- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Amin çok teşekkür ederim hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallahRabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım. Umarım sıkı sıkı tutunur bebişin. Hangi doktorda gördün tedavini. Bende cem çeliğe gitmeyi düşünüyorum.
Benm ilk tedavim olduğu için çok sakınıyorum tavsiye ettiğiniz birşeyler var mı ? Sağlıkla kucağınıza alın inşallahcem hoca bitane bitane bende pozıtıf aldım sayesınde
Evet genelde aynisini veriyor istersen basla ama bence gerek yok yada o surecte git saglk ocagina vitamin degerlerine baktir onlarda bi problem varsa en azindan duzelirBugün aradım bende ön görüşme için randevu aldım ama 8 kasıma verdiler1 ay daha boşuna geçicek. Bu bekleme süresinde napayım acaba vitamineleri herkese aynımı veriyor. Başlasammı ben önceden kullanmaya bişeyler.
Evet genelde aynisini veriyor istersen basla ama bence gerek yok yada o surecte git saglk ocagina vitamin degerlerine baktir onlarda bi problem varsa en azindan duzelir
Onlarn hepsini doktorun isticek zaten sen onden gt vitamnlere bktir gerek varsa takviye alirsinTamam canım öyle yapayım amh testi falan yapılmadı bana hiç onu yaptırayım bu arada haklısın.
Benim yakın arkadaşımda bahçecide tüp bebek yaptığı için içip gittim omepayı içmeye başladığımı hazır olduğumu söylemiştim ama dediğim gibi apar topar başlamadı . Bana omepa q10 ve Previt verdi bir sonraki adette görmek istedi.Bugün aradım bende ön görüşme için randevu aldım ama 8 kasıma verdiler1 ay daha boşuna geçicek. Bu bekleme süresinde napayım acaba vitamineleri herkese aynımı veriyor. Başlasammı ben önceden kullanmaya bişeyler.
İnsan sabırsızlanıyor ilk günlerde ama İnan ilk görüşmeden sonra su gibi geçicek . Benm ilk muayenem 20 Temmuz yazın yıllık izinler falan derken bu randevuyu 2 ay önce oluşturmuştum o süreç bana geçmedi ama 20 temmuzdan bu yana sürekli iletişimde olduğun ve tedavi halinde olduğun için şuan transferi oldum en önemli aşamasına geldim bile . Sonuç güzel olsunda tek duam o şuan yoksa zaman geçiyor
Sadece 1 adet bekletiyor 25 ağustosta yumurtalar toplandı 5 Eylül’de adet olup gittim rahim kalınlaştırma işlemi için tedaviye başladım 26 Eylül’de transferim oldu.Peki canım yumurta toplamadan sonra 1 keremi 2 keremi adet olunca transfer yapıyor cem bey. Yani opuyu ne zaman oldun transfer ne zaman oldu acaba?
Sadece 1 adet bekletiyor 25 ağustosta yumurtalar toplandı 5 Eylül’de adet olup gittim rahim kalınlaştırma işlemi için tedaviye başladım 26 Eylül’de transferim oldu.
Bence bu surecte biraz daha doktor arastirmani tavsiye ederim.Bugün aradım bende ön görüşme için randevu aldım ama 8 kasıma verdiler1 ay daha boşuna geçicek. Bu bekleme süresinde napayım acaba vitamineleri herkese aynımı veriyor. Başlasammı ben önceden kullanmaya bişeyler.
Bilmem kime ne kadar faydam dokunur ama bende tecrubemi sizinle paylasmak istiyorum arkadaslar. Bu sene basi ocak ayinda bahceci umutta cem beye asilama yaptirdim. Sonucumu negatif aldim. Fakat bu surec boyunca oranin tamamen bir ticarethane oldugunu. Calisanlarin bile insanlarla dogru durust ilgilenmediklerini ve bilgilendirmediklerini soyleyebilirim.tup bebek veya asilama bu isler ekip isidir. Cem bey iyi olabilir ama ben sadece cem beyle isin bittigini dusunmuyorum. Etrafindaki yardimcilarinada cok is dusuyor. Yogunluktan doktor heryere yetisemiyor. Ayrica cem beyin yorumladigi rahim filmine baska bir merkezde cok farkli yorumlandi. Doktordan doktorada fark oldugunu dusunuyorum. Sonucu negatif ogrendigimde hastaneye gittim. Doktor beyle 2 cumle kurma firsatim olmadi. Randevu alip gelin dediler. O yuzden 2.tedavime daha profesyonel yerde basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?