Bakıcı problemi

Hiç yanlış anlamam benim için sizlerin görüşleri çok önemli..sizin karşınızdaki aile bana göre sömürü seven tarzda insanlara benziyor.anlaştıktaj sonra ne istiyorsun demek saçma.ben kadınla anlaştım 900 e ama zaten 1000 verecektim eşimle konuştum ona dahi söylemedim.mevzunun para olduğunu düşünmüyorum çünkü ne dese okey dedim.evi bana yakın zor durumda kalırsan ben bile getiririm arada sırada evinide aksatma bile dedim.daha ne yapabilirdim bilmiyorum.

Ya tekrar net olarak konusun yada baska birine bakin. Ama ayni benim ilk bakiciyi anlatiyorsunuz. Bu tavirda biri hayatta drgismez ve en ufak acigi kullanir. Siz guzellik yapayim dedikce devam eder. Benim son bakicimdan memnundum. Ama onda bile ş vardi. Mesela 1 gunum bosa cikti ise gitmeyecegim biliyorsa hemen plan yapardi. Ama bu gunler kadin oturmasi gibi doktor iside degil. Net konustum yapmamasi icin baskada tekrarlanmadi.

Yazdım aslında 900 istedi 1000 verecektim
kusura bakma görmemişim. Etrafınızda gerçekten ihtiyacı olan birisi mutlaka vardır. Paranız ziyan olmasın hem sizin işiniz görülsün hem yavrunuz emin ellerde olsun. 15 sene iş hayatım oldu hastane işi için bile kıvrana kıvrana izin istiyorum. Çayınızı içmeye gelirim ne demek

nesi haksızlık. kadın silme laubali. aynısını işe başladığınız ilk haftada yapacak ve siz izin almak zorunda kalacaksınız.

Eve kamera koymadiniz mi? Siz ise başlamadan en az 1 ay önce başlamalıydiki hem oğlunuz alışsın hem sizin düzeninizı öğrensin hem siz onu tanıyın vs vs. Yanlış yapmışsınız. Baştan belli etmiş kendini başkasını bulun bence

Ama bugünde gelmedi ve ben araynca doktordaym işim erken biterse gelirim kahveni içerim dedi.
Şu cümleyi okuyunca gülme istegim geldi nedense. arkadası aramıs da gecerken ugrarım gibi olmus.

Bakıcı işi zor ya. Benim annem bakıyor ama yaslandı artık e cogu hastalık da mevcut. ama sırf sevdiğinden ve baskasına güvenemediğimden annemle devam ediyoruz. gittiği yere kadar

H Haklısınız, ben İzmir de oturuyorum buranın şartlarına göre söyledim.
Ama zaten bakıcı bunu kabul ettiğine göre sizin olduğunuz yerin şartları budur..

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur..
Çalışmak da zor, çalışmamak da...

iyi bari bir de gel benim evi temizle dememiş allahtan

iyi bari bir de gel benim evi temizle dememiş allahtan
Finalde aspiratör temizledim. Kendimi gazozuna ilaç atılıp, kullanılmış gibi hissettim. Hala gülerim. Giderken kendisine göre fazla olan eşyalarımı almayı ihmal etmedi. Arar arada, ev ne durumda geleyim mi der Odalar tozlanırsa çağırırım dedim güldü

kârlı işmiş, memuriyetten istifa edip temizliğe gitmeye mi başlasam ne yapsam

bakıcı mı? kendıne parayla çay arkadaşı almışsın...
ne acayıp ınsanlar el mahkum ya ıstediğim gibi döndurum.

Teşekkür ederim sizlerden feyz almam lazım

Teşekkür ederim umarım sizin gibi birini bulurum

Bende 1 ay önceden başlatmayı düşündüm ama inanın kimseyi bulamadım.çalışan ev hanımı olmak çok zor.kamera koydum galiba bu yüzden olmadı.

Çok teşekkür ederim çok anlayışlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…