- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım genetik sonuçlar bu hafta çıkacak, o sonuçları alıp remzi hocayla yeniden başlıcaz canım, bu sefer güzel olur inşallahh
rabbim inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım genetik sonuçlar bu hafta çıkacak, o sonuçları alıp remzi hocayla yeniden başlıcaz canım, bu sefer güzel olur inşallahh
Canim mustecep hocanin hastasiydim ben. Sisli tarafinda mim otelde kaliyolar geneldeBahçecide tedavi için uygun otel nerede bulabiliriz? istanbulu çok iyi bilmiyorum
merhaba canım tedavin hayırlısı olsun.Selam kızlar
Bende yarın güvenç beyle başlıyorum tedaviye. Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar. Başka güvenç beye giden var mı?
Ay amin inşallah :)rabbim inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Evet canım ikimizin de yüzü güler inşallah bu sefercanım inş. bu sefer hiç bi sıkıntı çıkmasın amin
merhaba canım tedavin hayırlısı olsun.
ben güvenç hocanın hastasıyım çok iyi bilgili bir doktor.benim maalesef 1.olumsuz oldu eylülde yine kendisine gideceğim .
Güvenç hocanın adını çok duydum kızlar bende Mustafa hocanın hastasıydım mustafa hoca olmasaydı Güvenç hocayı tercih edecektim bende çünkü forumda çok duydum adını inşallah size uğurlu gelirHayırlısı olsun canım bende memnunum bakalım bizi neler bekliyor olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah canım. İğnelerime başladım yarın son. Çarşamba günü gideceğim tekrar. Ben 5 gün kullanmış olacağım sizlerde 5 gün mü kullandınız iğneyi yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?Güvenç hocanın adını çok duydum kızlar bende Mustafa hocanın hastasıydım mustafa hoca olmasaydı Güvenç hocayı tercih edecektim bende çünkü forumda çok duydum adını inşallah size uğurlu gelir
Kızlar bnde hamileyim bugün aldım haberi darisi hepiinize insallah
Hayırlı olsun süper haber :))Kızlar bnde hamileyim bugün aldım haberi darisi hepiinize insallah
Ben bi öncekinde 10-15 gün kullanmıştım galiba. Çok net hatırlamıyorum gerci ama 5 günden fazlaydı. Yumurta gelişimine göre değişiyor ilaç süresiİnşallah canım. İğnelerime başladım yarın son. Çarşamba günü gideceğim tekrar. Ben 5 gün kullanmış olacağım sizlerde 5 gün mü kullandınız iğneyi yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?
Teşekkür ederim canım cevabın için. Bugün son iğnem yarın doktora gideceğim hayırlı haberler alırım inşallahBen bi öncekinde 10-15 gün kullanmıştım galiba. Çok net hatırlamıyorum gerci ama 5 günden fazlaydı. Yumurta gelişimine göre değişiyor ilaç süresi
Canım hayırlı olsun Bahçeci ailesine bir bebek daha geliyorrrKızlar bnde hamileyim bugün aldım haberi darisi hepiinize insallah
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenler e versinCanım hayırlı olsun Bahçeci ailesine bir bebek daha geliyorrr
Allah yardımcın olsun bebislerin güzel annesini tutsun birakmasnkızlar ben transfer için merkeze gidiyorum dualarınızda unutmayın beni.hepimiz için güzel hayırlı sonuçlar olsun inşallah
amin canım sende sağ salim kucağına al bebeğini inşallahAllah yardımcın olsun bebislerin güzel annesini tutsun birakmasn
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberler ver bize inşallah :)kızlar ben transfer için merkeze gidiyorum dualarınızda unutmayın beni.hepimiz için güzel hayırlı sonuçlar olsun inşallah
teşekkür ederim canım in,şallah hepimiz güzel haberler veririzAllah yardımcın olsun canım hayırlı haberler ver bize inşallah :)