Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Canım, benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporu alabilmek için 2 aşılama şartı istiyorlar. 2.aşılaman olmadan vermezler maalesef tüp bebek raporu. Özellikle sebepsiz infetertilitede aşılama olmadan direkt tüp bebek raporu vermiyorlar diye biliyorum. Benim de tek tüpüm var direkt tüp bebek raporu çıkar dendi bana ama kuruldan yine önüme 2aşılama şartı çıkardılar bende vazgeçtim.

Anladım canım. Onu da deneyeceğim mecburen. Raporsuz baya maliyetli oluyor tüp bebek tedavisi. bahçeci umutta Ebru hnm. demişsiniz benimde aklımda o doktor inşallah güzel haberler verir sana

Anladım canım. Onu da deneyeceğim mecburen. Raporsuz baya maliyetli oluyor tüp bebek tedavisi. bahçeci umutta Ebru hnm. demişsiniz benimde aklımda o doktor inşallah güzel haberler verir sana
İnşallah canım. Allah daha fazla aratmasın inşallah. İlk görüşmemiz oldu Ebru Hanımla çok ilgili ve bilgiliydi gerçekten. Umarım tedavi de pozitif sonuçlanır da gönlümde çiçekler açtırır

kızlar bende umut tüp bebekte sabri beyde tedavi oldum allah onlardan razı olsun bebeğimi kucağıma aldım hepinize tavsiye ederim

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz ünşallah.. benim de bayram dönüşü randevum var Ebru hn ile, siz test vs yaptırmışmıydnz gitmeden, şehir dışından gelicem de, ilk görüşmede ne gibi yönlenditmeler yapıyor ne istiyor merak ettim, randevu alırken eski testlerinizi getirmeniz yeter ilk etapta demişlerdide

Merhaba, sizin de tedaviniz hayırlı olur inşallah. Ben bütün hormon tahlillerimi ve rahim filmimi yanımda götürmüştüm onlar üzerinden yorum yaptı canım. Tahlil tarihlerim de 4 aylık falandı tedaviye başlarsakta yeniden istemem dedi. Sadece bir kaç tahlil isterim belki dedi ve süreci anlattı. Ben de Eylül ayında başlamayı düşündüğüm için Ağustos adetimde kendisine mesaj atacağım istediği evrakları söylesin diye.
Benimki ön görüşme olduğu için sadece bilgi verdi ama o kadar ayrıntılı ve tek tek anlattı ki...
Sen de elindeki tahlille git, o seni yönlendirir zaten.

Şöyle söyliyim. Fulyayı bilmiyorum ama umut şubesi hakkında konuşabilirim.
Her ameliyata hemen tama demeyin araştırın gerçekten gereklimi başka yerlerede gidip kesinleştirin. Ameliyatta ameliyat değişebilir ve bir ameliyatla birkaç işlem yapabilirler yapalımmı demezler çıktığınızda sizden ek ücret isterler.
Opu yani yumurta toplama gününe kadar en az bir kere eşinize spermiogram yaptırın. eşinizden alınan örnek yeterliyse yani olmluysa diyim sorun yok ama ihtimal düşük ve ameliyat olma ihtimalinden bahsediyolrsa opu günü birden fazla örnek almalarını yada örneği ikinci defa incelemelerini rica edin. Beklemekten sıkılmayın tese tesa zor ameliyatlar ve çok zahmetli.
Tahlilleriniz sağlık problemleriniz hakkında birşey diyemem ama kurumun işleyişi hakkında merak ettiklerinizi cevaplarım Hepiniz için hakkınızda hayırlısı olsun

bende umut klniğinde tedavi oldum ebru hanıma şükür bebeğimi kucağıma aldım. ekstra bir ameliyat falan istemiyor doktorlar gerekli ise istiyorlar. bu arada spermiogram testini zaten opudan önce görmek istedi bizim doktorumuz sorun var mı diye

Ben bazen bu gibi durumlarla karşılaştığım için herkeste sürece haki olmayabiliyor bu yüzden bilgilendirmek istedim

Ben bazen bu gibi durumlarla karşılaştığım için herkeste sürece haki olmayabiliyor bu yüzden bilgilendirmek istedim
Haklısınız. Bende bugün aradım SGK anlaşması bitmiş çok üzüldüm. Zaten herşeyi çok pahalı nasıl olacak bilmiyorum. Biraz anlatırmısınız benim üçüncü denemem olcak sizce umut ta umut varmı :-(

Merhaba kızlar bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ekim ayında. Toplam maliyet ne kadar tutuyor acaba? Raporum yok. Birde herkese rahim dinlendirme yapıyormu?

Tekrar gelecek sgk demişlerdi bir iki hafta daha bekleyin isterseniz

Merhaba kızlar bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ekim ayında. Toplam maliyet ne kadar tutuyor acaba? Raporum yok. Birde herkese rahim dinlendirme yapıyormu?
Doktordan doktora değişsede hastanın sağlığına göre taze transfer veya rahim dinlendirme uygulanıyor. Ücret en az 10bin tl oluyor ama tabi ödemeler operasyonlardan önce alınıyor başlangıç ücreti hariç. 10bin de hiç sağlık probleminiz olmazda herşey yolunda giderse

canım tüp bebek 9 bin tl 2 parçada ödüyorsun. bir defa muayene ücreti veriyorsun 500 tl onun haricinde ilaçlar zaten onları eczaneden alıyorsun. bahçecide rahim durumuna göre rahim dinlendirme öneriliyor ama önerilmeyedebilir

Neye gore karar veriyolar bende anlamadm bana ilk muayene oldugumda yaşın kücuk.
cok yumurta üretirsin rahim ters bi tepki verir bilemeyiz dedi onun icn dinlendirme yaptik

canım benimde rahimim ters ve bnde tüp bebek yapıcam. sen tedaviye başladın sanırım bu durum seni etkiliyormu tedavin nasıl ilerliyor.

canım benimde rahimim ters ve bnde tüp bebek yapıcam. sen tedaviye başladın sanırım bu durum seni etkiliyormu tedavin nasıl ilerliyor.
Benm rahmim normal o konu hakkinda bilgim yok.
Benm ilk denemem negatif oldu iknciyi denicez.
Rahmin tersse transferden önce operasyonla düzeltiyolar diye biliyorm .

Benm rahmim normal o konu hakkinda bilgim yok.
Benm ilk denemem negatif oldu iknciyi denicez.
Rahmin tersse transferden önce operasyonla düzeltiyolar diye biliyorm .

anladım kuzum allah yardımcın olsun inşallah 2.denemen tutar sizde problem neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…