Canım gözün aydın doktorun sabrı neydi demi yanlış hatırlamıyorsam inşallah güzel sonuçlarını paylaşmayı nasip eder Rabbim
Kızlar adet oldun yarın transfer tedavisine başlıyoruz çok şükür :) sizler naptınız ne durumdasınız

Canım cem beyi bende instagramdan takip ediyorum keyifle çok enerjik bir doktor umarım uğurlu gelir sana

Bahçecide tedavi için uygun otel nerede bulabiliriz? istanbulu çok iyi bilmiyorum

iyiyim çok şükür canım ayın 11 inde merkeze gidiyorum transfer için dualarını bekliyorum
sen ve bebişin nasıl sağ salim kucağına al inşallah

canım geçen aklımdan geçti etiketleyerek seni sormak istedik senin nick aklımda kankey kalmış yazdım yazdım seni bulamadım pes ettim :))

hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah dua ediyorum inan geçen ezanda aklımdan geçtin birçok arkadaşla birlikte

ben 8-10 haftalarda iki kere kanama yaşadım hastanede 1-2 gün yattım şükür şimdi iyiyiz dün nifty tarama testi için kan verdim. allahım korktuğumuzla sınamasın canım

Benim hep dualarımdasın :)) çok gecmiş olsun, inşallah sorunsuz atlatırsın canım

Allah razı olsun canım
çok güzel sonuçların çıksın rahat güzel bi hamilelik geçir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…