Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

9 gün kullandım 12'inci gün toplama olmuş olacak işte kaç tane yumurtam var bilmemek beni çok streslendirdi bu son günler size tavsiyem doktorunuza ortalama kaç yumurta var diye sorun
Tamam canım birde sana bisey soracağım tahlillerimiz bugün çıktı benim anti rubellam yüksek çıkış pozitif diyor böylesi olmasi lazim yoksa bu kötü bişey mi seninki nasıl cikmisti

Tamam canım birde sana bisey soracağım tahlillerimiz bugün çıktı benim anti rubellam yüksek çıkış pozitif diyor böylesi olmasi lazim yoksa bu kötü bişey mi seninki nasıl cikmisti
Benimde pozitif iyi bir şey çocukluk yaşta geçirmiş olmanı istiyorlar zaten hamilelikte geçirmek tehlikeli çünkü geçirmişsin bitmiş yani senin :)
Doktorunuz kim?
Amh kaç?

Cem beydi yanlış hatırlamıyorsam bir süre sonra sadece asistanı ilgilenio kendisi muayene edip gidio o yüzden muayene sırasında soracaklarını sor benim gibi kendi kendini yeme

Cem beydi yanlış hatırlamıyorsam bir süre sonra sadece asistanı ilgilenio kendisi muayene edip gidio o yüzden muayene sırasında soracaklarını sor benim gibi kendi kendini yeme
Benimde ilk muayenede baktı yeşim hanım bisiler yazdı sonra kan istedi sonra ilaçlarımı. Yazdı hatta yeşim hanımla değil. Başka hemşire ilgilendi dedi başlıyoruz dedim.e kaç yumurtam var bişey demedi dosyayı gösterdi sağda soldakileri sorarım çok soru ben her konuda aklımda neden kalsın ki hakkımız bizim.bu

Benim cem bey amh istemediler. Sorun eşimin Sperm sayısı ve Morfolojisi muayene etti tahlil istedi iğneler başladık. Yarın muayene tekrar bakalım rahim dinlendirme yapacaklar bize

Ayn
bende vajinismus var o an stresinden soramıyorum sonra da gitmiş oluyor hemşire ile muhattap oluyorum. bilseydim hemşireye göre doktor seçerdim dedim eşime artık. Yarın yumurtalarım toplansın her şey normal ilerlesin gerçekten başka bir beklenti edinmeme haline geldim.

Zaten opu sonrasi doktorunuz siz cikmadan odaya gelip söyluyor kac yumurta oldugunu ertesi gunde merkezden ariyolar sukadar yumurta vardi bukadari dollendi diye.
rahat olun ben hic yumurta sayisi filan dusunmeden gülerek girdim gülerek bayildim cok basit bisey
Tabi opu sonrasi o gaz sancilarini sormayin tabi

Zor süreçler bunlar hemde çok ilacı ayrı dert opusu ayrı dert yumurtalar 5 güne geliyor mu ayrı dert sonu iyi olsunda çektiklerimiz önemli değil

Hayırlısı inşallah yarın ola hayrola gaz sancısı şimdi bile var bende düşünemiyorum arttığını zaten sizler çok basit işlem diye yazmasınız tedirginlikten can verebilirdim bazen vesveseye kapılıp acaba hiç yumurtam yok mu o yüzden mi adet söylemediler diye bile düşünüyorum çünkü..

Yok yok bana da soylemediler hic bende sormadm bile opu sonrasi cok fena gaz oluyo ben tam 6 gun cektim karnim davul gibi oldu tas gibi sertlesti gaz cikaramadm cok zordu ama normalmi genelde herkeste olurmus

Yok yok bana da soylemediler hic bende sormadm bile opu sonrasi cok fena gaz oluyo ben tam 6 gun cektim karnim davul gibi oldu tas gibi sertlesti gaz cikaramadm cok zordu ama normalmi genelde herkeste olurmus
Allah verdiğimiz emekleri karşılıksız bırakmasın gerçekten baştan sona kadının uğraştığı bir süreç Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Bakalım. Bide bizim rahim dinlendirme sürecimiz var bakalım. Kaç ay sürecek

Bakalım. Bide bizim rahim dinlendirme sürecimiz var bakalım. Kaç ay sürecek
1 regl geçiyormuş 2'inci de transfer oluyormuş ben temmuz ortası tatile gidicem demiştim çünkü sen git gel 2'inci regl de transfere başlıcaz demişti

Bişi daha sorucan aynı doz aynı iğneleri kullanmışız sizin kaç toplandı kaç embriyo oluştu?
9 yumurta toplandi 9 u dollendi 7 si 3 . Gune ulasti 4 u 5. Gun embriyosu olarak gebelk sansi yuksek embriyolar diyerek donduruldu benm esimin spermlerini tese ameliyati yoluyla aldilar belki sperm kalitesinden dolayi 4 tane 5. Gun embriyo dollenmistir

E
1 regl geçiyormuş 2'inci de transfer oluyormuş ben temmuz ortası tatile gidicem demiştim çünkü sen git gel 2'inci regl de transfere başlıcaz demişti
Evet 1 regl geciyor opudan bir hafta 10 gun sonra adet oluyosn bazn daha erken oluyomussun.
Diger adetin 2. Gunu de gel transfer icin baslayalm diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…