- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 18
- 38
- Konu Sahibi hayalimsensinugur
-
Selen hanm demi seninki .. hadi ins canm hepmz icn iyi sonuclar olurNerdeydin transferine az kaldi heyecan varmi gittik gorustuk tansel bey tahliller verdi hatta bugun aramis hemen tedaviye baslayalim diye bende bu arada rahimde perde var onun operasyonunu olucam orda boyle yani
Hayrlisi olur ins canim ebru hanm cana yakn biriYok ebru hnm canim
Canin yarin esim kaplicaya gidelm diyor transfet oncesi sakincasi olur muEvet ondan o enerjiyi aldim
Nettn baktm sicak iyi gelmzmis arkdsmda gtckms gitme demis doktoru bende gitmedm az kaldi zatnDoktora bir sor istersen yaz watsaptan
merhbainş sağlıkla kucağınıza lmayı nasip eder. kaç tane sperm buldu? tam olarak sıkıntı neydi ?iğnede hangi ilacı kullandınız ? bizde tansel beye gidiyoruz bu hafta 6.haftamız biizede 6 ay tedavi dedi inş bulrEvet biz üroloji kısmından da çok memnun kaldık Tansel Bey'den Allah razı olsun bize asla Çocuğunuz olmaz denemeyin demiştiler Tansel Bey doğru tedavi ile 5 ay sonra eşimi ameliyata aldı merak etme Bir tane de olsa Arar bulurum ben onu dedi
Amin ins hayrli olumlu sonuclarimz olurMrb arkadaslar ben de haziran ayında başarısız sonuç aldım. Ilk tüp bebek tedavimde ebru hanim ile tanıştık devam ettik malesef başarısız oldu aslında çok iyi devam ediyor duk ve bana yüzde 70 gibi bir şans vermişti 26 yaşındayım eşimin morfoliji ve ileri hız sorunu vardı neyse yumurta takibini çok güzel yaptı doktorum 31 yumurta toplandı 23 ü döllenmeye uyumlu çıktı 13 tane 5.gün 3 tane 6.gün embriyo oluştu çok şükür dedik 1.tane 5.gün transfer oldu 9.günde test günüm du başarısız oldu. Doktorum da içtenlikle üzüldü ve zor açıkladı sonucumu fakat devamı için bir tedbir almadı araştırma yapmak istemedi sadece arkada çok embriyo var sabırla devam edicez dedi. Bu cümlesi beni uzaklaştırdı ve doktor değiştirdim cem çelik beye geçiş yaptık ve benden kan pihtilasma testi ve koryotip analizi istedi. Ayrıca histeroskopi uygulicaz Rahime bakicaz dedi beni için gerekli olan ve motive eden şeyler konuştuk güzel elektirik aldım insalah bu sefer başarılı sonuc olur hepimiz için ..
Canm sen coraspin kullnmismydnMrb arkadaslar ben de haziran ayında başarısız sonuç aldım. Ilk tüp bebek tedavimde ebru hanim ile tanıştık devam ettik malesef başarısız oldu aslında çok iyi devam ediyor duk ve bana yüzde 70 gibi bir şans vermişti 26 yaşındayım eşimin morfoliji ve ileri hız sorunu vardı neyse yumurta takibini çok güzel yaptı doktorum 31 yumurta toplandı 23 ü döllenmeye uyumlu çıktı 13 tane 5.gün 3 tane 6.gün embriyo oluştu çok şükür dedik 1.tane 5.gün transfer oldu 9.günde test günüm du başarısız oldu. Doktorum da içtenlikle üzüldü ve zor açıkladı sonucumu fakat devamı için bir tedbir almadı araştırma yapmak istemedi sadece arkada çok embriyo var sabırla devam edicez dedi. Bu cümlesi beni uzaklaştırdı ve doktor değiştirdim cem çelik beye geçiş yaptık ve benden kan pihtilasma testi ve koryotip analizi istedi. Ayrıca histeroskopi uygulicaz Rahime bakicaz dedi beni için gerekli olan ve motive eden şeyler konuştuk güzel elektirik aldım insalah bu sefer başarılı sonuc olur hepimiz için ..
Ewet kullanmıştım negstif sonuç aldigim gün bütün ilaçlari bırak demişti bıraktım . Ama geçiş yaptığım doktor folic ila b12 apikopal i birakman a gerek yoktu kullanmaya devam etseydi dedi suan folic apikopal ve devit kullaniyorim.Canm sen coraspin kullnmismydn
Negatif sonuc almaktn cok korkyrm tek embriyom var ve maddn bittk daha zor denerzEwet kullanmıştım negstif sonuç aldigim gün bütün ilaçlari bırak demişti bıraktım . Ama geçiş yaptığım doktor folic ila b12 apikopal i birakman a gerek yoktu kullanmaya devam etseydi dedi suan folic apikopal ve devit kullaniyorim.
Hayirli olsun cnm inşallah daim olur pozitif sonuç alana kadar ki cem bey ile olan süreci kısaca anlatır misin cnm bende yeni değiştirdim doktoru pek bilgim yok ?Merhaba arkadaşlar benimde doktorum cem bey çok şükür pozitif sonuç aldık. Ama bu kullanılan ilaçlar benim çok kafama takılıyor özellikle estrofem adlı ilaç hakkında çok olumsuz yorum var. Hamile kalmak ayrı hamile kaldıktan sonraki süreç ayrı zor
Canım biz ilk görüştük kendisine güvendik çok şükür olumsuz hiç bir durum yaşamadık. Benim ilk denememdi çok şükür o da tuttu inşallah böyle devam eder allah dileyen isteyen herkese nasip etsin tabi bu tarz tedavilerde kişiye özel oluyorHayirli olsun cnm inşallah daim olur pozitif sonuç alana kadar ki cem bey ile olan süreci kısaca anlatır misin cnm bende yeni değiştirdim doktoru pek bilgim yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?