Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Selamlar bende bu ay adetimle ebru hanimda tadaviye baslamaya niyetlendim bakalim ilk olacak tahlil listesi verdi bana aylar önce ama hangisi ne gun yapilmali bisey dememisti
Tahlil yapacagim yer bilir dimi devlette yaptirmayi düşünüyorum
Ya da arayip sormalimiyim

Kizlar ben bu olaylardan cok korkuyorum
Abartıyor muyum
Ya anesteziden uyanamazsam falan
İgnesi ayri opu su ayri yan etkilerini düşünmek ayri off
Ama burayi okudukca ferahlıyorum biraz normal akis gibi bahsediyorsunuz ya

Kizlar ben bu olaylardan cok korkuyorum
Abartıyor muyum
Ya anesteziden uyanamazsam falan
İgnesi ayri opu su ayri yan etkilerini düşünmek ayri off
Ama burayi okudukca ferahlıyorum biraz normal akis gibi bahsediyorsunuz ya
Benimde uyanamama korkum var yok değil inş bir sorun olmaz

Kızlar raporsuz ilaçların yüzde 80 ini filan odemiyor. Pazartesi 1700 bugün 1900 tl ilaç parası ödedim. Raporu 6300 rsporduz 9000 embriyo dondurma 1900 rahim dinlendirme 1500 ilk muayene 550 tl

Bende yarin gidiyorum karsilaşiriz belki tekmi gidiceksin
Evet canım tek gidiyorum sen kimle gidiyorsun ben bugün oradaydım büyük ihtimal çarşamba ya da perşembe opu var bu pazartesi tekrar kontrol sana ne dedi

Evet canım tek gidiyorum sen kimle gidiyorsun ben bugün oradaydım büyük ihtimal çarşamba ya da perşembe opu var bu pazartesi tekrar kontrol sana ne dedi
Bugunku izdihami gordunmu sabah 9 bucukta ordydim 1 bucuga kadar bekledim
Ilaca basladik 10 gun sonra kontrol icin gidicem keske senide gorseydm bende tektim

Bugunku izdihami gordunmu sabah 9 bucukta ordydim 1 bucuga kadar bekledim
Ilaca basladik 10 gun sonra kontrol icin gidicem keske senide gorseydm bende tektim
Ben 11 de geldim 12 de bitti isim hemen aldılar kanda verdim fenaydı oturcak yer yoktu dedim bu ne kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…