- 25 Nisan 2022
- 1.487
- 1.768
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
E bu tam tırmalamalık bi şey onlar içinŞekil A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bu tam tırmalamalık bi şey onlar içinŞekil A
Bunu yapmayı çok isterdim ama şimdi arayıp sormayan insanlara o zaman kıymetli olur, başıma bela almak istemiyorum. Zaten yarın gelecekmiş beyefendi bakalım bekliyorum.Valla ben olsam aklı başında birinin sahiplendiririm. Sahiplerine de kedi kaçtı derim umurlarında olacağını da sanmıyorum zaten ... hayvanın canı kurtulur.
Evet ama benim oğlum pek yapmaz . Evdeki en iyi ruhlu çocuğum balkon kapısının sinekliğine tırmanıyor resim atarım da şimdi ifşa olurum ondan atmadımE bu tam tırmalamalık bi şey onlar için
Ne yapacağını bilemeyiz ki, çocukları var onmarın da tutturur kedimde kedim diye. Bana bıraksalar ok sahiplendirrim ama sahibinden habersiz yapamam. Göze alamam.ben ilgilenmez dıye dusunuyorum ama emın olamadım
buarada hangı sehırde bu yavrucak
kacırdım
Aynen öyleNe yapacağını bilemeyiz ki, çocukları var onmarın da tutturur kedimde kedim diye. Bana bıraksalar ok sahiplendirrim ama sahibinden habersiz yapamam. Göze alamam.
Yok artık genişliğe bak; ben direkt arar çok değer veriyorlarsa gelin alın derdim.Merhabalar öncelikle
Eşimin samimi olduğu bir arkadaşı var, eşi öğretmen olduğu için okullar kapandığından beri memleketinde, evde kedisi var. Şimdi eşi de gitmiş onların yanına giderken kediyi de eşime bırakmış
Yahu insan bir arayıp sorar bakabilir misin diye değil mi? Eve bir geldim şokk kedi lavabonun içinde. Her yere tüyü dökülüyor sinirden patladım.
Bir hafta idare et diyor birde paşam zaten evde balkon yok banyoya koymuş kumunu banyo kokuyor katlanılacak gibi değil.
Asıl sormak istediğim şey şu, evde klima yok balkon yok bu sıcakta dolayısı ile camlar açık, ama camları açmayacakmışız sebebi ise, yüksek katta oturuyoruz ve camın önünde sürekli martılar uçuyor kedi martıları görünce onların üstüne atlarmış aşağı düşermiş örneği çok görülmüş.
Ben bu sıcakta camlar kapalı nasıl nefes alayım acaba? Atar mı kendini bu hayvan aşağı?
Çok sinirim bozuk, bu arada yanlış anlaşılmak istemem hayvanları da kedileri de çok severim, dışarı çıkarken yanımıza mama alır besleriz sokakta ki hayvanları, ama evimde hayvan istemiyorum. Ve bu konuda kimse fikrimi sormadı.
Haliyle sinir oldum. Cam falan kapatamam dedim eşime de.
Ne yapacağını bilemeyiz ki, çocukları var onmarın da tutturur kedimde kedim diye. Bana bıraksalar ok sahiplendirrim ama sahibinden habersiz yapamam. Göze alamam.
Diyemedim vallahi, zaten bugün gidiyor Sezar Hanım, hatta belki de gitmiştir.Yok artık genişliğe bak; ben direkt arar çok değer veriyorlarsa gelin alın derdim.
Aaa onlar hallet gibi güzel değil ki kesmez tabi. Çokomeli deneyin o da çok güzeldir. A 101’ de var.Konunuza baktığımdan beri Ülker Halley arıyorum. Fena canım çekti. Çokoprens ve probis de kesmedi beni.
Bugün gidiyor. Sahibi bey gelmiş. Eşim öğle arası gelip evden alacaktı muhtemelen gitmiştir.Haber var mı
Ben göremem ki, eşim öğle arası gelip alacaktı evden.Bugün alacaklar herhalde değil mi? Geldiklerinde "hiç arayıp sormadınız bu çocuk sizi çok özledi" tarzı kediyle konuşur gibi minnoş bi konuşma yapın da anlasınlar.
Ben şok hayretBugün gidiyor. Sahibi bey gelmiş. Eşim öğle arası gelip evden alacaktı muhtemelen gitmiştir.
evet kadına guven olmaz da, acaba esınız esı ıle mı konussaNe yapacağını bilemeyiz ki, çocukları var onmarın da tutturur kedimde kedim diye. Bana bıraksalar ok sahiplendirrim ama sahibinden habersiz yapamam. Göze alamam.
Bilemiyorum ki nasıl söyleyecek? Dümdüz zaten baktığınız yok şu hayvanı sahiplendirelim mi desin? Çünkü ancak böyle söylemek lazım bu insanlara.evet kadına guven olmaz da, acaba esınız esı ıle mı konussa
ayrıca cocuklar bu zamana kadar aylardır kedım kedım demıyor, bundan sonra dıyeceklerını de sanmam. cocukların bıle bagı zayıf.
Çok ayıp etmişler gerçekten ne düşüncesizlik.kedi kendini atar malesef dikkat etmelisiniz.Merhabalar öncelikle
Eşimin samimi olduğu bir arkadaşı var, eşi öğretmen olduğu için okullar kapandığından beri memleketinde, evde kedisi var. Şimdi eşi de gitmiş onların yanına giderken kediyi de eşime bırakmış
Yahu insan bir arayıp sorar bakabilir misin diye değil mi? Eve bir geldim şokk kedi lavabonun içinde. Her yere tüyü dökülüyor sinirden patladım.
Bir hafta idare et diyor birde paşam zaten evde balkon yok banyoya koymuş kumunu banyo kokuyor katlanılacak gibi değil.
Asıl sormak istediğim şey şu, evde klima yok balkon yok bu sıcakta dolayısı ile camlar açık, ama camları açmayacakmışız sebebi ise, yüksek katta oturuyoruz ve camın önünde sürekli martılar uçuyor kedi martıları görünce onların üstüne atlarmış aşağı düşermiş örneği çok görülmüş.
Ben bu sıcakta camlar kapalı nasıl nefes alayım acaba? Atar mı kendini bu hayvan aşağı?
Çok sinirim bozuk, bu arada yanlış anlaşılmak istemem hayvanları da kedileri de çok severim, dışarı çıkarken yanımıza mama alır besleriz sokakta ki hayvanları, ama evimde hayvan istemiyorum. Ve bu konuda kimse fikrimi sormadı.
Haliyle sinir oldum. Cam falan kapatamam dedim eşime de.
Aaa onlar hallet gibi güzel değil ki kesmez tabi. Çokomeli deneyin o da çok güzeldir. A 101’ de var.
Bilemiyorum ki nasıl söyleyecek? Dümdüz zaten baktığınız yok şu hayvanı sahiplendirelim mi desin? Çünkü ancak böyle söylemek lazım bu insanlara.