Hiç yanlış anlamam benim için sizlerin görüşleri çok önemli..sizin karşınızdaki aile bana göre sömürü seven tarzda insanlara benziyor.anlaştıktaj sonra ne istiyorsun demek saçma.ben kadınla anlaştım 900 e ama zaten 1000 verecektim eşimle konuştum ona dahi söylemedim.mevzunun para olduğunu düşünmüyorum çünkü ne dese okey dedim.evi bana yakın zor durumda kalırsan ben bile getiririm arada sırada evinide aksatma bile dedim.daha ne yapabilirdim bilmiyorum.Anlattığıniz kişi resmen sorumsuz.
Ama iyi niyet de karşılıklı oluyor inanın.
Konu sahibi sizin için söylemiyorum, yanlış anlamayın.
Bende geçen sene uzaktan bir tanıdığımizin vesilesiyle bakıcılık yapmaya gittim, aile 4 çocukluydu ve gerçekten 4 çocuğa bakmayı herkes kabul etmez.
Çok iyi niyetli ve sevecen geldiler, oğlunu da getir dediler, samimiyetlerinden dolayı kiramadim.
Ama işin sonunda evdeki küçük bebiş bana alisamadigi için, ayrılmaya karar verdim.
Adam bana ne yapalım ne kadar verelim şimdi dedi, baştan anlaşmış olmamıza rağmen.
Sanki ısrar eden onlar değilmiş de, ben oğlumla oraya kahve içmeye vakit geçirmeye gitmişim gibi bir hava da, yani yok canım hiç vermeyin desem e zaten ne yaptın ki, diyecek gibi bir hali vardı
Kahvaltı, temizlik, bebeklerle beraber çocukların okula götürülüp getirilmesi, arada yemek yapilmasi, sonra bebeğin uyutulmasi, yemesi vs..
Daha sayamadığım bir sürü şey için, adam bana dalga geçer gibi tavırla ne vereyim diye sordu, baştan konuştuğumuzun üstüne..
Bu bakıcı sorumsuz, orası kesin, ama 900 de çok çok az.
En az asgari ücret bence.
İnsanlar sürekli birbirlerini kullanmaya çalıştıkça karşılıklı bir artniyet oluyor sanırım..
Yazdım aslında 900 istedi 1000 verecektimne kadar ödediğinizi neden söylemiyor sunuz
Ya tekrar net olarak konusun yada baska birine bakin. Ama ayni benim ilk bakiciyi anlatiyorsunuz. Bu tavirda biri hayatta drgismez ve en ufak acigi kullanir. Siz guzellik yapayim dedikce devam eder. Benim son bakicimdan memnundum. Ama onda bile ş vardi. Mesela 1 gunum bosa cikti ise gitmeyecegim biliyorsa hemen plan yapardi. Ama bu gunler kadin oturmasi gibi doktor iside degil. Net konustum yapmamasi icin baskada tekrarlanmadi.Dün için hastalıktır olabilir dedim ki geleceği saatte aramasına rağmen. Bugün hiç haber vermemesi ben arayınca mazeretini bildirmesi hiç hoş olmadı.ben işe başladığımda böyle birley olsaydı ne yapacaktım? İnanın çok çok iyi niyetle yaklaştım.3 yarım gün geldi ama bende en az onun kadar çalıştım.kahvesini çayını istedi yaptım.yemek yaptım.kendim çocukla ilgilenemedim yani kadın evdeyken.eşimde izinee şu an ona verdim oğlumu da kadını eve alıştırmak ve rahat ettirmek için.bilmiyorum böyle olmasını istemezdim.
kusura bakma görmemişim. Etrafınızda gerçekten ihtiyacı olan birisi mutlaka vardır. Paranız ziyan olmasın hem sizin işiniz görülsün hem yavrunuz emin ellerde olsun. 15 sene iş hayatım oldu hastane işi için bile kıvrana kıvrana izin istiyorum. Çayınızı içmeye gelirim ne demekYazdım aslında 900 istedi 1000 verecektim
Şu cümleyi okuyunca gülme istegim geldi nedense. arkadası aramıs da gecerken ugrarım gibi olmus.Ama bugünde gelmedi ve ben araynca doktordaym işim erken biterse gelirim kahveni içerim dedi.
Haklısınız, ben İzmir de oturuyorum buranın şartlarına göre söyledim.Hiç yanlış anlamam benim için sizlerin görüşleri çok önemli..sizin karşınızdaki aile bana göre sömürü seven tarzda insanlara benziyor.anlaştıktaj sonra ne istiyorsun demek saçma.ben kadınla anlaştım 900 e ama zaten 1000 verecektim eşimle konuştum ona dahi söylemedim.mevzunun para olduğunu düşünmüyorum çünkü ne dese okey dedim.evi bana yakın zor durumda kalırsan ben bile getiririm arada sırada evinide aksatma bile dedim.daha ne yapabilirdim bilmiyorum.
Bu şey değil mi ya, bayramdan önce eve temizliği için gelip, banyoları, mutfağı ve camları bana kitleyip sonra da evin çok büyükmüş 300 yetmez 400 alcam diyen insan türevi.. işini seven bir insan bulun.
Finalde aspiratör temizledim. Kendimi gazozuna ilaç atılıp, kullanılmış gibi hissettim. Hala gülerim. Giderken kendisine göre fazla olan eşyalarımı almayı ihmal etmedi. Arar arada, ev ne durumda geleyim mi deriyi bari bir de gel benim evi temizle dememiş allahtan
Finalde aspiratör temizledim. Kendimi gazozuna ilaç atılıp, kullanılmış gibi hissettim. Hala gülerim. Giderken kendisine göre fazla olan eşyalarımı almayı ihmal etmedi. Arar arada, ev ne durumda geleyim mi derOdalar tozlanırsa çağırırım dedim güldü
Düşünmedim değilkârlı işmiş, memuriyetten istifa edip temizliğe gitmeye mi başlasam ne yapsam
Teşekkür ederim sizlerden feyz almam lazımYa tekrar net olarak konusun yada baska birine bakin. Ama ayni benim ilk bakiciyi anlatiyorsunuz. Bu tavirda biri hayatta drgismez ve en ufak acigi kullanir. Siz guzellik yapayim dedikce devam eder. Benim son bakicimdan memnundum. Ama onda bile ş vardi. Mesela 1 gunum bosa cikti ise gitmeyecegim biliyorsa hemen plan yapardi. Ama bu gunler kadin oturmasi gibi doktor iside degil. Net konustum yapmamasi icin baskada tekrarlanmadi.
Teşekkür ederim umarım sizin gibi birini bulurumkusura bakma görmemişim. Etrafınızda gerçekten ihtiyacı olan birisi mutlaka vardır. Paranız ziyan olmasın hem sizin işiniz görülsün hem yavrunuz emin ellerde olsun. 15 sene iş hayatım oldu hastane işi için bile kıvrana kıvrana izin istiyorum. Çayınızı içmeye gelirim ne demek
Bende 1 ay önceden başlatmayı düşündüm ama inanın kimseyi bulamadım.çalışan ev hanımı olmak çok zor.kamera koydum galiba bu yüzden olmadı.Eve kamera koymadiniz mi? Siz ise başlamadan en az 1 ay önce başlamalıydiki hem oğlunuz alışsın hem sizin düzeninizı öğrensin hem siz onu tanıyın vs vs. Yanlış yapmışsınız. Baştan belli etmiş kendini başkasını bulun bence
Çok teşekkür ederim çok anlayışlısınızH
Haklısınız, ben İzmir de oturuyorum buranın şartlarına göre söyledim.
Ama zaten bakıcı bunu kabul ettiğine göre sizin olduğunuz yerin şartları budur..
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur..
Çalışmak da zor, çalışmamak da...
Ben çocuk bakmıyorum bilgisayar mezunuyum ama muhasebe de çalışıyorum. Ama hiç farketmez iş iştir çocuk bakmak daha fazla sorumluluk istiyor. Allah miniğinize gözü gibi bakacak bir abla nasip etsin.Teşekkür ederim umarım sizin gibi birini bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?