• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Yol ver arkadasım. Boyle delilerden yzak durun. Parası da para olsa. Is mı yok. Burnuna tuzlu su yap foto at ne ya. Wc ye gider oyle foto atarım al burada ara hastalık belırtısı diye. Dengesiz suursuz

Yurdun neresinde yaşarsanız yaşayın.asgari ücret ve sigorta yaptırması şart.

Sigortasız çalıştırmanın ceza olayına girmiyorum bile. Ayrıca 12 saat 1000 tl sigorta yok bir nevi direk hizmetçi modeli hakaretvari davranışlar. Yok uzak durun

Bı ara bir konudan dolayı bu muhabbet geçti calistigini bildirirsen bana sigortasız calistiriyo diye ceza keserler dedi bayağı tutuştu valla. Aman hiç ugrasamam zaten gerçekten. Soyliycem sartlarimi daha öncede demiştim cikarsam inceden haber ederim birini bulursun diye. Artık hayırlısı. Çok susunca içimde birikiyo valla. Ben çok tartismayi devamlı problem yasamayi sevmiyorum. Onun için çok cvp vermem. Tmm senin dediğin olsun modundayim hep.

Yurdun neresinde yaşarsanız yaşayın.asgari ücret ve sigorta yaptırması şart.

Sigortasız çalıştırmanın ceza olayına girmiyorum bile. Ayrıca 12 saat 1000 tl sigorta yok bir nevi direk hizmetçi modeli hakaretvari davranışlar. Yok uzak durun
Şimdi bu bayan benim gitmedigim günleri kesicekya, ben isten cikacafimi bildirsem ve geç çıktığım saatlerin fazladan yaptığım işlerin ücretini istesem yanlış mı olur. Yapmasaydin der mi bana. Böyle bir hakki yok dimi. Madem o kesiyo hasta olmadığım halde bu muameleyi görüyorum o zaman o da vericek fazladan yaptığım isleri

Şimdi bu bayan benim gitmedigim günleri kesicekya, ben isten cikacafimi bildirsem ve geç çıktığım saatlerin fazladan yaptığım işlerin ücretini istesem yanlış mı olur. Yapmasaydin der mi bana. Böyle bir hakki yok dimi. Madem o kesiyo hasta olmadığım halde bu muameleyi görüyorum o zaman o da vericek fazladan yaptığım isleri
O der insafsız vicdansız çünkü onun insafına bırakma devlet arkanda senin mesajları orda çalıştığına delil sende ne zaman ise başlamıştım diye mesaj at delil topla bir avukat bul ödesin
Bizim sitede yıllar evvel biz yoktuk bile ev aldık aidat ödüyoruz haberimiz yok binanın merdiven lerini silen bayanı kapıcı dairesinde oturtmuslar kadın SGK ya dava açtı 70 bin aldı binadan SGK siz işçi çalıştırmak suç sen hukuki yoldan ara hakkını ona sezdirmeden

Keserse böyle söyleyin bencede

Gitme. Deli misin 1000 tl ye tam gun mesai yapiyorsun ne alaka? Asgari ucret 2300 tl bundan haberin var mi yadakusura bakmayin ama ben biraz saf gordum sizi o yuzden eziyo galiba gucu yettigi icin. Herkes gucunun yettigine. Ha diyorsan ki yok az paraya ben burada devam edeceğim senin kararın ona bir şey diyemem ama hastalık konusunda kadın açık açık konuş artık tavrinizdan rahatsız olmaya başladım de alerjik bir yapım var ve bu yüzden sık sık burnum akabiliyor benim de yarın bir gün çocukları hasta olursa ki bunlar bebek zaten mutlaka olacak bunun sorumlusu sen olacaksın ben sana baştan söyleyeyim.

Fazladan yaptığın işlerin parasını verip vermemek ona kalmış yani eğer o teklif ettiyse hani kal şunu da yap diye ve sen kaldıysan vermek zorunda ama yok sen kendi isteğinle Özgür iradenle kalmışsan fazla calismissan o zaman vermek zorunda değil çünkü sen kendi tercihini yapmışsın ondan gelen bir talebi degil. Ya da akıllılık yapıp şöyle yap normal çalışmaya git paranı alacağın zaman artık aybaşı mı oluyorsun günlük mü alıyorsun bilmiyorum fazla çalıştığın saatleri de söyledim ben onların da ücretini istiyorum de eğer verirse alır gidersin Bir daha da gelmezsin o eve
vermezse de eger dersin ki ben zaten az para alıyorum ekstra çalıştığım parayı da vermiyorsunuz zaten bu para bana yetmiyor o zaman kusura bakmayın siz kendinize yeni bir bakıcı bulun ben de kendime yeni bir bebek bulurum dersin
size kolay gelsin de çık evden

Fazladan yaptığın işlerin parasını verip vermemek ona kalmış yani eğer o teklif ettiyse hani kal şunu da yap diye ve sen kaldıysan vermek zorunda ama yok sen kendi isteğinle Özgür iradenle kalmışsan fazla calismissan o zaman vermek zorunda değil çünkü sen kendi tercihini yapmışsın ondan gelen bir talebi degil. Ya da akıllılık yapıp şöyle yap normal çalışmaya git paranı alacağın zaman artık aybaşı mı oluyorsun günlük mü alıyorsun bilmiyorum fazla çalıştığın saatleri de söyledim ben onların da ücretini istiyorum de eğer verirse alır gidersin Bir daha da gelmezsin o eve
vermezse de eger dersin ki ben zaten az para alıyorum ekstra çalıştığım parayı da vermiyorsunuz zaten bu para bana yetmiyor o zaman kusura bakmayın siz kendinize yeni bir bakıcı bulun ben de kendime yeni bir bebek bulurum dersin
Ev dubleks ilk konustugumuzda alt katı sen yaparsın üstü ben yaparım dedi. Zamanla artık samimiyetten dolayı surayida yap burayida yap, kendi isteğimle yaptığım yerlerde var tabi ama hani çok pis gormusimdur surayida yapayım demisimdir. Ama bir defa yapınca devamı da geliyo işte. Birazda kendi vicdanimla ilgili. İlk başlarda çok yorulduğunu gördüm gece sabaha kadar çocukları salliyodu. Sabah geldigimde bakiyodum yüzü bembeyaz olmuş uykusuzluktan perişan halde. Bende çocuk buyuttugum için zorluğunu biliyorum ki onun iki tane. Tamamen iyi niyetindem yaptım. Bu muameleyi görünce artık bende hakkımı istiycem. Sallamaktan bile kurtardım onu egitelim kendi kendilerine uyusunlar dedim şimdi pispislayinca uyuyorlar. Alisirlarsa bin lira ödül veririm demişti. Bakalım vericek mi. Ya da tam alismadilar diye bahane mi edicek

Msj attı az evvel nasıl oldun iyice iylesince gel diyo. Bende dedimki burnum akiyo hiç bı degisiklik yok aynıyım ne zaman geçer bilmem. Çocuklar da hasta olmuş ateşleri çıkmış yarın doktora goturecekmis. Bana da diyo doktora git muayene ol sen nezlesin grip değil diyo. Alerjim var dedim bu gecmez. Yine doktora git tahlil yaptir patron istedi diye durumu anlat diyo. Çocukların hasta olduğunu da siyecekmisim

Msj attı az evvel nasıl oldun iyice iylesince gel diyo. Bende dedimki burnum akiyo hiç bı degisiklik yok aynıyım ne zaman geçer bilmem. Çocuklar da hasta olmuş ateşleri çıkmış yarın doktora goturecekmis. Bana da diyo doktora git muayene ol sen nezlesin grip değil diyo. Alerjim var dedim bu gecmez. Yine doktora git tahlil yaptir patron istedi diye durumu anlat diyo. Çocukların hasta olduğunu da siyecekmisim
Hangi şehirdesiniz? Ankaradaysanız bakıcım olurmusunuz? :KK48::KK54::super:

Efendim istedi ben kolesiyim de deseymis
Sen aciyorsun buna ama sadist bu kadın
Bizim gelinde yardımcı tutuyor patronu yum vs demiyor seni çok saf bulmuş kusura bakmayın ama

O kadinin size karsi hic saygisi yok. Köle gibi tutuyor sizi. 1000 liraya daha kolay is bulursunuz.

Rabbim sabır versin sana canım. Aldığın para gerçekten çok çok az. Üstelik kadın resmen köle gibi görüyor seni. Eğer sözleşme falan yoksa gittiğin günlerin parasını al ve defet başından. Allahım o üç yaşındaki oğlunun yüzüne bakar da inşallah çoook güzel bir iş çıkarır karşına. He bir de böyle karaktersiz bir insan yarın bir gün kaybolan altınlarını da senden bilir Allah muhafaza.
Allah razı olsun. İnşallah rabbim büyük

Parayı veriyorsa hizmetide kat kat alıyor. Efendi-köle ilişkisine çevirmiş olayı resmen. Günde 12 saate aylık 1000 TL nedir Allah aşkına. Maaş günüme bişe kalmadı diyorsunuz bu ayki maaşınızı alın ve ardınıza bakmayın bence.

Parayı veriyorsa hizmetide kat kat alıyor. Efendi-köle ilişkisine çevirmiş olayı resmen. Günde 12 saate aylık 1000 TL nedir Allah aşkına. Maaş günüme bişe kalmadı diyorsunuz bu ayki maaşınızı alın ve ardınıza bakmayın bence.
Çarşamba günü günüm doluyor bakalım konusucam. İş hadi neyse öyle böyle yapıyorum da psikolik baakiya dayanamıyorum. Agliycam neredeyse. Hala sen hastasın diye iddia ediyo. Bende hasta değilim diye idda ediyor musum. Tedavi olmaya niyetin yok iyice iyiles öyle gel çalışmak istiyorsan yazmis

Parada Oyle anlaşmışlar ben bilemem içeriğini hanımefendi
Öyle anlasmamislar başla iki ay sonra artiririz demiş konu sahibine.. kaldı ki öyle anlaşsalar bile iyi kalpli vicdanlı bir insan düşünür hak ettiği bu değil diye.. enayi ariyo o.. desen ki maddi gücü o kadarına yetiyo o zaman oturacak kendi bakacak çocuklarına...hak yiyo resmen.. tepe taklak olur da aklı başına gelmez.. milletin sırtına başa basa yolunu buluyorlar uyanıklara bak

Back