- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Tamam canım birde sana bisey soracağım tahlillerimiz bugün çıktı benim anti rubellam yüksek çıkış pozitif diyor böylesi olmasi lazim yoksa bu kötü bişey mi seninki nasıl cikmisti9 gün kullandım12'inci gün toplama olmuş olacak işte kaç tane yumurtam var bilmemek beni çok streslendirdi bu son günler size tavsiyem doktorunuza ortalama kaç yumurta var diye sorun
Benimde pozitif iyi bir şey çocukluk yaşta geçirmiş olmanı istiyorlar zaten hamilelikte geçirmek tehlikeli çünküTamam canım birde sana bisey soracağım tahlillerimiz bugün çıktı benim anti rubellam yüksek çıkış pozitif diyor böylesi olmasi lazim yoksa bu kötü bişey mi seninki nasıl cikmisti
Benimde ilk muayenede baktı yeşim hanım bisiler yazdı sonra kan istedi sonra ilaçlarımı. Yazdı hatta yeşim hanımla değil. Başka hemşire ilgilendi dedi başlıyoruz dedim.e kaç yumurtam var bişey demedi dosyayı gösterdi sağda soldakileri sorarım çok soru ben her konuda aklımda neden kalsın ki hakkımız bizim.buCem beydi yanlış hatırlamıyorsam bir süre sonra sadece asistanı ilgilenio kendisi muayene edip gidio o yüzden muayene sırasında soracaklarını sor benim gibi kendi kendini yeme
bende vajinismus var o an stresinden soramıyorum sonra da gitmiş oluyor hemşire ile muhattap oluyorum. bilseydim hemşireye göre doktor seçerdim dedim eşime artık. Yarın yumurtalarım toplansın her şey normal ilerlesin gerçekten başka bir beklenti edinmeme haline geldim.Benimde ilk muayenede baktı yeşim hanım bisiler yazdı sonra kan istedi sonra ilaçlarımı. Yazdı hatta yeşim hanımla değil. Başka hemşire ilgilendi dedi başlıyoruz dedim.e kaç yumurtam var bişey demedi dosyayı gösterdi sağda soldakileri sorarım çok soru ben her konuda aklımda neden kalsın ki hakkımız bizim.bu
Zaten opu sonrasi doktorunuz siz cikmadan odaya gelip söyluyor kac yumurta oldugunu ertesi gunde merkezden ariyolar sukadar yumurta vardi bukadari dollendi diye.Ayn
bende vajinismus var o an stresinden soramıyorum sonra da gitmiş oluyor hemşire ile muhattap oluyorum. bilseydim hemşireye göre doktor seçerdim dedim eşime artık. Yarın yumurtalarım toplansın her şey normal ilerlesin gerçekten başka bir beklenti edinmeme haline geldim.
Zor süreçler bunlar hemde çok ilacı ayrı dert opusu ayrı dert yumurtalar 5 güne geliyor mu ayrı dert sonu iyi olsunda çektiklerimiz önemli değilAyn
bende vajinismus var o an stresinden soramıyorum sonra da gitmiş oluyor hemşire ile muhattap oluyorum. bilseydim hemşireye göre doktor seçerdim dedim eşime artık. Yarın yumurtalarım toplansın her şey normal ilerlesin gerçekten başka bir beklenti edinmeme haline geldim.
Ya yok adet olamadm daha dun olcaktm olmadi bugunde yok yarina kaldi artk@Yasnaz sen naptin gitmeedin mi doktora gelmedi mi.gunun daha
Hayırlısı inşallah yarın ola hayrolaZaten opu sonrasi doktorunuz siz cikmadan odaya gelip söyluyor kac yumurta oldugunu ertesi gunde merkezden ariyolar sukadar yumurta vardi bukadari dollendi diye.
rahat olun ben hic yumurta sayisi filan dusunmeden gülerek girdim gülerek bayildim cok basit bisey
Tabi opu sonrasi o gaz sancilarini sormayin tabi
Yok yok bana da soylemediler hic bende sormadm bileHayırlısı inşallah yarın ola hayrolagaz sancısı şimdi bile var bende düşünemiyorum arttığını zaten sizler çok basit işlem diye yazmasınız tedirginlikten can verebilirdim bazen vesveseye kapılıp acaba hiç yumurtam yok mu o yüzden mi adet söylemediler diye bile düşünüyorum çünkü..
Allah verdiğimiz emekleri karşılıksız bırakmasın gerçekten baştan sona kadının uğraştığı bir süreçYok yok bana da soylemediler hic bende sormadm bileopu sonrasi cok fena gaz oluyo ben tam 6 gun cektim karnim davul gibi oldu tas gibi sertlesti gaz cikaramadm cok zordu ama normalmi genelde herkeste olurmus
Amin canm aminAllah verdiğimiz emekleri karşılıksız bırakmasın gerçekten baştan sona kadının uğraştığı bir süreçAllah isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Bişi daha sorucan aynı doz aynı iğneleri kullanmışız sizin kaç toplandı kaç embriyo oluştu?Amin canm amin
1 regl geçiyormuş 2'inci de transfer oluyormuşBakalım. Bide bizim rahim dinlendirme sürecimiz var bakalım. Kaç ay sürecek
9 yumurta toplandi 9 u dollendi 7 si 3 . Gune ulasti 4 u 5. Gun embriyosu olarak gebelk sansi yuksek embriyolar diyerek dondurulduBişi daha sorucan aynı doz aynı iğneleri kullanmışız sizin kaç toplandı kaç embriyo oluştu?
Evet 1 regl geciyor opudan bir hafta 10 gun sonra adet oluyosn bazn daha erken oluyomussun.1 regl geçiyormuş 2'inci de transfer oluyormuşben temmuz ortası tatile gidicem demiştim çünkü sen git gel 2'inci regl de transfere başlıcaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?