hanımlar merhaba, ben de mart ayında memorial okmeydanında denedim ama tutmadı. şimdi bahçeci ye gelmek istiyorum. yaş 37 hangi doktoru önerirsiniz acaba? gebe kalanlar cevap verirse çok sevinirim. sevgiler.

hanımlar merhaba, ben de mart ayında memorial okmeydanında denedim ama tutmadı. şimdi bahçeci ye gelmek istiyorum. yaş 37 hangi doktoru önerirsiniz acaba? gebe kalanlar cevap verirse çok sevinirim. sevgiler.
Ben bahçeci umut cem hocayı öneririm

randevu alması kolay mı acaba? memorialda 1 ay beklemiştim nazan hanımdan randevu alabilmek için. eylülde düşünüyorum inşallah. cem bey prof mu yoksa uzman mı acaba?
Doç Dr Cem Çelik bnce siz şimdiden arayıp randevu alın 1 veya 1.5 aya gün veriyorlar çok.yogun bir Dr şu anda izinde Zaten

Merhaba, hayırlı olur bu deneme inşallah

Fulya bahcecide remzi hoca ya da müstecep bey den randevu alıp ön görüşme yapın bence. Hangisi içinize sinerse onunla başlarsınız. Doktorla etkileşim çok önemli bence. Memorialden geçen emre bey de var. Bol şans :))

teşekkürler. sen memorial mi bahçeci mi demiş ve sonra bahçeciye gitmiştin sanırım. transfer olabildin mi? nasıl geçti?

teşekkürler. sen memorial mi bahçeci mi demiş ve sonra bahçeciye gitmiştin sanırım. transfer olabildin mi? nasıl geçti?
Evet memorial çift embriyo yapmayız diyince bahceciye gecmiştim. 2 tane 5.gün embriyosunu ngs ye gönderdik, maalesef transfere uygun gelmedi sonuç. Eşimle benden kromozom analizi istedi dr. Bu adetle yeniden başlamayı düşünüyoruz inşallah

Canım merhaba bende 38 yasındayım sabri beyde tedavi görüyorum bahçeci umutta tavsiye ederim sabri beyi

Canım emre Bey var yeni gelen doktor memorialden gelmiş bence onlada görüşebilirsin çok yoğun olmadığı için daha rahat edersin bence

Kızlar selam
Bugün yumurta toplama günümdü 9 tane yumurta alınmış ama taze transfer olmayacak sanırım. Sizce 9 tane olması iyi mi? Dondurulmasıyla taze transfer arasında fark olur mu?

Kızlar selam
Bugün yumurta toplama günümdü 9 tane yumurta alınmış ama taze transfer olmayacak sanırım. Sizce 9 tane olması iyi mi? Dondurulmasıyla taze transfer arasında fark olur mu?
Hayırlı olsun, çok tecrübeli değilim ama 9 fena bi rakam değil. Güzel bence.
Taze transferi pek yapmıyorlar, çünkü iğneler ilaçlar vs vücuttan atılsın istiyo drlar. Bi de taze transferde bazı hastalarda ohss oluyormuş.
Genetik tarama istiyorsanız embriyolar 5.güne gelmeden bilgi vermeniz ve bi evrak imzalanız gerek

Canım emre Bey var yeni gelen doktor memorialden gelmiş bence onlada görüşebilirsin çok yoğun olmadığı için daha rahat edersin bence
Evet Emre bey ile tanışmıştım. Memorialde ilk ondan randevu almıştım ancak bu defa işi şansa bırakmak istemiyorum. ya doçent veya profesör olmasını istiyorum. yaşım malum bir de olumsuz tecrübem var. 1 bozuk kese gebeliği yaşadım kürtaj oldum bir de başarısız tüp bebek ki bana 2 embriyo transfer edildi ve tutmadı. o yüzden bir hocaya gitsem daha rahat hissedeceğim. teşekkür ederim yanıtın için.

Cem hocayı öneririm kendisi doç dr

çift embriyo yapmayız diyorlar ama bana ben sorduğumda olmaz demişlerdi ama semra hoca çift yapılmasına karar verdi çift transfer ettiler. yaşa bakıyor ve olumsuz tecrübe varsa transfer yapıyorlar. ki şimdi yine gitsem büyük ihtimal yine çift yaparlar ben istemeden. çünkü şansı arttırmak istiyorlar. ama iyi kalite embriyo olursa 1 tane transfer ediyorlar. benim embriyolar 5. gün biraz gerideydiler. ve tutmadı.

Canımlarrr haberrlerr haberrlerrr haberrlerrr..
bahceci ankarada sgk anlasmasi varmis . Baslamis daha dogrusu :) haberinz olsun dedim hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…