- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Parka indiğimizde oğlum çöpleri gösterip
‘Anne bu buraya atılmaz kiiiii’ diyor.
Daha önce sitenin parkında çekirdek kabuklarını bank altında biriktiren lise gençlerinin önüne çöp kutusunu çekip birlikte onlarla çitlemişliğim vaki :) o günden sonra arkadaşları oldum desem yalan degil.
Ama söylenmesine rağmen ısrarla gözümün içine baka baka içeri gitti ve orada bıraktı.
Kimin attığı belli olmayan bir şey de kaçmak kolay da aleni iken böylesine yüzsüzlük az rastlanır zannediyorum :)
Yapanlar belli bizim apartmanda, kolileri yığdılar kapıya gördük, geçişi bile yarı yarıya tıkadılar ki ben ömrümde böyle bir yönsüzlük görmedim, yolun ortasına, apartman kapısına getirilip koli mi koyulur Allah aşkına?
Söyledik işte "Tamam yeaa atarız" dediler süs gibi bekledi, "Hadi yüklen, elimize yapışmaz" dedik biz götürdük attık eşimle.
Bu tip insanlar salt çöp konusunda değil, tüm konularda saygısızlardan oluyorlar zaten.
Gecenin bir yarısı Ankara havası şarkı son ses otoparka giriş yapan kişiler bunlar, uyuyanlar umurunda değil, geçişler tıkanmış umurunda değil, kendi yaşadığı apartmanı pisletmiş umurunda değil... Kendileri bile kendilerinin umurunda değil bu kadar boş bomboşlar.