bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Aynen canım her tedavi kendine özgü problemler neticesinde cevap veriyor sizin probleminiz neydi peki ?

Canm hayirli olsn bende yarin transfer olcam ins benimde tutar bebegin tutunmasi icin ekstra bir tedavi uygulandi mi benim dr selen hanm

Canm hayirli olsn bende yarin transfer olcam ins benimde tutar bebegin tutunmasi icin ekstra bir tedavi uygulandi mi benim dr selen hanm
Canım çok teşekkürler inşallah hayırlı haberler alırsın. Estrofem crione jel coraspirin kullandım opudan sonra ve hala kullanıyorum bunlar rahimi hazirliyorrmus ayrıca transfer olduğum gün proluton depo diye bi iğne vurdular ve hala vuruluyorum

Ins canm .. selen hanm beni bir ay dinlendrdi smdi yarn buyuk gun transfer icim icime sigmiyo aglayasm var gulesm var bagirasm bile geliyo ins sonucum daha dogrusu hepimz ins guzel sonuclar alirz dualarinizi bekliyrm yarin icin

Transfer sonrasi basarisizlikta gozlemleriniz nedir paylasirmsnz transfer sonrasi neyi yapmamalym cok arastrdm cok okudm ama tatmn olamyrm hersy yolundykn tutmayn embriyolrda oluyorms ALLAH korusun

Ay canım benim Rabbim inş herşeyi gönlüne göre verir herşey çok güzel olacak de pozitif gir canım , Allah yüzünü güldürsün

Ins canm .. selen hanm beni bir ay dinlendrdi smdi yarn buyuk gun transfer icim icime sigmiyo aglayasm var gulesm var bagirasm bile geliyo ins sonucum daha dogrusu hepimz ins guzel sonuclar alirz dualarinizi bekliyrm yarin icin
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bende çok heyecanlıydim bide benim taze transfer oldu bir ay içinde her şey oldu bitti transferden sonra sana tavsiyem kendini kasma ben tüm işimi kendim hallettim iki gün yattım adam akıllı çok yatmakta iyi değil ben ayağa kalkınca bişey olacak sanırdım meğer öyle değilmiş. İnşallah hayırlarla atlatirsin

Ins canm evet iki gun dinlenrm sonra cok stres yapmamaya caliscam ALLAhm ins hersy yolunda gider

Sizin sorununuz neydi canim

En son olcturdugun ama değeri kaçtı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…