Bakıcımın Yaramaz Oğlu:(

Ay o korpeye yazık ya.canım benim.aynı şehirde olsaydık düzgün bakcı bulana kadar sevabına bakardım walla.yemek falanda tasımazdın.kıyamam ona.çıkarma annesı evden yazık ona.evde baksınlar.bebek sevesım geldı kızlar ya.ayyy ne severdım onu ben sımdı.

Kendisininde küçük bir çocuğu olan birini bakıcı olarak tutmakla zaten hata etmişsiniz kadının ufak çocuğu var nasıl eşiniz onun oğlu yaşında olacak ki anlamadım ben şartlarınıza uygun çok insan var çevrede çocukları büyümüş olan paraya ihtiyacı olan vs. Çocuğunuzada içim acıdı valla keşke mümkün olsada her anne en az 3 yaşına kadar kendi büyütebilse ama hayat şartları malum Allah yardımcınız olsun işiniz zor

Bakıcı şirketiyle goruşun en iyisi o ..eşinize de biraz sorumluluk verin çocuğu tek başınıza doğurmadınız nitekim.

Oğluma 3 aydır Bakıcı bakıyor .Bakıcı Kadın ile öncelikle evde bakması yönünde anlaştık.Sabahları eşim benden bir saat sonra çıkacak .yalnız karşılaşmayacaksınız o arkadaki odada uyuyor olur ses etmeden de çıkar dedim .o da benim oğlum dedi.gel gelelim eşim onun oğlu yaşında olmasına rağmen eve gelip giderken sorun çıkarmaya başladı.eşim de başkasının evine gitsin istemiyor bebeğimiz .aylık aldığı ücret 900 lira.ekstra çocuklarına aldığım ettiğim masrafları saymıyorum bile.ben de kendim eziyete katlanıyor bir aydır sabah 8 aylık çocugu uyandırıyor yedirip giydirip hazırlıyorum aması muhallebisi çorbasına kadar kadının evine taşınıyoruz.eşim durumdan rahatsız baştan kabul etti şimdi sorun çıkarıyor .yarı parasına binamızdan veya karşı bina lojmandan birine verseydin ozaman diyor.
İnanın Kadını özel gideceği yere kadar arabamla da götürüyorum .öyle bak vs şöyle bak hiç kötü davranmıyorum.her akşam aşırı yaramaz olan oğlu na elim kolum abur cubur dolu gidiyorum.ramazna sonrası gelirsin abla bana zor oluyor dedim .tamam diyor ama bin bir suratla .ben özel sektör de çalışıyorum sürekli seni işten çıkarırlar mı diye soruyor.ve oğlu aşırı yaramaz arabamla çocugu almaya gittiğimde arabanın el frenine kadar indiriyor nerdeyse geçen gün arkadaki arabaya çarpıyordu aracım.annesi dur da demiyor.dün çikolata almadım diye nasıl bağırıp çağırıyor .sinirlendim aldım çocugu gittim.evde afedersiniz lafı olmaz aylık çikolata alışverişi yapıp bıraktım .4 günde bir tane bile bırakmamış.eşim 150 liralık abur cubur üç günde nasıl biter deyip kızdı.masrafları bize 1.300 liraya mal oluyor bide eve gelmekten kaçıyor dedi.hadi ona da sustum dün çocuk tutturmuş bisikletimin lastiği patlamış tamirciye götür abla diye ağlıyor.bunaldım özel işlerinden ..özel sektörde olduğum için hemen bakıcı bulmam da zor.napmalıyım
kim kimin çocuğuna bakıcı şimdi?
hadsizlik diz boyu

Benim annem çocukları çok sever. Torun hayaliyle yanıp tutuşur. O da gitti uzaktan akrabasının bir küçük kızına bakmaya büyütmeye karar verdi. Ben her ne kadar kendisine kızsam da günler ve haftalar sonra nasıl sevdim bilemezsin. 1 yıl oldu. Şu an o yavru canımız kanımız oldu. Anne ve babası doktor. Annesi sabah hazırlar işe gideceği zaman yavruyu bize bırakır. Daha 5 aylıkken başladı yanımızda kalmaya. Bu 5 aylık sürecinden başla 1,5 yaşına kadar eğitmediğimiz kalmadı. Annem, kardeşim ben...
Çocuk gelişimi diye bir şey var inanır mısınız ? Çocuk bakmak sadece ağladığında bakmak acıktığında yedirmek değil. Çocuğu eğiteceksin. Sevip kenara atılmaz. Size gelince çok değişik bir bakıcıya denk gelmişsiniz. 900 Tl çok fazla!
Bir bakıcı arayın yakınlarınıza sorun, soruşturun, araştırın.

Ayrıca sizde kabahat bir şeyler almak yapmak ne demek ? O alacağı paraya baksın eğitsin ama o da yok. Sizde biraz resmii olmaya özen gösterin lütfen.

Oğluma 3 aydır Bakıcı bakıyor .Bakıcı Kadın ile öncelikle evde bakması yönünde anlaştık.Sabahları eşim benden bir saat sonra çıkacak .yalnız karşılaşmayacaksınız o arkadaki odada uyuyor olur ses etmeden de çıkar dedim .o da benim oğlum dedi.gel gelelim eşim onun oğlu yaşında olmasına rağmen eve gelip giderken sorun çıkarmaya başladı.eşim de başkasının evine gitsin istemiyor bebeğimiz .aylık aldığı ücret 900 lira.ekstra çocuklarına aldığım ettiğim masrafları saymıyorum bile.ben de kendim eziyete katlanıyor bir aydır sabah 8 aylık çocugu uyandırıyor yedirip giydirip hazırlıyorum aması muhallebisi çorbasına kadar kadının evine taşınıyoruz.eşim durumdan rahatsız baştan kabul etti şimdi sorun çıkarıyor .yarı parasına binamızdan veya karşı bina lojmandan birine verseydin ozaman diyor.
İnanın Kadını özel gideceği yere kadar arabamla da götürüyorum .öyle bak vs şöyle bak hiç kötü davranmıyorum.her akşam aşırı yaramaz olan oğlu na elim kolum abur cubur dolu gidiyorum.ramazna sonrası gelirsin abla bana zor oluyor dedim .tamam diyor ama bin bir suratla .ben özel sektör de çalışıyorum sürekli seni işten çıkarırlar mı diye soruyor.ve oğlu aşırı yaramaz arabamla çocugu almaya gittiğimde arabanın el frenine kadar indiriyor nerdeyse geçen gün arkadaki arabaya çarpıyordu aracım.annesi dur da demiyor.dün çikolata almadım diye nasıl bağırıp çağırıyor .sinirlendim aldım çocugu gittim.evde afedersiniz lafı olmaz aylık çikolata alışverişi yapıp bıraktım .4 günde bir tane bile bırakmamış.eşim 150 liralık abur cubur üç günde nasıl biter deyip kızdı.masrafları bize 1.300 liraya mal oluyor bide eve gelmekten kaçıyor dedi.hadi ona da sustum dün çocuk tutturmuş bisikletimin lastiği patlamış tamirciye götür abla diye ağlıyor.bunaldım özel işlerinden ..özel sektörde olduğum için hemen bakıcı bulmam da zor.napmalıyım

Ne etmişseniz kendi kendinize etmişsiniz :KK43:

Yazık canm 1300 tl veriyorsun evinde bakılmıyor hergün götür getir. hem sana hem bebeğine yazık ne kadar alıyorsun bilmiyorum ama. 1300tl bakıcıya vericeğime çocuğum büyüyene kadar kendim bakarım.

Bende oğlum 9 aylıkken işe başladım şimdi 20 aylık işten ayrılıyorum. Çünkü oğlum büyüyor ben yatişemiyorum. Eve gidince yemek temizlik derken oğlumla düzgün vakit geçiremiyorum. Artık anlıyor parka çıkmak istiyor top oynamak istiyor bende işten ayırmaya karar verdim .

Tabi benim maddi sıkıntı yok yani en azından kendi evimiz var arabamız var.
Sizinde borcunuz vs yoksa kendiniz büyütün. Bence

hep iyi niyetimden kaynaklandı aman çocugu iyi baksın kendi kanından değil kahırla bakmasın diye el üstünde tuttum.iyi yönleri yokmu tabiki var evime geldiği zaman ev temizliği yapıyor yemek vs yok tabi.hani çamasır katlaamydı ortalıgı toplamaydı vs .ama baştan ben gelirim oğlum oda benim deyip şimdi eşimi evde istememesi.sorun çıkarma sı çocugunun yaramazlığı .korkuyorum çocuguma bişey yapsın .açık açık söylemeyi düşünüyorum dikkat ediyorum oğlun durmuyor abla çok yaramaz ben rahat değilim deyip değiştirmem lazım

Bence abla vs diye hitap etmeyin siz bizli konusun sınırını bilsin..

Hangi şehirdesiniz ?
Bu yaramaz çocukla sizin çocuğunuz bir arada mı kalıyor ? Üstelik dizin çocuğunuzun daha dili yok bile. Dikkat edin lütfen.
Gereksiz taviz veriyorsunuz.

Kurun eve kameralı bir sistem, bir şirketten ya da çok yakınlardan , komşulardan birini bulun bakması için..

Tamam mecburiyetleri anlıyorum ancak bakıcı bulunduğu zaman kesinlikle çocuk psikolojisinden anlayan, çocuk gelişiminden haberdar olanlara emanet etmek gerekiyor.

Ayrıca kendi evinde bakıyorsa ödediğiniz miktar fazla.. Ek hizmetlerde yapıyormuşsunuz üstelik :)

Edit : Kararlı olun. Kendi kurallarınız olsun.

daha öncede yazdım ama konu sahibi görmedi sanırım bu konudaki tek sorun bakici ve onun çocuğu değil bence.hatta daha büyük bir sorun var o da konu sahibinin eşi ve bencilligi.

adam 1 saat fazla uyumak uğruna el kadar bebeği yaz kış bir kadinin evine göndermeye razi gelmiş onu da geçtim konu sahibinin her msjinda tek sorumluluk anne de gorunuyor.bebegimi aldım goturdum getirdim alış verisini yaptım vs...

ee baba nerde burada,neden bütün sorumluluk sende?

Hemen çocukları etiketleyip sorumluluktan kaçıyoruz. Birinci çocuk bakmak dünyanın en önemli işi olması gerekirken biz de ne kadar düşük ücrere baktığı konuşuluyor ne yazık ki... Aslında hepimiz böyle davranarak yaptığımız tüm işlerin çocuk bakmaktan daha örmli olduğunu iddia ediyoruz. Ama sonra uzmanların kapısını çalarak şimdi kıstığımızdan daha fazlasını veriyorız
Bunu niçin söylüyorum, kendi çocığundan yola çıkarsak , ona irade kazandıramamış bir annenin sizin çocuğunuza iyi bakacağını düşünüyor musunuz biliyorum çaresizsiniz ama bkıcının çocuğunun sizin çocuğu kıskanma ihtimali de var bu şartlarda. Kaldı ki sözünde durmammış bakıcı
ama değiştirmek istemiyorum diyorsanız-ki haklısınız yeni birini bulmak zor- bence açıkça konuşun. Beklentilerinizi bilsin

X