bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Inşallah canım Rabb'im gönlünüze göre versin İnşallah bir an önce sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz

Ins amin canm birbrmize dua etmeyi unutmayalm muslumann muslumana ettigi dua daha makbuldr unutmayalm bunu
Etmezmiyim canım Ben zaten kendimden önce başkalarına ediyorum ki dualarımız kabul olsun Rabbim tüm darda olan kullarını aydınlığa çıkarsın.. iyi oldu bu sayfa birbirimize yardımcı olabiliriz bu şekilde durumlarımızda benzer

Aynen canm her asamamizi yazalm zatn bizi bizdn baskasi anlayamzms cok zor sinav ama basaracagiz

63 oldm yani 6 kilo aldm
Canım benim kilom da bir değişiklik yok aynı yalnız Oputan önce şişmiştim sonra adet olunca hepsi gitti.. muhtemelen yarın iğne ve Jele başlatır ben..i Ben tedaviye başlamadan bir ay önce vitaminlerime başlamıştım Çoğu bitti Şu an sadece folik asit ve previt pozitif kullanıyorum Bir de estrofem

selam bizde de klifelter sorun var bahcecıye gıtmeyı düşünüyoruz hatta aradım bılgı aldım on görüşme ucretsız dedıler bır yandan Zeynep kamıle gıdıp rapor çıkartmayı düşünüyorum ılk once bahcecıye gıdıp bılgı almak doğru dımı?

Slm .. rapor cikarma imkanin varsa sartlar uyuyorsa ugras tabi ama once bahceciye git cnku zaten sana orda bunun bilgisi veriliyor

pazartesi ön görüşme için tansel beye randevu verdıler kızlar kadın doğuma verıyordu ben dedım benım esımde sorun ılk oncelık urulojı ıle görüşmek mantıklı degılmı bakalım ne diyecek

Evet ama esin tansel beyle gorusurkn sende kadin dogumla gorus iki is olmasn cnki ortak calisma yurutcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…