- 5 Ekim 2020
- 13.196
- 35.154
- 36
- Konu Sahibi succulentaski
Kamera yasal klarak yasaklanması diye biliyorum halen çoğu kreş kamera kullanıyor çünkü.ama aktif olarak çalışmıyorum tam emin değilim.
Ama dışarıdan yiyecek için yasak kreşlerde.bazi istisnalar olabilir ama çorba,meyve ve yemek kabul etmezler.
Alerji durumu için ilaç kullanılıyorsa sadece ilaçları alıyorlar saatinde vermek için.ama net saatinde verme garantisi yok.takip edemezsiniz onu da.
Çocuklar uyuyor ama dediğiniz gibi zor oluyor.bazi çocuk dayanıyor hemen uyuyor bazısı çok ağlıyor o arada gürültü oluyor.ama dediğim gibi yoğunluğa bağlı.
60 yaşındaki teyze bence yorulur.annem,anneannem,komşum bütün tanıdıkları 50 yaş üstü gercekten yoruluyorlar.ayrica ben de yorulurum çocuk bakımı kolay değil.ama iş ve maddiyat olunca hevesle belki yapabilirler.o konu da daha temkinli olur.sizde biliyorsunuz bakıcı ile anlaşıp yarı yolda kalan mağdur olan çok insan var.
Besin alerjisi olduğundan hazırlanan çorbanın içeriğinden emin olmam gerekiyor. Tereyağ ya da margarin konmamış olmamalı mesela. Bu tarz durumlarda istisna gösterdiklerini biliyorum doktorum bu şekilde yaptığını söylemişti diğer hastalarının çünkü. Daha büyük çocuklar için de haftalık menü istiyorlarmış kreşten. O gün ne yemek varsa çocuğa evde annesi aynısını yapıp yanında veriyormuş umarım bizimki oralara gitmez düzelir çabucak.
Ben gidip yüzyüze konuşayım bakalım kreş olayı içime sinsin çok istiyorum kreşe göndermeyi.