- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
-
- Konu Sahibi Yokuspokus
Tüm yorumları okudum. Hepinizin kedilerini de gördüm. Resmen imrendim. Oğlumda kedileri asiri seviyor ben de mi bi yavru kedi sahiplensem :))
BENde sahiplenmek istiyprum ama tezgah ve mutfak masası kısmı kafamı kurcalıyor nasıl eğittiniz bana özelden yazarsanız çok sevinirim...Oyyy çok güzel yapmışsınız
Kedi bakımı çok kolay bir hayvan.. bizde iki kedi bir köpek var, çocuğum olunca da kesinlikle hiçbirini göndermem
Benim çıcukluğum kedi kedi diye sayıklamakta geçmişti, çocuğum olduğunda evde 4 kafadar dağıtırlar ortalığı
Minik kediyi güzelce eğitebilirsiniz.. bizimkiler hiçkimseyi tırmalamaz, saldırmaz, kendi aralarında oyun oynuyorlar..
Mutfak tezgahına, yemek masasına çıkmazlar, küçükken eğittik..
Temizlikleri kolay, kumu var zaten sorunsuz oluyor..
Bir tavsiye sakın ama sakın elinizle oynamayın.. minikler çok oyuncu oluyor, elinizi değil bir obje kullanın oynarken, böylece elinizin oyun için olmadığını anlaması lazım.. bir de elinize oynamak için saldırırsa direk durun, çekmeyin elinizi ölü taklidi yapın..
Mesela istemediğiniz birşey yaptığında el çırpın, o sesi yapmaması gereken şeyle bağdaştırıyorlar, şimdi bizimkiler birşey yapınca el çarptığım anda hemen ne yapıyorlarsa bırakıyorlar..
Hayırlı olsun ailenizin yeni üyesi
ya ben asla kedimle uyuyamıyorum 2.5 aylık ve sürekli oramı buramı dişliyor kesinlikle sabit durmuor aşırı yaramazO kadar güzel oluyor ki böyle bir canlıyla uyanmak :)
Zamanla sizin huylarınızı da ediniyor :)
ya ben asla kedimle uyuyamıyorum 2.5 aylık ve sürekli oramı buramı dişliyor kesinlikle sabit durmuor aşırı yaramaz(( bende kedimle uyumak istiyorum yaaaaaaaa
Valla kendi öğrendi elimi ayağımı ısırma halinde sürekliElinizle falan mı oyun oynamayı öğrettiniz :)
Şuan küçük olduğu için haylaz oyun halindedir :)
Eki Görüntüle 2158308 Bizim kız alıştı eve
Kısa tatilde bizim evde eşimin ablası göz kulak oldu
Tüyü vs var ama biz takmıyoruz
Bizim çocuk seninkine göre büyük tabii
Ama o efsane oturduğu yer tüy döküyor vs de değil gayetsiyah pantolon vs giyiyorum
Tabi ki de bakarsınız, sizin gibi düşünceli birinden hiç şüphe bile duymadım kendi adıma.. Zaten 10 gün aynı evde yaşadıktan sonra gözünüze bile gelmeyecek inanın onun yemesi, içmesi, tuvaleti.. Kayınpederim o kadar sertti bu konuda ama görümcem yavru kedi sokup koynuna getirince önce hık mık etti, şimdi en çok o şımartıyor. Benim de 2 aylıkken sahiplendiğim bir kedim var, şimdi 3 yaşında.. Onsuz ne yapardık bilmem, evimizin neşesi o :)
Valla kendi öğrendi elimi ayağımı ısırma halinde sürekli(( film izlerken falan asla rahat bırakmıyor eşimde bende elimizi ayağımızı saklıyoruz :)))))))
Emin ol Gangsta abla çok kolay.
Ben yurtdışına çıkmadan önce annem demişti ki sen gideceksin ben de yoğun çalışıyorum almayalım kedi falan.
Bunu dediği gün sokaktan miniğimizle geri döndükkumunu doldurduk ve içine koyduk. Oraya tuvaletini yaptı ve bir daha da göstermedik kendisi buldu hep. Temizlik anlamında sorun da çıkartmadı hiç.
Evimizin neşesi oldu ve o kedi geldiğinden beri annem daha sakin bir insan oldu. Uzun saatler yalnız kalıyor çok özlüyoruz ama emin ol çok güzel bir duygu evde sizi bekleyen bir tüy yumağının olması
Hiç korkunuz olmasın. Kediler zaten günün yarısından çoğunu uyuyarak geçiriyorlar. Oyun ihtiyacı için de öyle saatlerinizi ayırmanız gerekmez. Hele çocuk varsa hiçten dert etmeyin. Beraber oynarlar :)Biblo gibi oturmuş da köşeye :))
Tüyü belli bir derecenin üzerinde annem kadar takıntı etmem, işte emin olamadım bi kendimden; artık hayırlısı, bakacağım, bakacağız. ^_^
Teşekkür ederim.. Yemesi içmesinde değilim, hani düzenini aksatır mıyım hayvancağızın çocuklu olunca, o da yavru belli bir derece ilgi alaka isteyecek ilk etapta, bizim bir gün diğerine pek uymaz çocuk evde durmaz dışarı ister 2-3 saat ortalama bi gezmesi olur, işte artık ayarlayacağız, uyku saatleri filan derken denk getireceğiz. Ben planlıyorum öyle de, biliyorum bir süre iki ayağım bi pabuca girecek ama kotarırız bu işi.
Kediler hakkında bilgim daha yüzeyseldi benim, köpekleri bilirim mesela mümkün değil hani köpek sahiplenemem. Kedinin köpeğe kıyasla daha rahat olduğunu biliyorum ama "Can" dendiğinde çekiniyorum ister istemez, yoksa severim kedileri de... Ancak güven geldi baya, konuyu iyi ki açmışım, örnekleri okudukça hem rahatladım hem kesinleştim birkaç saat içinde.