bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Sevindim yaa bendr heyecanlandim simdi bu yagmurda izin almis oldum isten ebru hnm tahlil verdi bir bakalim dedi vitaminlerine tiroidine seker varmi yokmu bir yandan seni hazırlayalim dedi

merhbainş sağlıkla kucağınıza lmayı nasip eder. kaç tane sperm buldu? tam olarak sıkıntı neydi ?iğnede hangi ilacı kullandınız ? bizde tansel beye gidiyoruz bu hafta 6.haftamız biizede 6 ay tedavi dedi inş bulr

Mrb arkadaslar ben de haziran ayında başarısız sonuç aldım. Ilk tüp bebek tedavimde ebru hanim ile tanıştık devam ettik malesef başarısız oldu aslında çok iyi devam ediyor duk ve bana yüzde 70 gibi bir şans vermişti 26 yaşındayım eşimin morfoliji ve ileri hız sorunu vardı neyse yumurta takibini çok güzel yaptı doktorum 31 yumurta toplandı 23 ü döllenmeye uyumlu çıktı 13 tane 5.gün 3 tane 6.gün embriyo oluştu çok şükür dedik 1.tane 5.gün transfer oldu 9.günde test günüm du başarısız oldu. Doktorum da içtenlikle üzüldü ve zor açıkladı sonucumu fakat devamı için bir tedbir almadı araştırma yapmak istemedi sadece arkada çok embriyo var sabırla devam edicez dedi. Bu cümlesi beni uzaklaştırdı ve doktor değiştirdim cem çelik beye geçiş yaptık ve benden kan pihtilasma testi ve koryotip analizi istedi. Ayrıca histeroskopi uygulicaz Rahime bakicaz dedi beni için gerekli olan ve motive eden şeyler konuştuk güzel elektirik aldım insalah bu sefer başarılı sonuc olur hepimiz için ..

Amin ins hayrli olumlu sonuclarimz olur

Canm sen coraspin kullnmismydn

Transfer sonrasi basarisizlikta gozlemleriniz nedir paylasirmsnz transfer sonrasi neyi yapmamalym cok arastrdm cok okudm ama tatmn olamyrm hersy yolundykn tutmayn embriyolrda oluyorms ALLAH korusun

Negatif sonuc almaktn cok korkyrm tek embriyom var ve maddn bittk daha zor denerz

Merhaba arkadaşlar benimde doktorum cem bey çok şükür pozitif sonuç aldık. Ama bu kullanılan ilaçlar benim çok kafama takılıyor özellikle estrofem adlı ilaç hakkında çok olumsuz yorum var. Hamile kalmak ayrı hamile kaldıktan sonraki süreç ayrı zor

Hayirli olsun cnm inşallah daim olur pozitif sonuç alana kadar ki cem bey ile olan süreci kısaca anlatır misin cnm bende yeni değiştirdim doktoru pek bilgim yok ?

Hayirli olsun cnm inşallah daim olur pozitif sonuç alana kadar ki cem bey ile olan süreci kısaca anlatır misin cnm bende yeni değiştirdim doktoru pek bilgim yok ?
Canım biz ilk görüştük kendisine güvendik çok şükür olumsuz hiç bir durum yaşamadık. Benim ilk denememdi çok şükür o da tuttu inşallah böyle devam eder allah dileyen isteyen herkese nasip etsin tabi bu tarz tedavilerde kişiye özel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…