• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarr merhaba randevumu aldım 24 temmuzda ilk görüşmem var,doktorum benden kromozom analizi isteyecekmiş,yaptıran ve bilgisi olan var mı?teşekkür ederim.

Arkadaşlarr merhaba randevumu aldım 24 temmuzda ilk görüşmem var,doktorum benden kromozom analizi isteyecekmiş,yaptıran ve bilgisi olan var mı?teşekkür ederim.
Genetik test galiba cnm onu ben yaptirdm eşimle kan verdim sonuç 3 ayda cikmisti

Canım selam bende bahçecide tedavi görüyorum. Benim iki denemem oldugu için suan raporlu tedavi görüyorum . Canım fiyat tabiki önemli ama bahçecinin labratuvarları çok iyiymiş ben bu yüzden seçtim. Çünkü deneme arttıkça maliyette artıyor. O yüzden iyi araştır dogru yerde olmak çok önemli keşke ilk bahçecide deneseydim diye düşünüyorm
Evet canım amaa maddiyatsız olmuyor şehir dışından geleceğim ve iş yerim böle durumda istifa istiyor. Sizin probleminz neydi

Canım bana doktorum omepaQ10 verdi onu kullandım. Benmde zar zor bi tane yumurtam çıkıyordu. 2 şer yumurtam cıktı ama umutsuz olma. Bence bi ramdevu al git görüş ücretsiz ön görüşme yapıyorlar . Doktorum sabri bey benm kesinlikle tavsiye ederi çok bilgili be ilgili bir doktor
İlk denemeniz mi orda cem beyin ismini de çok duyuyorum ben sizce nasıl genetik lab ı var mı hastanenin inşallah güzel haberler alıp veririz buradan

Canım bana doktorum omepaQ10 verdi onu kullandım. Benmde zar zor bi tane yumurtam çıkıyordu. 2 şer yumurtam cıktı ama umutsuz olma. Bence bi ramdevu al git görüş ücretsiz ön görüşme yapıyorlar . Doktorum sabri bey benm kesinlikle tavsiye ederi çok bilgili be ilgili bir doktor
Ben memoriale gifiyorum ama bı defa kararsızım amh 0.66 ve ngs yapılmadı gerekiyor yumurtam çok az

İlk denemeniz mi orda cem beyin ismini de çok duyuyorum ben sizce nasıl genetik lab ı var mı hastanenin inşallah güzel haberler alıp veririz buradan
Evt cem bey mukemmel bir dr genetik var ayrıca labratuvar olarakta cok iyi şükür embriyom 5 güne geldi ve genetik yaoildi.3 başka hastanede 3 güne zor geliyordu embriyolarim hmde 12 yumurtam oluyodu 3.gune 1 tane zor kalıyordu onuda hemen transfer yapıyorlardı

Evet canım amaa maddiyatsız olmuyor şehir dışından geleceğim ve iş yerim böle durumda istifa istiyor. Sizin probleminz neydi
Tabiki maddiyatta önemli ben o yüzden rapor çıkardım canım ama negatif sonuç aldıgında ne paranın önemi kalıyor ne başka bişeyin. Benm yumurtalık rezervlerim az canım hakkımızda hayırlısı olsun ama iyi düşün canım. Öyle sey mi olur ya yıllık iznin yokmu ne demek istifa etmeni istiyor

Canım merhaba evet burda ilk denemem daha önce iki kez denedik olmadı malesef. Evet canım kendi bünyelerinde genetik lab. Var canım açıkcası ben herseyden çok memnunum doktorumla herseyi em ince ayrıntısına kadar konustuk anlattı bana .

canım ben ebru hanımın hastasıydım şuan gebeyim melek gibi bir doktordur kendisi herşeyi rahatlıkla konuşabilirsin onunla darısı başına inşallah
cnm bnde yarin ilk gorusmeye gtcem ins ebru hanima bn bugun uye oldum buraya ok kullannmayi bilmiorum ama sonucun noldu nasil bi tedavi uygulandi sorun neydi sizn

Kızlaaar çok şükür genetikten sonuç geldiii doktorum aradı bir embriyom saglıklı geldi transfer için tedaviye başlıcaz çok mutluyumm
kromozomlarda mı sorun vardı sizin bu ara çok yordum sizi hakkınızı helal edin çok soru sordum ama işte bu derdi başına gelen anlar allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

kromozomlarda mı sorun vardı sizin bu ara çok yordum sizi hakkınızı helal edin çok soru sordum ama işte bu derdi başına gelen anlar allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Canım benim yasum 38 ve hiç gebeliğim olmadı. Kromozom testlerimiz yapıldı onlarda bir problem yok ama tutmuyordu. Yaş için yapalım dedi doktorum. Olurmu öyle şey canım burda hepimizin derdi aynı en ufak bi konuda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana sakın çekinme

Back