyle bonkörlükleri .Bu arada kadın çalışmıyor sanırım ikiniz bir bakıyorsunuz çocuklara değil mi
Hiç ama hiç uygun değil en az 2000 lira alması lazım. Ama kadın mecbur kalmış demekkiSizce şartlar böyleyse uygun mu 1000 tl vermesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?