- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Bende ağustosta tatile çıkcam bizim o zamn eylül gibi belli olur transfer sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 tane 3 gün 4 tane 5 günse 11 tane toplanmış o zaman çok iyi adına çok sevindim9 yumurta toplandi 9 u dollendi 7 si 3 . Gune ulasti 4 u 5. Gun embriyosu olarak gebelk sansi yuksek embriyolar diyerek donduruldu benm esimin spermlerini tese ameliyati yoluyla aldilar belki sperm kalitesinden dolayi 4 tane 5. Gun embriyo dollenmistir
Yok canm 9 taneden kalanlar onlar 9 taneden 9 u da döllendi ama 7 tanesi 3. Gune ulasti o 7 taneden 4 u 5. Gune ulasti digerleri gelismedigi icin imha edildi7 tane 3 gün 4 tane 5 günse 11 tane toplanmış o zaman çok iyi adına çok sevindim
Yani cem beyde bu 3 denemeniz mi.tutmama sebebi ne dendi e o zaman 2 tane daha kaldı donmuş embriyonuzBenim diğer denememde 13 tane toplanmıştır 9 u dollenmisti 5 tanesi 5. Güne gelmişti bir tane taze transferi olmuştu 4 u fondurulmustu. O transferi şimdi 4 yaşına girmek üzere dondurulmuslardan çift transfer yapıldı tutmadı. Şimdi en baştan tüp bebek sürecine başladık cem hocadan bu sefer bakalım ne olacak hayirlisi
Cem beyden ilk tedavi olacak. Diğer denemem medicana da olmuştu. Tutmama nedenine gelince açıklama bile yapmadılarbende kızıp merkezi değiştirdim. 4 dondurulmuş vardı hepsi tek Tüpte dondurulmustu. Cozununce 2 si deforme oldu diger ikisini transfer ettiler şansım yüzde 70 di. OlmadiYani cem beyde bu 3 denemeniz mi.tutmama sebebi ne dendi e o zaman 2 tane daha kaldı donmuş embriyonuz
Yaptıkları işe bak parayı alıyorlar 2 sini bi tüpe koymak nedir ve sonunda ikiside çöp oldu ya hiç yumurtan olmasa nolcakti böyle durumda olan hastalar var inşallah cem.beyde hepimizin tedavisi hayırlı olurCem beyden ilk tedavi olacak. Diğer denemem medicana da olmuştu. Tutmama nedenine gelince açıklama bile yapmadılarbende kızıp merkezi değiştirdim. 4 dondurulmuş vardı hepsi tek Tüpte dondurulmustu. Cozununce 2 si deforme oldu diger ikisini transfer ettiler şansım yüzde 70 di. Olmadi
Dondurucam demişti ama bugün dondurmayacağım 5'inci güne gidip transfer yapacağım dedi.Bende ağustosta tatile çıkcam bizim o zamn eylül gibi belli olur transfer sonucu
Evet canm 4 tane varAnladım canım 3 güne dondurmadilar yani olsun bak 4 tane güzel bebisin var 2 tane transfer ederler sana
Alla allaa nden dondurmadi acaba keske dondursaydi opudan sonra gercekten 1 aya yakin dinlenmek gerekiyo alinan hormonlar dengeyi alt ust ediyo zaten.Dondurucam demişti ama bugün dondurmayacağım 5'inci güne gidip transfer yapacağım dedi.
Tatile çok da odaklanma kuzum bende tatile odaklanmıştım planlarımız iptal bebeğimiz olsunda
Bilmem, rahim kalınlığın her şeyin iyi dondurma gereği duymuyorum dedi istersen yine de donduralım dedi bende siz nasıl uygun görüyorsanız dedim.Alla allaa nden dondurmadi acaba keske dondursaydi opudan sonra gercekten 1 aya yakin dinlenmek gerekiyo alinan hormonlar dengeyi alt ust ediyo zaten.
Anladm banada hersey cok iyi ama yaşın cok genc rahim ne tepki verir bukadar ilaca bilemeyiz onun icin bekleyelm demisti.Bilmem, rahim kalınlığın her şeyin iyi dondurma gereği duymuyorum dedi istersen yine de donduralım dedi bende siz nasıl uygun görüyorsanız dedim.
Hadi hayırlı olsun aşkım, herkesin vucudu farklı olumsuz düşünmek istemiyorum Allah'ın izninle peşpeşe gebe kalalımAnladm banada hersey cok iyi ama yaşın cok genc rahim ne tepki verir bukadar ilaca bilemeyiz onun icin bekleyelm demisti.
Bende bugun oldum yarin transfer icin gidiyorum sabah
Insalla canm ya senin transfer benden once olur heraldeHadi hayırlı olsun aşkım, herkesin vucudu farklı olumsuz düşünmek istemiyorum Allah'ın izninle peşpeşe gebe kalalım
Çarşamba günü dedi 5'inci güne gidicezInsalla canm ya senin transfer benden once olur heralde
Carsamba transfermi opu muÇarşamba günü dedi 5'inci güne gidicez
Opu oldum bugün canım transfer olacak dediCarsamba transfermi opu mu
Aa gecmis olsn canm.Opu oldum bugün canım transfer olacak dedi
Daha sabah topladılar kuzum 9 yumi toplandı arıcaklarmış 2 günde bir bilgi vermek için hayırlısı artıkAa gecmis olsn canm.
5. Gune ulasnca ertesi gun filn trnsfer olur heralde.
sen benden once olucaksin belki test yaptiginda bnde yeni transfer olmus olurum
Eee kac yumurta toplndi kaci dollendi