- 12 Mart 2018
- 602
- 512
- 53
- 47
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Bize genetik demedi rahim dinlendirme dedi ama düşünmuyorum yarın randevu aldim umuttepede bakal8m ne olacakcanım 9 bin tüp bebek artı ilaçlar var ilaçlar çok pahalı üstüne dolardan dolayı zam geldi eczanelere çok para akıtıyoruz aslında muayene ücreti derken fiyat 13 bini buluyor ama 20 bin değil genetik falan vardır onda
Valla cem hoca gerek görürse rahim filmi istiyor bunu muayene etmeden bişey demez bana öyle demiştiKızlar rahim dinlendirme herkese yapılıyor mu ben istemiyorum bi kızım var o da taze transferi tuttu çok şükür şimdi kardes için pazartesi randevu var cem hocaya. Şubatta dondurulmuş transferi denedik olmadı başka merkezde. İlk defa bahçesine gideceğim. 4 yıl önceki hsg rahim filmini kabul ederler mi acaba sorun esimde
Merhaba Bahçeci de 9.000,00 TL tüp bebek masrafı 2700'ünü başladığınız an alıyorlar. 550 tl 6 aylık muayene ücreti.9 bin tüp bebek tedavisiyse geri kalan 10-20bin TL ne oluyor. Ayrıntılı yazarsanız çok sevinirim. Bende orada düşünüyorum çünkü
Baska bi unv. Hastanesine gidin rapor alabilme şansiniz varsa alin cunku cok zor bi durum deli para harciyoruz yetişmiyo habire şu ilac bu ilac derken.Ben burdaki üniversite hastanesine gittim hocalar böyle bi rapor kimseye vermedik biz vermeyiz dediler. 2 dir sıfır destekle yapiyoruz
Valla herşeyi çok zorlaştırdilar kolay rapor vermiyorlar ben 2 ay bekledim dilekçe yazdımBaska bi unv. Hastanesine gidin rapor alabilme şansiniz varsa alin cunku cok zor bi durum deli para harciyoruz yetişmiyo habire şu ilac bu ilac derken.
Evet bende sırf bekleme süreci var diye raporsz yaptmValla herşeyi çok zorlaştırdilar kolay rapor vermiyorlar ben 2 ay bekledim dilekçe yazdım
O zaman aşağı yukarı 30 bini buluyor toplam tutar. İlk denemede tutturma şansı nedir acaba?Merhaba Bahçeci de 9.000,00 TL tüp bebek masrafı 2700'ünü başladığınız an alıyorlar. 550 tl 6 aylık muayene ücreti.
Kan tahlilleri vs istiyor 1200 tl oradan fiyat aldık dışarı da 600 e yaptırdık
1900 tl embriyo dondurrma ücreti
1500 tl rahim dinlendirme ücreti ( eğer doktor gerekli görürse ayrıca bunları ödüyorsunuz)
Kullanılan iğneler 1800-2000 tl ilk hafta için ikinci hafta 1400-1600 arası tutuyor.
Extra ilaçlar vs verirse tutar yükseliyor tabii..
20-22 arası tutacak gibi gözüküyor. Tutma olasılığı kişiye bağlı bize %85 dediO zaman aşağı yukarı 30 bini buluyor toplam tutar. İlk denemede tutturma şansı nedir acaba?
Benim hsg filminde tek tüpüm tıkalı çıktı. Bana yüzde ne kadar verirler bilmiyorum20-22 arası tutacak gibi gözüküyor. Tutma olasılığı kişiye bağlı bize %85 dedi
Bende ve eşimde hiç sorun yok. Bilmiyorum ki kuzum kader kısmet bu işler Rabbim ol diyecek ol demezse her şey mükemmel olsa bile olmuyorBenim hsg filminde tek tüpüm tıkalı çıktı. Bana yüzde ne kadar verirler bilmiyorum
Kesinlikle öyle. Tedavi altındaysanız rabbim güzel haberler aldırsın size. Sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olursunuz inşAllahBende ve eşimde hiç sorun yok. Bilmiyorum ki kuzum kader kısmet bu işler Rabbim ol diyecek ol demezse her şey mükemmel olsa bile olmuyor
Amin çok teşekkür ederimKesinlikle öyle. Tedavi altındaysanız rabbim güzel haberler aldırsın size. Sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olursunuz inşAllah
Hayırlı olsun canımBu zamanda o kadar çok kişi tedaviyle hamile kalıyor ki hiç sorunu olmayanlarda var herşey Allahtan ama.biz çabalicaz bende yarın tedaviye başlıyorum cem beyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?