• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Sagol valla ya boyle yonlendirme cok iyi seninde esin azospermimiydi
Evet canim o yuzden beklemeden tup bebek yaptk ama teshis baska yerde konldu aklimzda hic bebek yoktu sperm az gelyrdu agri oluyordu kanali accaz dedilr dahada kotu oldu ama tansel hoca milyon sperm var derdi ins tup bebek basarili olur sonra esimin durumu icin ayrica tansel hocaya gidecegiz

Sayende iyi oldu ona da gosteririm tahlillerimi rahim filmimi bende rahimde perde var.ama gebelige engel degil,kadin dogum ebru hanima randevu verdiler ama onemli olan esim esim klifer.sendr var hic sperm cikisi yok sansimiz biraz sikintili bakalim ne diyecekler bizde baska hastanede herseyimizi yaptirdik ama orda tup bebegi tercih etmeyecegiz bahceci en iyisi

Sayende iyi oldu ona da gosteririm tahlillerimi rahim filmimi bende rahimde perde var.ama gebelige engel degil,kadin dogum ebru hanima randevu verdiler ama onemli olan esim esim klifer.sendr var hic sperm cikisi yok sansimiz biraz sikintili bakalim ne diyecekler bizde baska hastanede herseyimizi yaptirdik ama orda tup bebegi tercih etmeyecegiz bahceci en iyisi
Evet canim en iyisi bahceci ins olumlu sonuclar alirz .. endise yapma olumlu dusun hep .. cok zor evet ama mecburuz :dua::dua:

Canım benim kilom da bir değişiklik yok aynı yalnız Oputan önce şişmiştim sonra adet olunca hepsi gitti.. muhtemelen yarın iğne ve Jele başlatır ben..i Ben tedaviye başlamadan bir ay önce vitaminlerime başlamıştım Çoğu bitti Şu an sadece folik asit ve previt pozitif kullanıyorum Bir de estrofem
Ebrarsu naptn kntroln vardi haber vercektin

Nerdeydin transferine az kaldi heyecan varmi gittik gorustuk tansel bey tahliller verdi hatta bugun aramis hemen tedaviye baslayalim diye bende bu arada rahimde perde var onun operasyonunu olucam orda boyle yani

Nerdeydin transferine az kaldi heyecan varmi gittik gorustuk tansel bey tahliller verdi hatta bugun aramis hemen tedaviye baslayalim diye bende bu arada rahimde perde var onun operasyonunu olucam orda boyle yani
Evet canm cmt transfer hormnlr iyi rahm kalnlgina 11.4 dedi canm iyims ama daha kaln olsun istyorm cnku nettn baktm zaten en az 11 diyo ananasta bulamadm kac gundr bugun yagmur dinsn aramaya ckcam :kk77:

Back