Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

E sen böyle uğraşamam dersen sırtına binen çok olur kusura bakma valla.. sen izin veriyorsun bu durumlara.. sen bi şikayet et bakalım bir daha böyle yapabiliyor mu en azından sonraki bakıcılara. nasılsa razı sesi çıkmıyo diye böyle davraniyo tabi. Şikâyet et lütfen kendin için yap bunu.. kül hakkı yiyen her kimse iki yakası bir araya gelmesin inş.

Allah sorar ona. Beddua etmek istemiyorum iki evladı var ama kalbim çok kırıldı. Kendi yakınlarına bile aynısını yapıyor. Kaç defa ben uyardım kalp kırma diye. Yegenlerine aynı ufacık çocuklar yanına geliyo kiclarinin üstüne oturamiyolar iki dakka. Onu getir şunu yap herkesi köle yapmış kendine

İki çocuğa günde 12 saat için 1000 liraya bakılmaz. Üstelik sigortasız. Kadının yaptığı zaten suç. Bence işi bırakın. Kendine enayi arıyor

Valla ben Ankara'da bakıcı arayayım dedim sigorta da yapacaktım 2200 den aşağı fiyat alamadım.
Sadece çocuk bakımı olacaktı 9-4 saatleri arası
Aynen valla ilkinde de bakıcı bulamadım 2 yaşında kreşe verdim mecburen. Şimdi de ikinci çocuk bulamadım iyi birini ev hanımı modundayım çocuğumdan önemli değil diyorum yetinmeye çalışıyorum

Bende şuan ücretsiz izindeyim 1 ve 3 yasinda iki çocuğum var.yardıma gelen genç bi kız var sabah 9 30 da gelir 2.30 da gider ama iş biterse ben hep erken ginderirim dinlen derim.maaşı 600 lira ve patron lafı falan çok iğrenç. Kaldı ki nasıl biz hasta olunca işten izin alıyorsak sizinde hasta olunca gitmeme hakkınız var ki hasta değilmişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam maasinizdan kesinti yapmak isterse sigortasiz calistirmaktan şikayet ederim diye tehdit edin ve paranızı tam vermesini isteyin.

Benim anlamda kocaelide bebek bakıyor.tei bebek sadece bebek bakımına 1000 TL alıyor.siz hem ev işi hem ikiz bakımına çok az alıyorsunuz.hic durmayın bırakın işi bence .birde o nedenle resim çek gönder çok terbiyesiz biriymis

Mantıken vermesi gerekir. Eğer insaflıysa ki zor görünüyor.

Evet esimle boşanma aşamasındayım bir çocuğum var 3 yasinda
Sizin çocuğa kim.bakiyor? Yani bu şartlar altında yanınızda götürmek için tamam dediyseniz hadi bir nebze ama başkası bakıyorsa sizin sigortali vs bir işe girmeniz daha mantıklı değil mi? Market bile olur yani.

Evet esimle boşanma aşamasındayım bir çocuğum var 3 yasinda

Allah yardimciniz olsun .. bu is bastan hata bu kadar az maasa bunca saat hicte normal degil . Baska bir ise girseniz bunca saat calisip en azindan trip cekmez hemde asgari ucret alirsiniz ..
aileniz destekmi ? sizin cocugunuza kim bakiyor ?

12 saat 1000 TL. Konudaki diğer hiçbir detaya takılmıyorum bile. Herhangi bir mağazada, markette, işyerinde bundan daha az saat çalışıp asgari ücret alabileceğinizi biliyorsunuz değil mi?

Hem çocuk bakıp hem ev işi yapıyorum demişsiniz. Birden fazla evin sadece temizliğini yapsanız ve günlük ücret alsanız bunun dört beş katı kazanırsınız. Yaşadığınız şehirde temizlik işleri ne kadara yapılıyor bilmiyorum ama benim yaşadığım ilde bir günlük temizliğe 200 TL alıyorlar. Beş gün temizliğe gitseniz o parayı alırsınız ki 12 saat de çalışmazsınız. Gerçekten verdiğiniz emeğe aldığınız para çok çok az.

Asgari ucretin cok cok altinda 12 saat calistirilip sigorta yapilmayan kisiye aileden denmiyor köle deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…