• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçecide tedavi için uygun otel nerede bulabiliriz? istanbulu çok iyi bilmiyorum
Canim mustecep hocanin hastasiydim ben. Sisli tarafinda mim otelde kaliyolar genelde

Selam kızlar

Bende yarın güvenç beyle başlıyorum tedaviye. Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar. Başka güvenç beye giden var mı?
merhaba canım tedavin hayırlısı olsun.
ben güvenç hocanın hastasıyım çok iyi bilgili bir doktor.benim maalesef 1.olumsuz oldu eylülde yine kendisine gideceğim .

Hayırlısı olsun canım bende memnunum bakalım bizi neler bekliyor olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Güvenç hocanın adını çok duydum kızlar bende Mustafa hocanın hastasıydım mustafa hoca olmasaydı Güvenç hocayı tercih edecektim bende çünkü forumda çok duydum adını inşallah size uğurlu gelir

Güvenç hocanın adını çok duydum kızlar bende Mustafa hocanın hastasıydım mustafa hoca olmasaydı Güvenç hocayı tercih edecektim bende çünkü forumda çok duydum adını inşallah size uğurlu gelir
İnşallah canım. İğnelerime başladım yarın son. Çarşamba günü gideceğim tekrar. Ben 5 gün kullanmış olacağım sizlerde 5 gün mü kullandınız iğneyi yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?

İnşallah canım. İğnelerime başladım yarın son. Çarşamba günü gideceğim tekrar. Ben 5 gün kullanmış olacağım sizlerde 5 gün mü kullandınız iğneyi yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?
Ben bi öncekinde 10-15 gün kullanmıştım galiba. Çok net hatırlamıyorum gerci ama 5 günden fazlaydı. Yumurta gelişimine göre değişiyor ilaç süresi

Back