Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Konusucam dediğim gibi kabul ederse calisicam. Bu şekilde devam edemem

İlk konustugumuzda sonra artiririm demişti. 2 ay doldu. Çocuklar konusunda çok emek verdim. Elimden gelenin fazlasını yaptım. Kendi vicdanına kalmış artirmasi. Yapmasa da çıkarım. Ev işi de yapmayacagimi soyliycem. Kendi evladima bile zaman ayiramiyorum. Yorgunluktan

Uzaklas sen ordan sigortam yok diye sikayette et bence hem 1000 tl hem saatler absurd hem muamele berbat otur kendi cocuguna bak yaziktir yol parasina yetmez 1000 tl

Onla savaşacak güçte değilim. Olmuyorsa cikicam. Alttan çok aldim. Çocuklar konusunda çok titiz. İnce giydirsek usuttuk çocukları diyo kalın giydirsek terlediler hasta olacaklar. Şaşırdım bende napacagumi

29 yaşındayım. Ya ise cok ihtiyacım vardı bide 2 ay sonra artiririm falan dedi ama ev işi artı çocuklar yetosemiyorum
Bence şimdi hemen ilanlara bak başka iş bul.Sgk primini kimse önemsemiyor ama sonra çok pişman olursun. Çalışıyor mu bu senin patroniçe? Pazartesi gitme işe tutuşsun da bir arasın seni.iki ay sonra şartları konusacakmışmış.cocuk bu saksıda çiçek değil ki iki ay sana alışacak sonra kime bırakabilecekmiş.Elindekilerin farkında ol.çocuk sana alışmış bile seni bırakamaz kolay kolay

Çalışma saatleri, koşulları bir yana diğer konuda haklı. Evet maske takmalı, gargara vs yapmalısınız. Ben bakıcıya çocuğu fazla öpme de dedim, biraz hijyen ve mesafe lütfen.

Kendisi calismiyo ama edinen az 15 bin aliyo sanırım. Yurt dışında calisiyo. Çocuklar 6 aylık.alismasindan değilde kendi rahatı için saati uzun tutuyo. İkisini aynı anda uyutamiyo. Ben yardımcı oluyorum

Ayrıl gitsin emek sömürücüsü psikopat
Sgkya şikayet edeceğini söyle deli gibi ceza öder madem çok kıymetli çocukları kendi baksın bu şartlarda en az 3bin alman lazım

Size şu kadar diyeyim haftada sadece 3 gün sabah 8 akşam 4 bakıcı arıyorum ortalığı toparlama evi düzenleme de istemiyorum buna rağmen 900 den aşağı kabul eden yok. Siz neden bu kadar düşük maaşa kabul ettiniz ki gtmeyin bence oraya bir daha. İnsan gibi muamele de göstermiyor ki neyine katlanacaksınız

Şaka dir insallah bin liraya o kadar saat çocuğa bakılır mi hem de iki cocuga.. kadın melek olsa yine çalışmam o paraya

Hem çok az bir para alıyorsunuz üstüne takıntı çekiyorsunuz. Değmez bu strese, ayrılıp başka bir iş bulun.

Sigortada yapmıodur emınım ınsanlar ne kadar vicdansız

Yalnız ben maaş kısmı ve çalışma şartlarına takıldım ikiz bebek için ayrıca ev işi dahil 12saat için 1000tl çok az bence iş verenin senin enayi yerine koymaya çalışıyor. Benim yeğenime evde bir bayan bakıyor sabah 8 akşam 5 ev işi falanda yapmıyor senden kat kat fazlasını alıyor. Lütfen kendini ezdirme derhal iş vereninle konuş ya maaşının hakkını versin ya da işten çık. Biliyorum iş bulmak kolay değil ama sende köle değilsin senin hakkın o maaş değil.

Olacak gibi değil. Böyle konuştuğumuz için beklentisi büyük. Yetismeyince de sorun oluo. Migren hastasiyim. Başta bunu soylemistim. 2 ayda 3 defa falan ağrım tutmuştur. Eksik kalan işleri ya da yapamadığım zaman hemen soyleniyor. Bugünde heryer dağınık diye. Bı defa da arkamdan msj atmisti. Çocukların biberonlari yıkanmamış kaynar su hazırlanmamis ılık su yok bunlara dikkat diye kaç defa uyardım seni. Hem saatimden daha geç çıkayım hem migrenle savasayim bide onları düşüneyim. Çaresizlikten katlaniyorum. Normalde sabirlida bir insanım. Çok üstüme geldi hastalıklı muamelesi gördüm resmen. İnsanı en çok incitecek şey. Giydiğim bi hırkayı çıkarıp bı yere koysam kaldırıp atiyo ne kadar görmezden gelsemde çok incitiyo. Geçen gün polarimi çıkardım mutfakta kahvaltı yapicaktik sandalyeye astim, kaldır onu ordan başka yere as dedi. Kapıya asicaktim başka yere koy mutfakta eşya sevmem diyo. Sonuçta bende orda gün boyu çalışıyorum. Bir kıyafetim bı şeyim olucak elbet. İki tane eşyayı koca eve sigdiramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…