• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Kızlar merhaba tekrar ☺️Cumartesi donmuş embriyo transferim var.Öncesinde dün itibariyle oksapar isimli iğneye ve bazı ilaçlara başladık.İğne transferden sonra değil miydi?Kafam karıştı.Sizde de benim gibi kullanan oldu mu?

Mrb arkadaslar ben de haziran ayında başarısız sonuç aldım. Ilk tüp bebek tedavimde ebru hanim ile tanıştık devam ettik malesef başarısız oldu aslında çok iyi devam ediyor duk ve bana yüzde 70 gibi bir şans vermişti 26 yaşındayım eşimin morfoliji ve ileri hız sorunu vardı neyse yumurta takibini çok güzel yaptı doktorum 31 yumurta toplandı 23 ü döllenmeye uyumlu çıktı 13 tane 5.gün 3 tane 6.gün embriyo oluştu çok şükür dedik 1.tane 5.gün transfer oldu 9.günde test günüm du başarısız oldu. Doktorum da içtenlikle üzüldü ve zor açıkladı sonucumu fakat devamı için bir tedbir almadı araştırma yapmak istemedi sadece arkada çok embriyo var sabırla devam edicez dedi. Bu cümlesi beni uzaklaştırdı ve doktor değiştirdim cem çelik beye geçiş yaptık ve benden kan pihtilasma testi ve koryotip analizi istedi. Ayrıca histeroskopi uygulicaz Rahime bakicaz dedi beni için gerekli olan ve motive eden şeyler konuştuk güzel elektirik aldım insalah bu sefer başarılı sonuc olur hepimiz için ..
Cnm.ne oldu yeni tadevain

Merhaba arkadaşlar bende nasipse şubatın sonu gibi Bahceci Umut gitmeyi düşünüyorum ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden heyecanlıyım ve korkuyorum benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Fiyat konusunda da bilgilendirirseniz senvinirim.

Kızlar herkese merhaba ve tedavilerinizde başarılar dilerim. benim bir sorum olacak , geçen hafta çarşamba yumurta toplama işlemim oldu. Şimdi benim ne zaman adet görmem gerekiyor? Dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyor doktorum. Adetten sonra transfer günüm belli olacak

Merhaba arkadaşlar bende nasipse şubatın sonu gibi Bahceci Umut gitmeyi düşünüyorum ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden heyecanlıyım ve korkuyorum benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Fiyat konusunda da bilgilendirirseniz senvinirim.
Hayırlısı olur inşallah iyi bir klinik ve deneyimli doktorlar Bende Cem hocaya gidiyorum perşembe yumurta toplanacak nasipse, raporlu fiyatı 3.080 iğneler 1000 tl tutuyor 900 tl rahim dinlendiriliyor embriyo ilk ay donduruluyor genetikle ilgili bası testler istendi rahim filmi vs. Onlarda 2000 tl tuttu ama senin ilk olduğu için ne gibi testler istenir bilmiyorum, raporsuz fiyatı 7.750 ilaçlar 2000 ila 3000 arası tutuyormuş

Back