Bakabilir miyim acaba?

BENde sahiplenmek istiyprum ama tezgah ve mutfak masası kısmı kafamı kurcalıyor nasıl eğittiniz bana özelden yazarsanız çok sevinirim...

Bunu ben de öğrensem iyi olacak, anneannemin kediler tezgahtan yemek kaçırırlardı ya
Annem evime adım atmaz mutfakta kediyi görürse. Bi eğitimi varsa baştan verelim biz de.

Kedi kendine bakan bi hayvan
Yani çok rahat bakarsın
Ama kısırlaştır
Yoksa kızgınlık dönemleri iki taraf için de yıpratıcı oluyor

Tamam, kısırlaştırma olayını zaten kedinin sağlığı için öneriyorlar. Vakti gelince iletişimde olduğumuz veteriner de uyarır. Zaten şu an çok küçük, ne kadarlık olduğunu da bilmiyorum sütten yeni kesilmiş gibi geldi bana gözü filan açık yalpalaya yalpalaya koşuyor zıplıyor. Ama avucumdan birazcık büyük desem olacak, bir karış kadarcık. Veterinere gidince öğreneceğiz her şeyi.

1,5-2 aylıktır o zaman
Kuru mama yiyorsa korkma
Benim evim açık mutfak ama kedim teZgaha masaya çıkmaz
Yemek yerken asla gelip rahatsız etmez
Alıştırırsın
Kediler genel kanının aksine bence eğitim alabiliyorlar

Topluca da teşekkür etmek istedim kızlar size, cesaretlendirici yorumlarınız, bilgilendirmeleriniz, kedili hayatlarınızdan paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Kediş artık bize emanet, elimizden geldiğince güzel bakacağız, denk gelirsek konularda artık ben de "Bu da bizim kız" diye fotoğrafını atarım :)) ...

Mune konum gerektiğinde pratik bilgi alabilmem için uygun bir bölümde açık kalabilir mi?
Teşekkür ederim ilgilenen herkese tekrar.

Gang kedi öyle tam çocuk gibi değil

Uyuma saati oyun saati vs yok

O evin düzenini öğreniyor

Uyumayı seviyor zaten

Bize ilk geldiği hafta pazar günü hasta oldu sandık

Yemiyor içmiyor bir garip tavırlar

Sonra anladık hafta içi gündüz evde kimse yok uyuyor pazar herkes evde rahatsız olmuş Hanfendi uyuyamamış o
Nedenle hasta gibi olmuş yorulmuş yani

Artık alıştı pazar da çekilip bizim olmadığımız bir odaya uyuyor

Yani yalnız kalmaktan şikayetçi değil

Dün akşam birşey okuyorum oğlum uyuyor eşim de dışarda

Bir iki geldi diş attı oynayalım yaptı

Koydum yere işim var sen git topunla oyna dedim

Biraz sonra öne taraftan top sesleri geldi gidip topu ile oynadı yorulunca da yattı

Sonra gece oldu hadi gidip yatalım dedim benden önce yatıp uyudu

Bizim odada ama koltukta yatıyor gece

Ara ara buradan fotolarını paylaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…