bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Kızlar merhaba tekrar Cumartesi donmuş embriyo transferim var.Öncesinde dün itibariyle oksapar isimli iğneye ve bazı ilaçlara başladık.İğne transferden sonra değil miydi?Kafam karıştı.Sizde de benim gibi kullanan oldu mu?

Cnm.ne oldu yeni tadevain

Merhaba arkadaşlar bende nasipse şubatın sonu gibi Bahceci Umut gitmeyi düşünüyorum ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden heyecanlıyım ve korkuyorum benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Fiyat konusunda da bilgilendirirseniz senvinirim.

Kızlar herkese merhaba ve tedavilerinizde başarılar dilerim. benim bir sorum olacak , geçen hafta çarşamba yumurta toplama işlemim oldu. Şimdi benim ne zaman adet görmem gerekiyor? Dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyor doktorum. Adetten sonra transfer günüm belli olacak

Hayırlısı olur inşallah iyi bir klinik ve deneyimli doktorlar Bende Cem hocaya gidiyorum perşembe yumurta toplanacak nasipse, raporlu fiyatı 3.080 iğneler 1000 tl tutuyor 900 tl rahim dinlendiriliyor embriyo ilk ay donduruluyor genetikle ilgili bası testler istendi rahim filmi vs. Onlarda 2000 tl tuttu ama senin ilk olduğu için ne gibi testler istenir bilmiyorum, raporsuz fiyatı 7.750 ilaçlar 2000 ila 3000 arası tutuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…