- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Bende bugün cem beyle tedaviye başladımBu zamanda o kadar çok kişi tedaviyle hamile kalıyor ki hiç sorunu olmayanlarda var herşey Allahtan ama.biz çabalicaz bende yarın tedaviye başlıyorum cem beyde
Tahlilleri dışarıda Nerede yaptirdiniz bizde bugün başladık tahlilleri nerde yaptirsak diye dusunuyoruzMerhaba Bahçeci de 9.000,00 TL tüp bebek masrafı 2700'ünü başladığınız an alıyorlar. 550 tl 6 aylık muayene ücreti.
Kan tahlilleri vs istiyor 1200 tl oradan fiyat aldık dışarı da 600 e yaptırdık
1900 tl embriyo dondurrma ücreti
1500 tl rahim dinlendirme ücreti ( eğer doktor gerekli görürse ayrıca bunları ödüyorsunuz)
Kullanılan iğneler 1800-2000 tl ilk hafta için ikinci hafta 1400-1600 arası tutuyor.
Extra ilaçlar vs verirse tutar yükseliyor tabii..
Bir kaç özel hastaneye fiyat sordum toplamda 500 tl ye en ucuz bulduğum oraya gittim avrupa yakasında mısınız yazıyım özelden hastane adınıTahlilleri dışarıda Nerede yaptirdiniz bizde bugün başladık tahlilleri nerde yaptirsak diye dusunuyoruz
Hayırlı olsun benimde doktorum kendisi :)Bende bugün cem beyle tedaviye başladım
Cem hoca rahim dinlendirmeyi öneriyor başarı şansını arttırdığı yönünde çalışmalar var diye.. sen yine hocayla konuş canımKızlar rahim dinlendirme herkese yapılıyor mu ben istemiyorum bi kızım var o da taze transferi tuttu çok şükür şimdi kardes için pazartesi randevu var cem hocaya. Şubatta dondurulmuş transferi denedik olmadı başka merkezde. İlk defa bahçesine gideceğim. 4 yıl önceki hsg rahim filmini kabul ederler mi acaba sorun esimde
Anadolu yakasındaki ama gideriz sorun değil erkek için Semen analizi filan da varmıdır sizin tahlillerdeBir kaç özel hastaneye fiyat sordum toplamda 500 tl ye en ucuz bulduğum oraya gittim avrupa yakasında mısınız yazıyım özelden hastane adını
Vardı bahat hastanesinde yaptırdık bizAnadolu yakasındaki ama gideriz sorun değil erkek için Semen analizi filan da varmıdır sizin tahlillerde
Aa o kadar mı dolu randevulari belki izne falan çıkacaktık 2 ay full dolu olması ilginçCem hocaya randevu için aradım Ağustos sonuna verdiler bu nasıl bir yoğunluktemmuzda tedaviye başlarım diyordum yalan oldu
Ya dur izne cikmasn benim transferimi yapsn oyle gtsin banada agustosta gel derse bideAa o kadar mı dolu randevulari belki izne falan çıkacaktık 2 ay full dolu olması ilginç
Sultanciftligi miVardı bahat hastanesinde yaptırdık biz
sultangaziSultanciftligi mi
Canim birde aç karnami yoksa farketmez mi tatilleri yaptirirkensultangazi
Suan devletteyim olmazsa oraya gidecegimCanim birde aç karnami yoksa farketmez mi tatilleri yaptirirken
Fark etmiyor tatlımCanim birde aç karnami yoksa farketmez mi tatilleri yaptirirken
TeşekkürlerFark etmiyor tatlım
9 gün kullandımAllah yardımcınız olsun kaç gün iğne kullandınız ben pzt başladım yarın kontrollerim var. Bakalım opu ne zaman diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?