Bakici ile yasanan tatsızlık

Yine çok nazik kadınmış giderken iki hafta mühlet vermiş çocuklar için. Ertesi gün gelmiyorum da diyebilirdi. Misafire hizmet ettirmek gerçekten çok uç bir nokta. Bizimde bakicimiz vardı ben eve gelince eşi de onu almaya geliyordu eşini eşim yemeğe bize çıkarıyordu beraber yemek yiyorduk o oturuyor ben sofra kaldırıp topluyor onun çayını önüne getiriyorum çünkü mesai sonrasi o artık benim evimin misafiri oluyor.

Benim ki sadece bir espriydi , sizin ciddiye almanız daha tuhaf bence :)) Siz de çok şanslıymışsınız gerçekten . Ben hiç çocuk baktırmadım ama etrafımda çookk olumsuz örnekler gördüm. Yorumlardan da anlayabileceğiniz gibi sizin bu bakıcı örneğiniz çookk extrem bir örnek herkese nasip olmuyor malesef.
Ben de bir iş verenim ve çalışma hayatım boyunca ne benim ne de çevremde hiç böyle dört dörtlük bir personel olmadı. Siz tek bir olumsuz cümle kurmamışsınız . Hatta başlıkta tatsızlık okuyunca dedim aha bakıcı kimbilir ne yaptı ama tek bir olumsuzluk göremedim bakıcı hakkında.

Bana kadının telefon numarasıni iletir misiniz tam aradığım şaka bir yana bakıcımdan hiç ev işi yapmasını beklemedim. O bir şey yapıyorsa ben başka şey yaptim. Bu sefer de işverenin iyi niyetini suistimal durumu ile çok karşılaştım maalesef. bakıcı arıyoruz köle değil. Kadın özverili olunca üstüne bindikce binmişler

Şaka gibi ya resmen kadının iyi niyetini suistimal etmiş. Bir de 15bin veriyor. İnsanlar tek gün temizliğe 1000liradan aşağı gelmiyor kadın 2 çocuk bakıyor + yemek yapıyor+ evi topluyor +arada ütü yapıyor ve misafir ağırlıyor. Ayıp gerçekten. 15bin verelim kendisi yapsın tüm bunları. Çok sinirlendim bare kadının gönlünü hoş tutsaymış o da yok. İnşallah kadın kıymetinin bilineceği bol kazançlı başka bir iş bulur.

Kadın iyi bile dayanmış. Ses etmedikçe yüklenmiş kuzeniniz. Şimdi arasında bulsun bakalım bulabilecek mi. Artık o bakıcıyla olmaz bence, kaçmış tren.

Kuzeniniz gibi insanlara hayret ediyorum.
Kaşık ile verip kepçe ile alacaklar.
Kendisi 15 bine bu kadına yaptırdıklarını yapar mı acaba?

O paraya gider Bim'de reyon dizer, kasada durur daha mantıklı. Sonunda yükselir bari falan.

İyi yapmis kadın. Ben olsam kavga ile giderdim pek hanımefendiymiş valla.

Yuh diyorum. Kadının numarası varsa verin benim arkadaşımın çocuğuna baksın. Sizin arkadaş tepesine çıkmış. İnsanlar çok terbiyesiz ve hadsiz cidden

O da çok pişman oldu kadın bisey demeyince üstüne gitmişim diyor. Ütü falan da yaptırmış
Terbiyesiz. Üzerine gitmişim ne yahu. Başta bir iş tanımı var. Ses etmeyince piskinlesmiş. Böyle bir insanla çok da arkadaşlık kurmayın derim. Allah bilir size neler yaptırıyor fark8nda değilsiniz ya da fırsat bulsa kullanır sizi de. Bencil insanlardan uzak durmak lazım

Kadın tamam dedikce sunu da yap bunu da yap diye istekleri bitmemiş..hadi misafir için yemek yaptırdın servise yardım et ne demek ya yemeği tabağa koyamıyor mu.

İyi bile dayanmış kadın resmen kullandıkça kullanmış tamam çocuklarla yalnızken ekstra şeyler olurda yok misafire yemek yok servise yardım bal gibi bile isteye hakkına girmiş

Saydığınız özelliklerde biri kkdan beş,altı mesaj arasından seçim mi yapar sizce demişsiniz ama öyle biri gidip doyumsuz kuzeninizi seçmiş işte yani neden olmasın?
Kuzeninizi seçen burda isteyen çok daha iyi birilerini de seçebilir sömürmeyecek birilerini.
Kendi bakıcınızı anlatırken de efsane biriydi bir yemek yapardı,bir temizlik arı gibiydi dur derdik durmazdı zaten eve temizliğe geldiğinde görüp beğenmiştik diyorsunuz.
Sizce aynı şey mi konuda anlattığınız bakıcının ekstraları ile.
Eve temizliğe geldi çok güzel temizliyordu illa bakıcı ol diye ikna ettim nerden baksan dar bakış açısı aslında.
Kuzeniniz de öyle dar bakmış bir sürü artıyı görmezden gelip ama ne güzel yemek yapıyor ama ütüsü o biçim deyip çocuklarına katkısını görmemiş vizyon o kadarmış ne yaparsınız.
Şimdi arasın iyi yemek yapanı,çok iyi temizlik yapanı bulur da artıları olan naif kadını zor bulur artık

walla kuzenin kendi kendinin duzenini bozmus. boylesini bulamaz bir daha

Aa tam başi secdeden kalkmayip aile sirketiyiz adi altinda iscisini somuren sonradan gorme sozde mutaassip isveren modeli degil mi yahu bu? 21 sayfa gomulmus ama ben de gommeden rahat edemedim.

Hayir anladigim kadariyla asgari ucret dahi verilmedigi gibi sigortada yaptirilmamis kadincagiza. Umarim emeginin karsiligini alin teri sogumadan verecek gorgulu insanlara denk gelir bundan sonra.

Bence bu konu uydurma, iyice abartmaya başladınız tepkilere göre.
yahu tabi ki uydurma!! biri bir reklam yapıyor işte hayır kimse de birşey söylememiş, bir ükadın tüm aileyü kurtarmış, satranç şampiyonu çıktı şimdi, ya reklam işte insanlar numara istesin diye bir de eski işi kabul etmiyor falan demiş. ya kadın işinde çok iyidir belki tamam da buradan böyle müşteri topluyor, böyle ben insanları salak yerine koyan tiplere çok sinir oluyorum ya

Kimileri insan kullanmayi nasil iyi biliyor. Ben yemege, servise yardim etsin diye cagirdigimiz insana bile yoruldun, otur, cay servisini ben yaparım diyorum. Ruhumda yok sahibelik :)

Sizin kuzeniniz aşırı derecede sınır ve had bilmez, üstelikte terbiyesiz. İnşallah bırakır gider, böyle terbiyesizliklerle uğraşmak zorunda değil hiç kimse. Bu kadının kızı olsaydım kuzeninize iki çift laf söylemeden bırakmazdım. Alırdı hadsizliğinin cevabını.
O sebeple siz hiç karışmayın bence. Yapılan aşırı derecede suistimal edici davranış örüntüleri. Kendini akıllı sanan bir sınır bilmeze, kadıncağız elini vermiş kolunu kaptırmış. Pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…