- Konu Sahibi hayalimsensinugur
-
Canım illa kanama olmak zorunda degil bende hiç olmamıştı.Kizlar transferimn ikinci gunu .. embriyo rahme yerlesince kanama olurms ama bende kanama yok bu iyi mi kotu mu bilemedm bilen varsa yazsn lutfen
bir önceki sayfadaki soruları mi cevaplar misiniz lutfenCanım illa kanama olmak zorunda degil bende hiç olmamıştı.
Benim de hiç kanama olmadı ve doktorum bu güzel birsey demişti. Hayırlı olsun canım insallah pozitif görürsünKizlar transferimn ikinci gunu .. embriyo rahme yerlesince kanama olurms ama bende kanama yok bu iyi mi kotu mu bilemedm bilen varsa yazsn lutfen
Ins yolundadr hersy ..Canım illa kanama olmak zorunda degil bende hiç olmamıştı.
Ins canim pozitf olur stres yptm vallhiBr
Benim de hiç kanama olmadı ve doktorum bu güzel birsey demişti. Hayırlı olsun canım insallah pozitif görürsün
Masalcm yani hic kanama yoksa tutmusmudrCanım illa kanama olmak zorunda degil bende hiç olmamıştı.
Böyle strest yapip sürekli sorular geçirirsen aklından allah korusun korktuğunun başına gelme olasılığı artar. Kanama olması adı üstünde olmaması gereken bir durum senin transfer gayet güzel geçmiş rahim de hiçbir yer tahriş olmamış o yüzden kanama olmamiş. Bunun tutunmak yada tutunmamak la ilgisi yoktur insalalh zaman geçtikçe tutunur 5.gün embriyosu ise 6gün sonra yerleşme olucak 3.gün ise daha geç yerleşme olucak bukadar bu zamanını endişe ederek değil güzel ve rahat geçirmeye bak insalalh mutlu sonuna ulaşırsın :)Masalcm yani hic kanama yoksa tutmusmudr
5. Gun hatta 6. Gun embriyosu canm .. aynen pozitf dusunuyrm bebegim benimle insBöyle strest yapip sürekli sorular geçirirsen aklından allah korusun korktuğunun başına gelme olasılığı artar. Kanama olması adı üstünde olmaması gereken bir durum senin transfer gayet güzel geçmiş rahim de hiçbir yer tahriş olmamış o yüzden kanama olmamiş. Bunun tutunmak yada tutunmamak la ilgisi yoktur insalalh zaman geçtikçe tutunur 5.gün embriyosu ise 6gün sonra yerleşme olucak 3.gün ise daha geç yerleşme olucak bukadar bu zamanını endişe ederek değil güzel ve rahat geçirmeye bak insalalh mutlu sonuna ulaşırsın :)
Benim ilk transfer 5.gün embriyosuydu 12 tane 5.gün 3 tane 6.gün embriyosu var busefer benimde 6.gün den transfer olur belki çok duymadım zaten 6.güne çok nadir gidiyor embriyo insalalh hayırlısı ile olur hepimiz için5. Gun hatta 6. Gun embriyosu canm .. aynen pozitf dusunuyrm bebegim benimle ins
Amin bebegim zoru basardi umarm bana tutunmayida basarir ins ALLAHimBenim ilk transfer 5.gün embriyosuydu 12 tane 5.gün 3 tane 6.gün embriyosu var busefer benimde 6.gün den transfer olur belki çok duymadım zaten 6.güne çok nadir gidiyor embriyo insalalh hayırlısı ile olur hepimiz için
Hangi değeri sorduğunuzu anladımEn son olcturdugun ama değeri kaçtı canim
İnşallah canım bebeğin sana tutunur. O zamanda bitmiyor ki yok değer artacak mi kese olacakmı daha biz kalp atışlarını duymadık bakalım inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olurIns yolundadr hersy ..
Ins canmİnşallah canım bebeğin sana tutunur. O zamanda bitmiyor ki yok değer artacak mi kese olacakmı daha biz kalp atışlarını duymadık bakalım inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur
Havuç suyu kaynar iç bolbol ananas ye. Ben bunları yapmadım sonradan okudum sadece fazlasıyla kabak çekirdeği yemiŞtim 9.gün negatif sonuç aldım birdaha 12.günü beklemedim erken negstif oldu. Bu sefer de kabak çekirdeği yemicem. Tecrübe olsun diye söyleyeyim dedim ..Amin bebegim zoru basardi umarm bana tutunmayida basarir ins ALLAHim
Sagol canm ananas cok yiyrm esim bir manav ayarladi aliyor hergun yoksa bulamyrdkHavuç suyu kaynar iç bolbol ananas ye. Ben bunları yapmadım sonradan okudum sadece fazlasıyla kabak çekirdeği yemiŞtim 9.gün negatif sonuç aldım birdaha 12.günü beklemedim erken negstif oldu. Bu sefer de kabak çekirdeği yemicem. Tecrübe olsun diye söyleyeyim dedim ..
Amh degerinizHangi değeri sorduğunuzu anladım
1.60 tiAmh degeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?