Okudum okudum bende zannettim ki 1500 2000 veriyorsunuz,bu kadar talepkar olduğunuza göre.
Dogudayim ve burda 800 900 den aşağı mümkün degil bakmıyorlar ustelik buna cocugun detayli bakimi(camasir yikama utusu temizlik vs) dahil degil,bunlari dahil edince 1500den asagi kimse bakmıyor.
Ben sizin yerinizde olsam çocuğum verim alıyor mu ona bakarim iki parca kiyafetinin yıkanıp yikanmadigina değil.
Kizim krese gidiyor ve ustu basi boya icinde oluyor ve cogunlukla da iz kaliyor ama bunu hic belirtmedim çünkü kızım cok ama cok yol katetti orada,bu benim için cok daha önemli ,
Tabi sizin durum farklı evet hijyen acisindan haklisiniz ama bence bu kadar maddiyata dayandirmayin ve dedigim gibi cocugunuzun gelisimine bakın.
Kadin cocugunuzun kiyafetlerini elde yikasa utulese bunu da cocugunuzla gecirecegi kaliteli zamandan calarak yapsa iyi mi olur?
Kadina verdiğiniz para normal,ne az ne fazla.
Bu kısmı maasini cok vurguladiginiz icin detayladim.
Çocuğunuzu gezmeye götürmesi ,camasir suyuna maruz birakmasi vs gerçekten olmamasi gereken seyler.bunu duyurmak ya da ima etmek çözmez.karşınıza alıp net bir sekilde anlatmaniz lazim.
HA sunu da belirteyim 2 yasini bitirmis bir cocuk bence akranlariyla vakit geçirmeli.
Hasta olur vs diyorsunuz.
BU çocuk ömür boyu evde durmayacak degil mi? okula gidecek ve orda da hasta olacak.bu bir süreçtir .cocugunuzun direncinin gelismesi icin bu ortamlara da girmesi gerek .ki istemesenizde 3 4 yil sonra girecek.
Ha belki soyle yapabilirsiniz ki bu cok daha hesapli olur.yarim gun krese verin.ki bu ortalama 350 400 tl.bakıcı ablayla da diger yarim günü gecirsin.o alsın kresten.ona da 500 verin.böylece ortalama 850 900 tl hem çocuğunuzun sosyallesmesini hem de ev ortamında buyumesini saglarsiniz