- 12 Mart 2019
- 15.292
- 34.840
- 598
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Erkek infertilitesi canm esimde hic sperm yok ameliyatla buldular normal yolla hic bi sekilde olmaz dediler. Azospermi diye bi hastalik.anladım kuzum allah yardımcın olsun inşallah 2.denemen tutar sizde problem neydi canım
Erkek infertilitesi canm esimde hic sperm yok ameliyatla buldular normal yolla hic bi sekilde olmaz dediler. Azospermi diye bi hastalik.
Cok sukur buldkşükür canım bulmuşsunuz oda güzel birşey allah inşallah nur topu gibi bir evlat verir
Cok sukur buldkAmin canm insallah hepimize sen ne aşamadasn peki
Hadi hayirlisi olsn senin icintüplerim alıncak tüp bebek dosyam hazırlandı. rapor çıkcak sonrada tüp bebekkkkkkk :)
Hadi hayirlisi olsn senin icin
Ben daha beklemedeym ocakta subatta denicem maddi olarak hazir degilmamin canım benim yolum uzun sen önce hamile kalırsın bak inşallahhhhhhhh
Ben daha beklemedeym ocakta subatta denicem maddi olarak hazir degilm
Yok tatlim almadm ben. Zaten bahceci umutta da artk gecerli degil diye biliyorm sen eminmisin gectiigndenaynen madiiyat çok yoruyor insanı raporun varmıydı canım
Yok tatlim almadm ben. Zaten bahceci umutta da artk gecerli degil diye biliyorm sen eminmisin gectiignden
He anladm canm artk bahceci de de gecmiyomus cunku orda dene bakalm nasl olucak.ben bahçecide yapmicam ilk tüp bebeği akdeniz tıp hastanesinde denicem olmazsa değişir merkez caım
He anladm canm artk bahceci de de gecmiyomus cunku orda dene bakalm nasl olucak.
Selam özelden mesaj yazdım ama iletilmedi. Herseyin yolunda olmasını dilerim ..Merhaba kızlar bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ekim ayında. Toplam maliyet ne kadar tutuyor acaba? Raporum yok. Birde herkese rahim dinlendirme yapıyormu?
bugün transferimi oldum artık geriye sadece bu süreci güzel bir şekilde atlatıp sonucu beklemek kaldı 12 gün nasıl geçer bilmiyorumrabbim isteyen herkese nasip etsin
Bend cem beyde denedm ilk denememi negatif oldu ama cem beyi tavsiye ederm ben cok memnun kaldmRabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım. Umarım sıkı sıkı tutunur bebişin. Hangi doktorda gördün tedavini. Bende cem çeliğe gitmeyi düşünüyorum.
Bend cem beyde denedm ilk denememi negatif oldu ama cem beyi tavsiye ederm ben cok memnun kaldm
Hayir buyumesin goznde zaman su gibi akiyo ozamanProblem neydi peki. Neden negatif olduguyla ilgili birşey söyledilermi. Bursada bir negatif denemem var hiçbir açıklama yapmadılar bana. Birde cem bey 2 ay sonra yapıyormus sanırım transferi acıkcası korkutuyor beni toplamda 3 ay gibi bir süre çok gözümde büyüyor.
Hayir buyumesin goznde zaman su gibi akiyo ozaman
Esimde problem var sperm cikisi olmuyo onun icim tup.bebek negatif olduguna cok sasrdi doktorm senden embriyodan umitliydim dedi nasip bu is dedi smdi ikinci icin bende genetik rahatsizlik varmi pihtilasma varmi ona bakilicak birde transferden once operasyon yapilcak ozman tutnma ihtimali daha yuksek dedi.
Cok yogun evet sizde yine sperm var bizde hic yok ameliyatla sperm bulundu uroloji uzmanimizda cok iyi orda cok basarili merak etme guvenle gidebilirsin zamana takilma benmde 3 ay sürdüHakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Benimde eşimde sorun sayı 6 milyon ama ileri hareket 0. Niyetim cem beye gitmek yarın arayıp ön görüşme için randevu alıcam kısmetse. Onuda ne zamana verecekler bakalım çok yoğun merkez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?