Kızlar adet oldun yarın transfer tedavisine başlıyoruz çok şükür :) sizler naptınız ne durumdasınız
Evt cem bey mukemmel bir dr genetik var ayrıca labratuvar olarakta cok iyi şükür embriyom 5 güne geldi ve genetik yaoildi.3 başka hastanede 3 güne zor geliyordu embriyolarim hmde 12 yumurtam oluyodu 3.gune 1 tane zor kalıyordu onuda hemen transfer yapıyorlardı
Amin cnm insallah 5 gün kaldı test tarihineCanım cem beyi bende instagramdan takip ediyorum keyifle çok enerjik bir doktor umarım uğurlu gelir sana
Evet canım sabri bey. İnşallah canım isteyen herkese inşallahCanım gözün aydın doktorun sabrı neydi demi yanlış hatırlamıyorsam inşallah güzel sonuçlarını paylaşmayı nasip eder Rabbim
Arkadaşlar merhaba.doktor emre turgut ile tedavi olan var mı
anlaşmalı oldukları oteller var liste isteyebilirsinizBahçecide tedavi için uygun otel nerede bulabiliriz? istanbulu çok iyi bilmiyorum
anlaşmalı oldukları oteller var liste isteyebilirsiniz
iyiyim çok şükür canım ayın 11 inde merkeze gidiyorum transfer için dualarını bekliyorumcanım nasılsın
iyiyim çok şükür canım ayın 11 inde merkeze gidiyorum transfer için dualarını bekliyorum
sen ve bebişin nasıl sağ salim kucağına al inşallah
Benim hep dualarımdasın :)) çok gecmiş olsun, inşallah sorunsuz atlatırsın canımcanım geçen aklımdan geçti etiketleyerek seni sormak istedik senin nick aklımda kankey kalmış yazdım yazdım seni bulamadım pes ettim :))
hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah dua ediyorum inan geçen ezanda aklımdan geçtin birçok arkadaşla birlikte
ben 8-10 haftalarda iki kere kanama yaşadım hastanede 1-2 gün yattım şükür şimdi iyiyiz dün nifty tarama testi için kan verdim. allahım korktuğumuzla sınamasın canım
Benim hep dualarımdasın :)) çok gecmiş olsun, inşallah sorunsuz atlatırsın canım
Benim hep dualarımdasın :)) çok gecmiş olsun, inşallah sorunsuz atlatırsın canım
Amh iyi ama galiba prolaktin biraz yüksek gibi geldi banamrb bnm amh 11.27 cikti bizde ebru hnma basliycaz prolktin de 33.86 nasıl kotumu bilmiyorum
Canım genetik sonuçlar bu hafta çıkacak, o sonuçları alıp remzi hocayla yeniden başlıcaz canım, bu sefer güzel olur inşallahhsen relerdesin allah razı olsun sende benim dualarımdasın canım
tedavi ne aşamada canım
Valla pek bilgim yok arkadaşım, ben de tecrübesizimmrb bnm amh 11.27 cikti bizde ebru hnma basliycaz prolktin de 33.86 nasıl kotumu bilmiyorum
yinede sagol cnmmValla pek bilgim yok arkadaşım, ben de tecrübesizim(
Allah razı olsun canımcanım geçen aklımdan geçti etiketleyerek seni sormak istedik senin nick aklımda kankey kalmış yazdım yazdım seni bulamadım pes ettim :))
hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah dua ediyorum inan geçen ezanda aklımdan geçtin birçok arkadaşla birlikte
ben 8-10 haftalarda iki kere kanama yaşadım hastanede 1-2 gün yattım şükür şimdi iyiyiz dün nifty tarama testi için kan verdim. allahım korktuğumuzla sınamasın canım
canım inş. bu sefer hiç bi sıkıntı çıkmasın aminCanım genetik sonuçlar bu hafta çıkacak, o sonuçları alıp remzi hocayla yeniden başlıcaz canım, bu sefer güzel olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?