Evet canım bahceci umutta sabri beyin hastasıyım. 2 tane gönderdik biri saglıklı geldi bunada şükür. İnşallah canım sen nerede tedavi görüyorsuncanım hayırlı olsun Bahçeci umutta mıydın sen? Kaç embriyo gönderdiniz genetiği inşallah o embriyon sağlıkla tutunur sana
Havuz yontemi nasil oluyorEvet canım yumurta rezeverim az havuz yapıp şansımızı arttıralım dedi doktorum
Canım benm diger tedavilerimde 1 er tane yumurtam cıkmıstı yumurta rezervim az . Doktorumda topladıklarımızı trasnfer etmeyelim biriktirelimki şansımız artsın dedi. Böylece 2 kere yumurta toplamam oldu ama transferim olmadı. Çok şükür 4 yumurtam oldu havuzla.Havuz yontemi nasil oluyor
Peki suan durumunuz nedir tuttu mu tup bebek .bir de fsh amh degeriniz kacCanım benm diger tedavilerimde 1 er tane yumurtam cıkmıstı yumurta rezervim az . Doktorumda topladıklarımızı trasnfer etmeyelim biriktirelimki şansımız artsın dedi. Böylece 2 kere yumurta toplamam oldu ama transferim olmadı. Çok şükür 4 yumurtam oldu havuzla.
Bende orda tup bebek yaptirmayi dusunuyorum .ama yumurtam oluşmuyor impryl ilacını verdi yumurta oluşursa gideceğimCanım benm diger tedavilerimde 1 er tane yumurtam cıkmıstı yumurta rezervim az . Doktorumda topladıklarımızı trasnfer etmeyelim biriktirelimki şansımız artsın dedi. Böylece 2 kere yumurta toplamam oldu ama transferim olmadı. Çok şükür 4 yumurtam oldu havuzla.
Canım yumurta oluşması için vitamin falan veriyorlar bir doktordan ücretsiz ön görüşme al gidip konuş çünkü bazen beklemek zaman kaybı olabiliyorBende orda tup bebek yaptirmayi dusunuyorum .ama yumurtam oluşmuyor impryl ilacını verdi yumurta oluşursa gideceğim
Canım merhaba benm fsh 20 amh 0.7 ydi. Şuan embriyolarım genetikten geldi transfer için reglimi bekliyorum.Peki suan durumunuz nedir tuttu mu tup bebek .bir de fsh amh degeriniz kac
Canım bana doktorum omepaQ10 verdi onu kullandım. Benmde zar zor bi tane yumurtam çıkıyordu. 2 şer yumurtam cıktı ama umutsuz olma. Bence bi ramdevu al git görüş ücretsiz ön görüşme yapıyorlar . Doktorum sabri bey benm kesinlikle tavsiye ederi çok bilgili be ilgili bir doktorBende orda tup bebek yaptirmayi dusunuyorum .ama yumurtam oluşmuyor impryl ilacını verdi yumurta oluşursa gideceğim
Bahçeci umut altunizade raporlu 3080 tüp bebek ucreti 1000 TL ilaçlar 500 TL muayebe.eger rahim dinlendirme olurda olursa o da 900 tlmerhaba kızlar benim iki aşılamam negatif olunca artık tüp bebeğe yönlendirdiler bahçecinin adını çok duyuyorum ama fiyatları nasıl tüp bebekte bilgi verebilirmisiniz ?
Cevap vermene çok sevindimsokadar karmaşok haldeyimki nereden başlıcam ne yapıcam bilmiyorum.. Rapor nasıl alınıyor. PekiBahçeci umut altunizade raporlu 3080 tüp bebek ucreti 1000 TL ilaçlar 500 TL muayebe.eger rahim dinlendirme olurda olursa o da 900 tl
Bnmde genetik ten geldi embriyom bu Çarşamba transfer olcam insallahCanım merhaba benm fsh 20 amh 0.7 ydi. Şuan embriyolarım genetikten geldi transfer için reglimi bekliyorum.
Ben Avrupa yakasında oturuyorum Zeytinburnu Süleymaniye kadın dogumdan aldm raporumu.adetli gidiyosn muayene oluyosn kan veriyosn evraklar istiyorlar onlari hazırlayıp veriyosn 2.3 ayda çıkar raporunCevap vermene çok sevindimsokadar karmaşok haldeyimki nereden başlıcam ne yapıcam bilmiyorum.. Rapor nasıl alınıyor. Peki
Devlet hastanesçnden alıbıyor ozaman tamamdjr teşekkürr eddermBen Avrupa yakasında oturuyorum Zeytinburnu Süleymaniye kadın dogumdan aldm raporumu.adetli gidiyosn muayene oluyosn kan veriyosn evraklar istiyorlar onlari hazırlayıp veriyosn 2.3 ayda çıkar raporun
Evt devlet ama bütün devlet Hastanesinden çıkmıyor rapor karşıda Zeynep Kamil Avrupa yakasında Süleymaniye kadın doğum varDevlet hastanesçnden alıbıyor ozaman tamamdjr teşekkürr edderm
Tamam teşeteşe ederim olmadı srnin dediğin hastaneyle görüşürümEvt devlet ama bütün devlet Hastanesinden çıkmıyor rapor karşıda Zeynep Kamil Avrupa yakasında Süleymaniye kadın doğum var
Evt devlet ama bütün devlet Hastanesinden çıkmıyor rapor karşıda Zeynep Kamil Avrupa yakasında Süleymaniye kadın doğumDevlet hastanesçnden alıbıyor ozaman tamamdjr teşekkürr edderm
Bisy değil Allah yardımcın olsunTamam teşeteşe ederim olmadı srnin dediğin hastaneyle görüşürüm
Sağol canım sizlere en kısa zamanda sağlıklı bebişler verirvrabbimEvt devlet ama bütün devlet Hastanesinden çıkmıyor rapor karşıda Zeynep Kamil Avrupa yakasında Süleymaniye kadın doğum
Bisy değil Allah yardımcın olsun
Amin cnm sağolSağol canım sizlere en kısa zamanda sağlıklı bebişler verirvrabbim
Canım selam bende bahçecide tedavi görüyorum. Benim iki denemem oldugu için suan raporlu tedavi görüyorum . Canım fiyat tabiki önemli ama bahçecinin labratuvarları çok iyiymiş ben bu yüzden seçtim. Çünkü deneme arttıkça maliyette artıyor. O yüzden iyi araştır dogru yerde olmak çok önemli keşke ilk bahçecide deneseydim diye düşünüyormmerhaba kızlar benim iki aşılamam negatif olunca artık tüp bebeğe yönlendirdiler bahçecinin adını çok duyuyorum ama fiyatları nasıl tüp bebekte bilgi verebilirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?