bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Masalcm yani hic kanama yoksa tutmusmudr
Böyle strest yapip sürekli sorular geçirirsen aklından allah korusun korktuğunun başına gelme olasılığı artar. Kanama olması adı üstünde olmaması gereken bir durum senin transfer gayet güzel geçmiş rahim de hiçbir yer tahriş olmamış o yüzden kanama olmamiş. Bunun tutunmak yada tutunmamak la ilgisi yoktur insalalh zaman geçtikçe tutunur 5.gün embriyosu ise 6gün sonra yerleşme olucak 3.gün ise daha geç yerleşme olucak bukadar bu zamanını endişe ederek değil güzel ve rahat geçirmeye bak insalalh mutlu sonuna ulaşırsın :)

5. Gun hatta 6. Gun embriyosu canm .. aynen pozitf dusunuyrm bebegim benimle ins

Amin bebegim zoru basardi umarm bana tutunmayida basarir ins ALLAHim
Havuç suyu kaynar iç bolbol ananas ye. Ben bunları yapmadım sonradan okudum sadece fazlasıyla kabak çekirdeği yemiŞtim 9.gün negatif sonuç aldım birdaha 12.günü beklemedim erken negstif oldu. Bu sefer de kabak çekirdeği yemicem. Tecrübe olsun diye söyleyeyim dedim ..

Sagol canm ananas cok yiyrm esim bir manav ayarladi aliyor hergun yoksa bulamyrdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…