Yumurta rezervin mı az canım doktorun sayıyı artırmak için havuz yapmıştır inşallah bol bol yumurta birikirKızlar selam bende havuz için regl dönemimi bekliyorumm benim gibi havuz yaptıran varmııı herkese bol şans
Kızlar selam bende havuz için regl dönemimi bekliyorumm benim gibi havuz yaptıran varmııı herkese bol şans
Canım inşallah bende senin gibi güzel sonuca ulaşırımmBeeennn... ben yaptirdim bi kere dollenmedi yumurtam bi kere olgun cikmadi sonra 2 kere topladik .. vee minikk melegimee habuzz yontemininde buyukkk katkilariyla kavustuuummm
Evet canım yumurta rezeverim az havuz yapıp şansımızı arttıralım dedi doktorumYumurta rezervin mı az canım doktorun sayıyı artırmak için havuz yapmıştır inşallah bol bol yumurta birikir
Canım başladınız mı havuza doktorun kimdi senin Bahçeci gerçekten iyi merkez umarım hayallerine kavuşursunEvet canım yumurta rezeverim az havuz yapıp şansımızı arttıralım dedi doktorum
nsallahhh canimmm benim..Canım inşallah bende senin gibi güzel sonuca ulaşırımm
Oh masallah darisi basima insallah. Ilk denemedemi oldu ? Sorununuz ve yasiniz kacdi ?Canım ben Mustafa hoca sayesinde anne oldum ikinci deneme için dondurulmuşları kullanmak istiyorum elim daha erken diye bekletiyor bakalım
Ben raporlu yaptırdim bana 8500 bulduKızlar merhabalar,bende temmuzda baslıcam tüp bebeğe hayırlısıyla ben bursadayım burda doktorum var ama bahcecıyı cokduydum arastırıyorum sımdı bır sorum olucam bu tüp bebek tam tamına toplamda nekadar para harcattı sıze sadece bahcecı fıyatını soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?