- 3 Ocak 2016
- 3.126
- 6.285
- 40
Kusura bakmayın, çocuğuma temiz bir park talep etmek için İsveç olmayı bekleyemeyeceğim.
Lüks degil, ihtiyaç talep ediyorum.
Aynı anda birden fazla mesele çözüme kavuşturulabilir.
O zaman kimse kuaföre gitmesin, henüz İsveç Norveç değiliz, dip boyasından veya manikürden daha önemli meselelerimiz var.
Yada tatile çıkmayın. Çünkü tatil boş ve eğlence amaçlı bir şey, daha önemli meselelerimiz var.
Bunun sonu yok ki.
Ben temel ihtiyaçlarım ve dahi lüks de olsa kendi isteklerim için ülkenin durumumun düze çıkmasını mı beklemeliyim?
Ayrıca gayet bugünün en önemli meselelerinin altında yatan sebep şu anlattığım.
Kadının cevreye duyarsızlığı mı, yetiştirdiği çocuk mu, bencilliği mi, umursamazlığı mı, pisliği mi..
Önce insan düzelecek.
Al bunu koy İsveç’e, orayı da kirletir.
isveç'te onu yaparsa cezasını keserler gık diyemez. bayramlarda net görüyoruz sınırın öte tarafı tertemiz bizim taraf pislik içinde çünkü yaşadığı ülkede onu yapsa başına geleceğini biliyor ama burada ohh serbest..
kuaför tatil gibi konularla ne alakası var bu dediğimin anlamadım ben durumu anlatıyorum. kuaföre gideriz saçı başı yaparız o keyif ama elin edepsizi için de canımı sıkamam.. sen yaparsın öbürü böyle kirletir işi gücü bırakıp elin hımbıl tiplerinin arkasını mı toplayacağız?
siyasete girin madem bu kadar idealistseniz.