Bakıcımın Yaramaz Oğlu:(

hep iyi niyetimden kaynaklandı aman çocugu iyi baksın kendi kanından değil kahırla bakmasın diye el üstünde tuttum.iyi yönleri yokmu tabiki var evime geldiği zaman ev temizliği yapıyor yemek vs yok tabi.hani çamasır katlaamydı ortalıgı toplamaydı vs .ama baştan ben gelirim oğlum oda benim deyip şimdi eşimi evde istememesi.sorun çıkarma sı çocugunun yaramazlığı .korkuyorum çocuguma bişey yapsın .açık açık söylemeyi düşünüyorum dikkat ediyorum oğlun durmuyor abla çok yaramaz ben rahat değilim deyip değiştirmem lazım

Böyle insanlara emanet etmeyin çocuğunuzu, yazıktır. Evladınızın düzgün yetişmesini istiyorsanız düzgün insanlarla beraber olmasını sağlayın. Sonuçta çocuklar her hareketimizi kopyalıyor, kendi yetiştirdiği oğlu bu derece yaramaz ve limitsiz hareket ediyorsa bu sizin çocuğunuza da bulaşacaktır. Sizi maddi anlamda sömürmesi olayını hiç saymıyorum bile. Ne enteresan insanlar var şu hayatta. Siz siz olun evladınızı böyle ortamda büyütmeyin. Anne olarak onu korumak birinci vazifeniz.

bence bakıcının yaramaz çocuğu değil,, bakıcının kendi işe yaramaz.

Bir dakika bile birakmazdim cocugumu orda.kimbilir
Cocuk dövüyodur, vuruyodur belki cocuguna,
Yaramazmis.
Kadindaki masallah, isveren sensin, kurallari o koymus.
Bukadar iyimser olma bence

Ay çok sinir oldum ne kadar ayip bir şey ben 6.yasindayken annem bebek bakmaya başladı sesim cikmazdi zamanla annem 2 bebeğe daha baktı hepsinede 3 yasa kadar baktı. Gelişimleri de evde bende olduğum için Çok iyi gitti erken konuştular erken yürüdüler .şimdi en kucugü 10 yaşında falan kardes gibiydiler bana. abla diye kapıda bekledikleri günleri unutmam çocuk bakmak gönül isi kesinlikle en kisa zamanda iyi bakıcı ile karsilasmanizi içten diliyorum.Kendi çocuğunu arsiz yetistirmis sizin cocugunuzun gelisimine oljmlu katkisi olmayacak lütfen başka bakıcı bulun .

Bakıcı kendi çocuğuna sahip çıkamıyorken sizinkine nasıl bakıyor .bence o vereceğiniz maaşla çok daha iyisini bulursunuz

okadar para alıyor birde naz ediyor kapris yapıyor evde bakacak paşa gibi kendi çocugunun kahrınıda çekmek zorunda değilsiniz ben bir arkadaşın cocuguna bakacaktım kadın 200 lira teklif etti düşünün :)

Evinizin yakınkarından eve gelecek bir bakıcı bulmaya çalışın, çekilir dert değil. Iyi olmuşsunuz ama yaranamamışsınız. Belki internetten de araştırabilirsiniz bakıcı. Komşulara falan duyurun. Illa biri çıkar. Evde baktırıp eve de birkaç kamera yerleştirmenizi, kameraları telefona eşleştirip kontrol etmenizi de öneririm.

Çocuk alıştı bırakamaz demiş

Bakıcımı büyük şehirde şirket aracılığı ike buldum

Günde 11 saat 8-7 arası çalıştı

Evde temizlik çamaşır bulaşık yemek vs iş de yaptı

Eşimin kendi işi bebek küçükken nerdeyse her gün evde idi yeri geldi eve gelince bebek uyuyorsa yatıp uyudu ye geldî evden çalıştı kadın bir gün sesini çıkarmadı ki öyle oğlu yaşında falan da değil

Sabah kendi geldi akşam eşim araba ile bıraktı asgari ücretin nerdeyse 1,5 katını aldı ama helâldi aldığı

Birbirimizle mesafemiz X Hanım'dan öteye geçmedi

Çık hediye vs almam zaten oğluma haren dönemi para verdim sadece profesyonel çalıştık

Mesafeyi koyun yeni bakıcı bulun aska da çocuğunuzu başka eve götürmeyin

Evin dizaynı sizin istediğiniz gibi olmaz kışın soğuk olur sivri köşeli eşya olur kadın işin yapar tv açar çocuğu oturtur ve en önemlisi çocuk evini sahiplenir annesi olmasa da kendini evde huzurlu hisseder

Bir de hepimiz her gün bir çok erkek ile çalışıyoruz hiç tanımadığımız adamlar ike aynı araca biniyor ya da aynı odada kalıyoruz evde eşiniz ne yapacakmış kadına bu zihniyet bile bebeğinizi ondan uzaklaştırmak için yeterli

ay allahım resmen konuyu ben actim şandım bende yasadım nefret ettim cocugundan hayatmda ilk defa bi cocugu sevemedm ayniwhuydaydi bende doyuramadım biz komsuyuz bide artik kres yasi geldi verniycem ama 2yil idare et eutkafayi yedim malesef görûyorum sürekli iyy

Oooohhhhhhooo sen ipleri bakıcının eline vermişsin canım, acil değiştirmelisin derim

Teyze saglam yere kapak atmis mubarek..
Siz niye bukadar cekiyorsunuz bu kadini..
Cocugu cikolata istiyorsa anasi alacak..
Lastigi patladiysa babasi ilgilenecek..
Siz kendi evladinizi birakmak zorunda kaliyorsunuz is sebebiyle,
baska cocuga annelik yapmaya gerek yok..
O cocuk sizin yaninizda gik demeye cekinmeli..
El mecbur yenisini bulana kadar idare edeceksiniz..
Ama kendinizi geri cekin..
Ve kesinlikle yeni bakici aramayi birakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…