- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Canım, benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporu alabilmek için 2 aşılama şartı istiyorlar. 2.aşılaman olmadan vermezler maalesef tüp bebek raporu. Özellikle sebepsiz infetertilitede aşılama olmadan direkt tüp bebek raporu vermiyorlar diye biliyorum. Benim de tek tüpüm var direkt tüp bebek raporu çıkar dendi bana ama kuruldan yine önüme 2aşılama şartı çıkardılar bende vazgeçtim.Kızlar ben rapor çıkarttım aşılama uygun görüldü raporda ilk aşılamamı yaptırdım ama sonuç negatif oldu. Bu ay dinlenmek istiyorum. İkinci bi aşılama hakkım daha varmış raporlu olarak ikinci aşılamayı yaptırmasam tüp bebek yaptırmak istesem rapor yenilenmesi mi gerekiyor uygun görülürse tabi yoksa illa ikinci aşılamayı da yaptırmak mı gerek. Sebepsiz infertilite bizimki hiç bir sorun yok.
Anladım canım. Onu da deneyeceğim mecburen. Raporsuz baya maliyetli oluyor tüp bebek tedavisi. bahçeci umutta Ebru hnm. demişsiniz benimde aklımda o doktor inşallah güzel haberler verir sanaCanım, benim bildiğim kadarıyla tüp bebek raporu alabilmek için 2 aşılama şartı istiyorlar. 2.aşılaman olmadan vermezler maalesef tüp bebek raporu. Özellikle sebepsiz infetertilitede aşılama olmadan direkt tüp bebek raporu vermiyorlar diye biliyorum. Benim de tek tüpüm var direkt tüp bebek raporu çıkar dendi bana ama kuruldan yine önüme 2aşılama şartı çıkardılar bende vazgeçtim.
İnşallah canım. Allah daha fazla aratmasın inşallah. İlk görüşmemiz oldu Ebru Hanımla çok ilgili ve bilgiliydi gerçekten. Umarım tedavi de pozitif sonuçlanır da gönlümde çiçekler açtırırAnladım canım. Onu da deneyeceğim mecburen. Raporsuz baya maliyetli oluyor tüp bebek tedavisi. bahçeci umutta Ebru hnm. demişsiniz benimde aklımda o doktor inşallah güzel haberler verir sana
İnşallah canımİnşallah canım. Allah daha fazla aratmasın inşallah. İlk görüşmemiz oldu Ebru Hanımla çok ilgili ve bilgiliydi gerçekten. Umarım tedavi de pozitif sonuçlanır da gönlümde çiçekler açtırır
Kızlar bişey soracağım cem beyin hastasıyım ama istanbulda yasamiyorum. Şuan rahim dinlendirme surecindeyim adet olunca asistanimla iletisime geçin dedi. Adet olunca hemen istanbula gitmelimiyim yoksa ilaç adlarını söyleyip bi hafta sonra falan mı cagirirlar benim gibi il dışından giden var mı ne yasadiniz
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz ünşallah.. benim de bayram dönüşü randevum var Ebru hn ile, siz test vs yaptırmışmıydnz gitmeden, şehir dışından gelicem de, ilk görüşmede ne gibi yönlenditmeler yapıyor ne istiyor merak ettim, randevu alırken eski testlerinizi getirmeniz yeter ilk etapta demişlerdideİnşallah canım. Allah daha fazla aratmasın inşallah. İlk görüşmemiz oldu Ebru Hanımla çok ilgili ve bilgiliydi gerçekten. Umarım tedavi de pozitif sonuçlanır da gönlümde çiçekler açtırır
Merhaba, sizin de tedaviniz hayırlı olur inşallah. Ben bütün hormon tahlillerimi ve rahim filmimi yanımda götürmüştüm onlar üzerinden yorum yaptı canım. Tahlil tarihlerim de 4 aylık falandı tedaviye başlarsakta yeniden istemem dedi. Sadece bir kaç tahlil isterim belki dedi ve süreci anlattı. Ben de Eylül ayında başlamayı düşündüğüm için Ağustos adetimde kendisine mesaj atacağım istediği evrakları söylesin diye.Merhaba hayırlı olsun tedaviniz ünşallah.. benim de bayram dönüşü randevum var Ebru hn ile, siz test vs yaptırmışmıydnz gitmeden, şehir dışından gelicem de, ilk görüşmede ne gibi yönlenditmeler yapıyor ne istiyor merak ettim, randevu alırken eski testlerinizi getirmeniz yeter ilk etapta demişlerdide
Haklısınız. Bende bugün aradım SGK anlaşması bitmiş çok üzüldüm. Zaten herşeyi çok pahalı nasıl olacak bilmiyorum. Biraz anlatırmısınız benim üçüncü denemem olcak sizce umut ta umut varmı :-(Ben bazen bu gibi durumlarla karşılaştığım için herkeste sürece haki olmayabiliyor bu yüzden bilgilendirmek istedim
Tekrar gelecek sgk demişlerdi bir iki hafta daha bekleyin istersenizHaklısınız. Bende bugün aradım SGK anlaşması bitmiş çok üzüldüm. Zaten herşeyi çok pahalı nasıl olacak bilmiyorum. Biraz anlatırmısınız benim üçüncü denemem olcak sizce umut ta umut varmı :-(
Doktordan doktora değişsede hastanın sağlığına göre taze transfer veya rahim dinlendirme uygulanıyor. Ücret en az 10bin tl oluyor ama tabi ödemeler operasyonlardan önce alınıyor başlangıç ücreti hariç. 10bin de hiç sağlık probleminiz olmazda herşey yolunda giderseMerhaba kızlar bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ekim ayında. Toplam maliyet ne kadar tutuyor acaba? Raporum yok. Birde herkese rahim dinlendirme yapıyormu?
Neye gore karar veriyolar bende anlamadm bana ilk muayene oldugumda yaşın kücuk.
cok yumurta üretirsin rahim ters bi tepki verir bilemeyiz dedi onun icn dinlendirme yaptik
Raporlu olanlarınkini mi karşılıyor?canım diğer merkezleri bilmiyorum ama bahçecide ilaçlar dahil değil. ama devlet ilaçların yüzde sekseninin karşılıypr
Benm rahmim normal o konu hakkinda bilgim yok.canım benimde rahimim ters ve bnde tüp bebek yapıcam. sen tedaviye başladın sanırım bu durum seni etkiliyormu tedavin nasıl ilerliyor.
Benm rahmim normal o konu hakkinda bilgim yok.
Benm ilk denemem negatif oldu iknciyi denicez.
Rahmin tersse transferden önce operasyonla düzeltiyolar diye biliyorm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?