Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Ayda beş gün ev temizliğine gitseniz o parayı alırsınız.

Bı ara bir konudan dolayı bu muhabbet geçti calistigini bildirirsen bana sigortasız calistiriyo diye ceza keserler dedi bayağı tutuştu valla. Aman hiç ugrasamam zaten gerçekten. Soyliycem sartlarimi daha öncede demiştim cikarsam inceden haber ederim birini bulursun diye. Artık hayırlısı. Çok susunca içimde birikiyo valla. Ben çok tartismayi devamlı problem yasamayi sevmiyorum. Onun için çok cvp vermem. Tmm senin dediğin olsun modundayim hep.

Hangi sehirde yasiyorsunuz bilmiyorum ama cekmekoy omerlide ikiz bakicisi olan ikinci bir bakıci araniyor yatılı ama ayda 4 bin 5 bin tl sudan ucuz bulmuş sizi birde begenmiyor mu

Yapmayın gözünüzü seveyim.
Kadını hangimiz tanıyoruz ki arkasından konuşmuş olsun.
Olanı biteni yazmazsa derdini nasıl anlatacak?
Bu platformun işleyişi bu şekilde zaten.

Bir de 'Hakkına giriyorsun arkasından konuşarak' demişsiniz.
Burda hakkına girilen biri varsa o da konu sahibi.
İşveren hanım ayrıca psikolojik baskı uyguluyor konu sahibine.

Bu fiyata niye kabul ettiniz ki? Yazık değil mi? Bu para hiç birsey. Bende böyle bir ücreti ve bu saatleri teklif edenin niyeti baştan kötü. Hiç de gitmeyin. Gelmiycem diyin. Çok daha fazla fiyata tek çocuguna baktiran arkadaşlarım var. Caniniza kendi çocuğunuza yazık.

İki tarafı dinlemeden kesin konuşamam ben,tek tarafa yorum yaptım o yüzden

Bu kadınla iş olmaz maaşını al hiç müsade falan etme başkasını bulmasına sana en muhtaç olduğu zaman işi bırak birde SGK ya şikayet et bu p...ligi seni SSK da yapmamış ssk siz insan çalıştırıyor köle mi ariyor bin TL ye senin paranın da derim ama işte bazen mecburiyet boyun büküyor
İspat topla çalıştığına dair yüklü tazminat ödesin sinir sey

Bedavaya köle bulmuş. 2000 de verse gitme. Buldumcuk olmuş resmen.

Aynı benim teyzem bunlara ceza vereceksin yoksa kullanır benim öğretmen emeklisi teyzem aynen böyle biri annemi yıllarca kullandı geçen gün yine Ziyaret ine gittik annem fıtık hastası camlarim pis diyor geçen bensiz bulup cam sildirmis bizim safa (anneme) camlarimda kirlendi diyor
Ona menfaatin yoksa harcar seni yani niye anlattım bu kadın teyzemi aklıma getirdi
Senden zengin olacak git bul sahidini aç SGK ya davani al tazminatini böyle küsüp hakkını yedirme uyuz oldum ya

Emeğinize yazık diyorum. Kesinlikle çok az ücret alıyorsunuz. İki çocuk ev işi uzun çalışma saati bir de takıntılı işveren baya zor! Allah yardımcınız olsun.

yaptiginiz yorumlar sizin de konu sahibin isverenine benzer birisi oldugunuzu düsündürttü bana.

Yaptığın işi kendi ailemden parayla yaptıracak olsam kimse bu fiyata yapmaz bilesin çok kötü bir tabir var bulmuş bunuyor diyeyim

Maske takmani istediği halde takmissin daha konuşmasın bence ve ayrıca ise bırakmayı düşündüğünü su soyleyin

bir kreşe e bakım evine bırakacak olsa 2 bin liradan aşağı bulamaz sabah 8 akşam 5 haberin olsun

Kandırıyor seni 12 saat çalıştırıyor hemde 2 bebek baktırıyor 1000 tl veriyor aylık. Tek bebek için bu fiyat haftalık ücret. Git işkura falan kaydol onlar seni yönlendirir.

Hemen istifa etmelisiniz. Birincisi maasiniz 2 cocuk ve ev isi icin o kadar az ki anlatamam.. Benim arkadaslarim tek cocuga aylik 1.500 veriyor ve ev isi yok, bakici teyze icinden geldigi icin aksam yemeklerini yapiyor sadece ve evlatlarina iyi baksinlar diye mesela kendi izinlerinde de tam maas veriyorlar. Siz caninizi yolda mi buldunuz? 1.000 liraya daha az saatle daha az yiprandiginiz isler bulursunuz. Hanimefendi hazretleri de bu kadar dusuk maasa bu kadar fazla is yaptirdigi baska birini bulsun bulabiliyorsa.. Ben kendi akrabama 2 cocugumu baktirsam ev isi yaptirsam 1.000 lira vermeye utanırım.

Bu şartlarda verdiği 1000 liranın neyini kesecekmiş pardon birde sizin asgari ücretten haberiniz var mı ? Ya size neden köle gibi davranmasına izin veriyorsunuz hem iki bebeğe bakıp hem ev işi yapmayın Allah aşkına benim de alerji yüzünden sürekli burnum akar ama işvereninizin davranışları çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…