- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Bunun bir üst versiyonu sen sabah hazırlanıp işe gideceğin zaman cep telefonuna gelen mesajla öğrenmen .tam kriz meselesi.bakıcıların havasından yanlarına yaklaşılmıyorBen en çok bugün gelmeyeceğini ben arayınca öğrenmeme bozuldum.iki elin kanda olsa bir telefon etmek bu kadar güç olmasa gerek.insanlar bir acaip ya
Teşekkür ederim çok sağolun aminBen çocuk bakmıyorum bilgisayar mezunuyum ama muhasebe de çalışıyorum. Ama hiç farketmez iş iştir çocuk bakmak daha fazla sorumluluk istiyor. Allah miniğinize gözü gibi bakacak bir abla nasip etsin.
Daha neler duyacağımBunun bir üst versiyonu sen sabah hazırlanıp işe gideceğin zaman cep telefonuna gelen mesajla öğrenmen .tam kriz meselesi.bakıcıların havasından yanlarına yaklaşılmıyor
Ya onuda unuttum boş olan iki saksımı aldı birdeFinalde aspiratör temizledim. Kendimi gazozuna ilaç atılıp, kullanılmış gibi hissettim. Hala gülerim. Giderken kendisine göre fazla olan eşyalarımı almayı ihmal etmedi. Arar arada, ev ne durumda geleyim mi derOdalar tozlanırsa çağırırım dedim güldü
çok çok başıma geldi son bakıcımzda buBunun bir üst versiyonu sen sabah hazırlanıp işe gideceğin zaman cep telefonuna gelen mesajla öğrenmen .tam kriz meselesi.bakıcıların havasından yanlarına yaklaşılmıyor
En güzelini yapmışsınız gerçekten hakedene hakettiği gibi davranmak lazımçok çok başıma geldi son bakıcımzda bu
sabah wifi yi açarım tak mesaj ya gece 1 de atılmış ya sabah 5,30 6 da
x hanım oğlum düştü
x hanım ben düştüm
x hanım teyzem öldü
vs vs vs
bende pat diye çıkardım onu işten birde çıldırdı
Alsın, helali hoş olsun. Bir evladı varmış ve kimse onu işe çağırmıyormuş. Diyor ki acaba neden?Ya onuda unuttum boş olan iki saksımı aldı birdeneyse helali hoş olsun yapacak birşey yok
ama bu saydıklarınız çok geçersiz değil.Kim olursa olsun ölüm ve hastalık farklı bir konu. Nihayetinde çalışanın da evladı evlat.çok çok başıma geldi son bakıcımzda bu
sabah wifi yi açarım tak mesaj ya gece 1 de atılmış ya sabah 5,30 6 da
x hanım oğlum düştü
x hanım ben düştüm
x hanım teyzem öldü
vs vs vs
bende pat diye çıkardım onu işten birde çıldırdı
işte olay öyle değil Seher hanımama bu saydıklarınız çok geçersiz değil.Kim olursa olsun ölüm ve hastalık farklı bir konu. Nihayetinde çalışanın da evladı evlat.
Yok bunlardan bahsetmiyorum ben zatwn .Kendini bilen ama izne ihtiyacı olan kişiden bahsettim.işte olay öyle değil Seher hanım
5 ayda her ay en az 3 veya 5 işgünü bu olaylar oluyor
ve her zaman sabah körü veya gece 1 de yazılıyor
1 gün sonra gün içerisinde arıyorum ya kapalı ya da kesinlikle açmıyor
whatsapda çevrimiçi oluyor ama aynı zamanda :) Allah gösterdi resmen
mesela doğalgazı açtırmaya gideceğim ilk açtırma olduğu için uzun sürer diyip tam gün izin istedi
ve 3 gün habersiz bir şekilde gelmedi.. telefonuna da aynı şekilde ulaşılamadı veya açmadı
işte siz sorumluluk sahibisiniz.. Onda o yoktuYok bunlardan bahsetmiyorum ben zatwn .Kendini bilen ama izne ihtiyacı olan kişiden bahsettim.
Ben hastane için 1 hafta onceden patrona söyleyip izin isteyip sabah erkene randevu alıp 9 30 da işe geldiğimde patron neden gitmedin dedi gittim geldim deyince bu mu izin demişti. İşimi bitirip koştura koştura geldim ki öyle yoğun bir işim de yok. Mühim olan suistimal etmemek
Niye paradan yaklaşıyorsunuz ki konuya? Konu sahibi 900 o istedi ben kabul ettim demiş, 1000 lira verecektim de diyor.Önce yorum yapmayayim hem temizlik hem bebek bakımı sabah 7.5 akşam 5 ..gerçekten normal bir ücret veriyorsunuz sandım .
Ama şuanda 9 da gelip 3 te çıkması bile 900 etmez..
Siz insanlara iki kuruş verip köle olarak almak istiyorsunuz ..iyi yapmış
O paraya yarım gün sadece çocuk bakılır .
İnsanları bide yargiliyorsunuz +normalden fazla para veriyorum diyorsunuz .900 mu ?
Arkadaşlara katılıyorum daha şimdiden böyle olursa ileride daha zor durumda kalirsiniz.Teşekkür ederim çok sağolun amin
Niye paradan yaklaşıyorsunuz ki konuya? Konu sahibi 900 o istedi ben kabul ettim demiş, 1000 lira verecektim de diyor.
Köle de istememiş aslında çocukla yalnız kalacağı 1.5 saatse full time çocuğa bakmayacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?