- Konu Sahibi hayalimsensinugur
-
Inşallah canım Rabb'im gönlünüze göre versin İnşallah bir an önce sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruzTinaklk var diye ameliyt olmstu ama kizdi niye amelyt yapyrlar falan diye oncelk tup bbgm sperm kaybi olmasn diye hemen baslayacz dedi bizde bebek oncelkli diye tekrar ameliyt test falan sormadk ama ins olumlu sonuc alam sobra esimlede ilgilncem onu cok sevyrm ve uzulsn istemiyrm
Ins amin canm birbrmize dua etmeyi unutmayalm muslumann muslumana ettigi dua daha makbuldr unutmayalm bunuInşallah canım Rabb'im gönlünüze göre versin İnşallah bir an önce sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz
Etmezmiyim canım Ben zaten kendimden önce başkalarına ediyorum ki dualarımız kabul olsun Rabbim tüm darda olan kullarını aydınlığa çıkarsın.. iyi oldu bu sayfa birbirimize yardımcı olabiliriz bu şekilde durumlarımızda benzerIns amin canm birbrmize dua etmeyi unutmayalm muslumann muslumana ettigi dua daha makbuldr unutmayalm bunu
Aynen canm her asamamizi yazalm zatn bizi bizdn baskasi anlayamzms cok zor sinav ama basaracagizEtmezmiyim canım Ben zaten kendimden önce başkalarına ediyorum ki dualarımız kabul olsun Rabbim tüm darda olan kullarını aydınlığa çıkarsın.. iyi oldu bu sayfa birbirimize yardımcı olabiliriz bu şekilde durumlarımızda benzer
İnşallah canım sen başka ilaçlar kullanıyor musun vitamin folik asit falan? Ben Buralarda olacağım yazarım Her aşamami Yarın kontrolüm var bilgi veririm sanaAynen canm her asamamizi yazalm zatn bizi bizdn baskasi anlayamzms cok zor sinav ama basaracagiz
Tabi folik asit kompleks vitamin var sonra d vitamini omega 3 q10 kullanyrm bide dun zaten estorfem verdiİnşallah canım sen başka ilaçlar kullanıyor musun vitamin folik asit falan? Ben Buralarda olacağım yazarım Her aşamami Yarın kontrolüm var bilgi veririm sana
Yalnz jel falan kullanmamz lazm hatta tekrar ignede veriliyormus sen yarn gideceksn ya muhtemeln verir vermesi lazimİnşallah canım sen başka ilaçlar kullanıyor musun vitamin folik asit falan? Ben Buralarda olacağım yazarım Her aşamami Yarın kontrolüm var bilgi veririm sana
fazlasiyla hormn aldik ben 57 kiloydm daha bir ay olmadi 63 kilo aldm .. sende kilo aldn mi canmİnşallah canım sen başka ilaçlar kullanıyor musun vitamin folik asit falan? Ben Buralarda olacağım yazarım Her aşamami Yarın kontrolüm var bilgi veririm sana
63 oldm yani 6 kilo aldmfazlasiyla hormn aldik ben 57 kiloydm daha bir ay olmadi 63 kilo aldm .. sende kilo aldn mi canm
Canım benim kilom da bir değişiklik yok aynı yalnız Oputan önce şişmiştim sonra adet olunca hepsi gitti.. muhtemelen yarın iğne ve Jele başlatır ben..i Ben tedaviye başlamadan bir ay önce vitaminlerime başlamıştım Çoğu bitti Şu an sadece folik asit ve previt pozitif kullanıyorum Bir de estrofem63 oldm yani 6 kilo aldm
Slm .. rapor cikarma imkanin varsa sartlar uyuyorsa ugras tabi ama once bahceciye git cnku zaten sana orda bunun bilgisi veriliyorselam bizde de klifelter sorun var bahcecıye gıtmeyı düşünüyoruz hatta aradım bılgı aldım on görüşme ucretsız dedıler bır yandan Zeynep kamıle gıdıp rapor çıkartmayı düşünüyorum ılk once bahcecıye gıdıp bılgı almak doğru dımı?
Evet ama esin tansel beyle gorusurkn sende kadin dogumla gorus iki is olmasn cnki ortak calisma yurutceklerpazartesi ön görüşme için tansel beye randevu verdıler kızlar kadın doğuma verıyordu ben dedım benım esımde sorun ılk oncelık urulojı ıle görüşmek mantıklı degılmı bakalım ne diyecek
Senin ilk denemen mipazartesi ön görüşme için tansel beye randevu verdıler kızlar kadın doğuma verıyordu ben dedım benım esımde sorun ılk oncelık urulojı ıle görüşmek mantıklı degılmı bakalım ne diyecek
Yok on gorusmede ucret yok canm ..Evet ilk olucak oylemi yapiyim arıyım mi orayi kadin dogumada aliyim o zaman on gorusme icin gercekten ucret almiyorlar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?