Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

canım 9 bin tüp bebek artı ilaçlar var ilaçlar çok pahalı üstüne dolardan dolayı zam geldi eczanelere çok para akıtıyoruz aslında muayene ücreti derken fiyat 13 bini buluyor ama 20 bin değil genetik falan vardır onda

Bize genetik demedi rahim dinlendirme dedi ama düşünmuyorum yarın randevu aldim umuttepede bakal8m ne olacak

Kızlar rahim dinlendirme herkese yapılıyor mu ben istemiyorum bi kızım var o da taze transferi tuttu çok şükür şimdi kardes için pazartesi randevu var cem hocaya. Şubatta dondurulmuş transferi denedik olmadı başka merkezde. İlk defa bahçesine gideceğim. 4 yıl önceki hsg rahim filmini kabul ederler mi acaba sorun esimde

Valla bende
Valla cem hoca gerek görürse rahim filmi istiyor bunu muayene etmeden bişey demez bana öyle demişti

9 bin tüp bebek tedavisiyse geri kalan 10-20bin TL ne oluyor. Ayrıntılı yazarsanız çok sevinirim. Bende orada düşünüyorum çünkü
Merhaba Bahçeci de 9.000,00 TL tüp bebek masrafı 2700'ünü başladığınız an alıyorlar. 550 tl 6 aylık muayene ücreti.
Kan tahlilleri vs istiyor 1200 tl oradan fiyat aldık dışarı da 600 e yaptırdık
1900 tl embriyo dondurrma ücreti
1500 tl rahim dinlendirme ücreti ( eğer doktor gerekli görürse ayrıca bunları ödüyorsunuz)
Kullanılan iğneler 1800-2000 tl ilk hafta için ikinci hafta 1400-1600 arası tutuyor.
Extra ilaçlar vs verirse tutar yükseliyor tabii..

E raporlu olmuyor mu.peki ilaçlara dünya zam gelmiş ilaçlar tutar 3 bin 4 bin bu gidişle

Ben burdaki üniversite hastanesine gittim hocalar böyle bi rapor kimseye vermedik biz vermeyiz dediler. 2 dir sıfır destekle yapiyoruz

Evet kizlar 20 bini buluyo bu 20 binin icinde benim esimin tese ameliyatida var + rahim dinlendirme +embriyo dondurma +sperm dondurma var ve ilaclar bu saydiklarm toplam 21 bin 700 filan tuttu eger ameliyat ve sperm dondurma olmasydi 17 18 tutardi. Tabi kan testleri genetik filan bu fiyatin icinde deglken 17 18 tutar. ayrica doktor cem bey se rahim dinlendrmeyi mutlaka yapacaktir bana benim tercihim boyle rahim dinlendrme den sonra transfer yapiyorm dedi cunku.

Baska bi unv. Hastanesine gidin rapor alabilme şansiniz varsa alin cunku cok zor bi durum deli para harciyoruz yetişmiyo habire şu ilac bu ilac derken.
Valla herşeyi çok zorlaştırdilar kolay rapor vermiyorlar ben 2 ay bekledim dilekçe yazdım

Arkadaşlar bilginiz olsun bahçecide rapor hakkını kaldırmışlar

O zaman aşağı yukarı 30 bini buluyor toplam tutar. İlk denemede tutturma şansı nedir acaba?

Benim hsg filminde tek tüpüm tıkalı çıktı. Bana yüzde ne kadar verirler bilmiyorum
Bende ve eşimde hiç sorun yok. Bilmiyorum ki kuzum kader kısmet bu işler Rabbim ol diyecek ol demezse her şey mükemmel olsa bile olmuyor

Bende ve eşimde hiç sorun yok. Bilmiyorum ki kuzum kader kısmet bu işler Rabbim ol diyecek ol demezse her şey mükemmel olsa bile olmuyor
Kesinlikle öyle. Tedavi altındaysanız rabbim güzel haberler aldırsın size. Sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olursunuz inşAllah

Kesinlikle öyle. Tedavi altındaysanız rabbim güzel haberler aldırsın size. Sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olursunuz inşAllah
Amin çok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Bu zamanda o kadar çok kişi tedaviyle hamile kalıyor ki hiç sorunu olmayanlarda var herşey Allahtan ama.biz çabalicaz bende yarın tedaviye başlıyorum cem beyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…