- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Sonradan da gormemıs bence. Görecek gıbı olmus tam hoşt demisler gibiÖdül vermek nedir ya
Jest yaparsın sessizce insanca, odul nedir.
Sen kim köpeksin ki odul vereceksin ya.
Of, para böyle insan olmayan tiplerin elinde olunca ben cok uzuluyorum
Elim çok yavasmis öyle diyor bide. Çocukların dolabını kaç defa duzenledim. Bir kıyafet alicak altını üstüne getiriyo. İş bitmiyor ki aksama kadar. Parmaklarım çatladı suyun altında. Yine begenmiyoParasi cok cok az... Neden boyle insanlara prim veriyorsunuz... Artik ev calisanlarina da sigorta yaptirmak gerekiyor kanunen.. Yoksa suc islemis olur... Bi sikayete bakar... Suna bak bir de 1000 liraya calistiriyor . benim bir tanidigim ikizlere 2500 tl ye bakiyordu ev isi de sadece cocuklarin dagittigi yerleri toplamakti, agir is yoktu
Konusucam olmazsa cikicam. Bu kadar psikolojik baskıya gelememBin liraya benım arkadaşım bir cockk bakıyor 8-5 bide ev işi varmı sormadım illaki iş bulursununz rızkı veren Allah tır cekmeyin bence
Sen delı mısın gıt fabrıkaya ıse gır ne bıleyım markete gır sıgortan yatsın ıs yukun cok ben tek cocukla ev ısını yetıstıremıyorum ıkı cocukla nasıl dolap duzeltıyorsun. Kendını kullandırma bence hemen ısı bırak 7.30-7.30 calısma saatı hıcbır yerde yok 8.30-6 fabrıkalar bıle.Elim çok yavasmis öyle diyor bide. Çocukların dolabını kaç defa duzenledim. Bir kıyafet alicak altını üstüne getiriyo. İş bitmiyor ki aksama kadar. Parmaklarım çatladı suyun altında. Yine begenmiyo
Bugün işe giderken biri çıktı karşıma o binada oturan annesine lazımmış gundelikci. Numarasını aldım. Olmazsa onla konusucam bakalım kısmet. Çok alttan aldım. Problem yasamayi sevmiyorum ama bayağı ileri gittiOffff çok terbiyesizce. Çok ihtiyacınız yoksa lütfen bırakın
Bakıcı arayan onca insan varken gerçekten başka çocuk bulamıyor musunuz? Verdiği 1000 lira ama sanki dünyaları bahşediyor, bu fiyata sizden başkasını bulamaz boşuna işten çıkarır korkusuyla alttan almayın .Elim çok yavasmis öyle diyor bide. Çocukların dolabını kaç defa duzenledim. Bir kıyafet alicak altını üstüne getiriyo. İş bitmiyor ki aksama kadar. Parmaklarım çatladı suyun altında. Yine begenmiyo
Arkadaşım niye kendine bunu yapıyorsun? Aldigin para para değil ya bir de ev işi dahil. Benim yaşadığım yerde bu fiyata safi cocuga goz kulak olmak bile kurtarmaz. Tanidik filan miydi yani ne gerek var eziyet cekmeye?Konusucam çok yoruluyorum. Yetişmiyor hiç bişey. elim ayagima dolaniyo nereden baslasam diye. Sigorta yok. Malesef. Tuzlu suyla gargara yapıyorum arada. Sorun bu degil. Devamlı beni hasta gibi görmesi. Zorla hasta etti resmen.
Allah cikariyo cnm. Geçen gün iki tane altınını kaybetmiş. Aradı durduCocuklarin annesi cok uyanikmis. 1000 liraya iki cocuguma bakacak ustune ev isimi yapacak birini bulsam ben el ustunde tutardim herhalde. 3 kurus verip sanki 10bin maas veriyormus havalari falan. Cok ayip, insanlarin ihtiyaclarini boyle suistimal ediyorlar
Kaç oradan derim, bunlari yapmıyor olsa bile çalışma saati uzun ve ücret az seni bulmuş sömürüyorMrb yeni üye oldum ilk konum arkadaşlar.
2 ay önce ikiz bebek bakıcısı olarak ise başladım. Sabah 7.30 akşam 7.30. hem çocuklara bakıcı hemde ev işi yapicam böyle anlaştık. Aylik 1000 lira. 2. Aydan sonra saat konusunda konusacaktik. Biraz daha erken çıkacaktım. Buna pek yanaşmıyor. Bir diğer konu benim oğlum grip olmustu hanımefendi sanada bulasmistir maske tak çocuklara çok yaklaşma diye uyarmaya başladı. İlk bir kaç gün taktım maskeyi. İlaç verdi onuda ictim "hasta olmamama rağmen". Neyse dün sağlık ocağına gidecektik çocukların aşısı için. Bizde muayene olalım bakalım hastamiyiz diye dedi. Tmm dedim. Muayene etti doktor dedi birşeyi yok gribal olarak. Yine tutturdu maske tak. Artık dayanamadım dedim ben hasta değilim. Yok devamlı burnumu çekiyor musum. Benim burnum her zaman akiyo kendimi bildim bileli. Hasta olsam derim ki hastayım. Kimseden korkacak değilim. Neyse önceki akşamda wp den msj attı bana burnunu tuzlu suyla gargara yap burnundan çek genzinden çıksın. Tm yaparım dedim. Yap resim at dedi. Dedim şimdi dinleniyorum sonra yapicam. Ertesi gün işe gittim maske verdi gene. Çocukları uyuttuk kahvaltı yaptık. Yine sen burnunu cekiyosun demeye başladı. Evde hapsirmaya öksürmeye korkar oldum. Cekebilirim her zaman böyleyim dedim. Hapsirdin burda burayı havalandirdin mi dedi bende dedimki ben içime hapsirdim ortaya hapsirmadim dedim. Çocuklar hasta oldu dedi bilmem ne dedim ben hasta degilim doktorda söyledi biseyim yok hasta olsam gelmem ise. Tuzlu suyla gargara yap diye tutturdu. Yapmadım bende dedim gerek yok. Akşam msj attım yaptın mı dedi yaptım dedim. Bana resim atmadin diyo dedim sana ispatlamak zorunda değilim. En iyisi ben iyleseyim madem hastayım iylesince gelirim dedim. Sen bilirsin maaşından keserim dedi sorun değil kes dedim. Çıktım geldim. Nasil bir yol izliyim ne yapayim size sormak istedim daha çok şey var uzun oluo yazmak istedim. Beni en cok sıkan bu konuydu. Yorumlarınızı bekliyorum
Çalıştıgın yerde mutlu değilsen para mutluluk getirmez benım takıldıgım neden fotoğraf yolla diyorKonusucam olmazsa cikicam. Bu kadar psikolojik baskıya gelemem
Yok tanımıyorum. Esimle boşanma aşamasındayım. Ailemle yaşıyorum. 3 yaşında oğlum var. Çalışmam lazım napim. Mecbur kalınca kabul etmek zorunda kaldimArkadaşım niye kendine bunu yapıyorsun? Aldigin para para değil ya bir de ev işi dahil. Benim yaşadığım yerde bu fiyata safi cocuga goz kulak olmak bile kurtarmaz. Tanidik filan miydi yani ne gerek var eziyet cekmeye?
Arkadaşım niye kendine bunu yapıyorsun? Aldigin para para değil ya bir de ev işi dahil. Benim yaşadığım yerde bu fiyata safi cocuga goz kulak olmak bile kurtarmaz. Tanidik filan miydi yani ne gerek var eziyet cekmeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?