- 18 Nisan 2017
- 518
- 631
- 23
- 33
- Konu Sahibi hayalimsensinugur
-
Aynen canım her tedavi kendine özgü problemler neticesinde cevap veriyor sizin probleminiz neydi peki ?Canım biz ilk görüştük kendisine güvendik çok şükür olumsuz hiç bir durum yaşamadık. Benim ilk denememdi çok şükür o da tuttu inşallah böyle devam eder allah dileyen isteyen herkese nasip etsin tabi bu tarz tedavilerde kişiye özel oluyor
Canm hayirli olsn bende yarin transfer olcam ins benimde tutar bebegin tutunmasi icin ekstra bir tedavi uygulandi mi benim dr selen hanmMerhaba arkadaşlar benimde doktorum cem bey çok şükür pozitif sonuç aldık. Ama bu kullanılan ilaçlar benim çok kafama takılıyor özellikle estrofem adlı ilaç hakkında çok olumsuz yorum var. Hamile kalmak ayrı hamile kaldıktan sonraki süreç ayrı zor
Canım çok teşekkürler inşallah hayırlı haberler alırsın. Estrofem crione jel coraspirin kullandım opudan sonra ve hala kullanıyorum bunlar rahimi hazirliyorrmus ayrıca transfer olduğum gün proluton depo diye bi iğne vurdular ve hala vuruluyorumCanm hayirli olsn bende yarin transfer olcam ins benimde tutar bebegin tutunmasi icin ekstra bir tedavi uygulandi mi benim dr selen hanm
Benim çok bariz bir problemim yoktu rahim filmi normal geldi eşimde de sorun yoktu sadece amh değerim sınırda geldi bir buçuk yıl olmayınca bizde direk tüp bebeğe karar verdikAynen canım her tedavi kendine özgü problemler neticesinde cevap veriyor sizin probleminiz neydi peki ?
Ins canm .. selen hanm beni bir ay dinlendrdi smdi yarn buyuk gun transfer icim icime sigmiyo aglayasm var gulesm var bagirasm bile geliyo ins sonucum daha dogrusu hepimz ins guzel sonuclar alirz dualarinizi bekliyrm yarin icinCanım çok teşekkürler inşallah hayırlı haberler alırsın. Estrofem crione jel coraspirin kullandım opudan sonra ve hala kullanıyorum bunlar rahimi hazirliyorrmus ayrıca transfer olduğum gün proluton depo diye bi iğne vurdular ve hala vuruluyorum
Transfer sonrasi basarisizlikta gozlemleriniz nedir paylasirmsnz transfer sonrasi neyi yapmamalym cok arastrdm cok okudm ama tatmn olamyrm hersy yolundykn tutmayn embriyolrda oluyorms ALLAH korusun
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bende çok heyecanlıydim bide benim taze transfer oldu bir ay içinde her şey oldu bitti transferden sonra sana tavsiyem kendini kasma ben tüm işimi kendim hallettim iki gün yattım adam akıllı çok yatmakta iyi değil ben ayağa kalkınca bişey olacak sanırdım meğer öyle değilmiş. İnşallah hayırlarla atlatirsinIns canm .. selen hanm beni bir ay dinlendrdi smdi yarn buyuk gun transfer icim icime sigmiyo aglayasm var gulesm var bagirasm bile geliyo ins sonucum daha dogrusu hepimz ins guzel sonuclar alirz dualarinizi bekliyrm yarin icin
Amin sagol canm dualarinizi bekliyoru.Ay canım benim Rabbim inş herşeyi gönlüne göre verir herşey çok güzel olacak de pozitif gir canım , Allah yüzünü güldürsün
Amin sagl canm dualarinizi bekliyrmAy canım benim Rabbim inş herşeyi gönlüne göre verir herşey çok güzel olacak de pozitif gir canım , Allah yüzünü güldürsün
Ins canm evet iki gun dinlenrm sonra cok stres yapmamaya caliscam ALLAhm ins hersy yolunda giderİnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bende çok heyecanlıydim bide benim taze transfer oldu bir ay içinde her şey oldu bitti transferden sonra sana tavsiyem kendini kasma ben tüm işimi kendim hallettim iki gün yattım adam akıllı çok yatmakta iyi değil ben ayağa kalkınca bişey olacak sanırdım meğer öyle değilmiş. İnşallah hayırlarla atlatirsin
Bir embriyom vardi zatn canm o yuzdn tek embriyo .. anestezi yapldi bir sey hsstmedm ama dr selen hanm iyi gecti dedi ins bebegm tutunmstr dua edelm birbrmzeNe yaptin cnm nasilsin nasil oldu kac tane koydular
Canım benim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve Rabbim yüzünü güldürür.Bir embriyom vardi zatn canm o yuzdn tek embriyo .. anestezi yapldi bir sey hsstmedm ama dr selen hanm iyi gecti dedi ins bebegm tutunmstr dua edelm birbrmze
Ins canm dualariniza ihtiyacm var birbrmze hep dua edelm RABBİm ins ilk denemelerde bebek sahibi yapar biziCanım benim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve Rabbim yüzünü güldürür.
Sizin sorununuz neydi canimCanım biz ilk görüştük kendisine güvendik çok şükür olumsuz hiç bir durum yaşamadık. Benim ilk denememdi çok şükür o da tuttu inşallah böyle devam eder allah dileyen isteyen herkese nasip etsin tabi bu tarz tedavilerde kişiye özel oluyor
En son olcturdugun ama değeri kaçtı canimİnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bende çok heyecanlıydim bide benim taze transfer oldu bir ay içinde her şey oldu bitti transferden sonra sana tavsiyem kendini kasma ben tüm işimi kendim hallettim iki gün yattım adam akıllı çok yatmakta iyi değil ben ayağa kalkınca bişey olacak sanırdım meğer öyle değilmiş. İnşallah hayırlarla atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?