ilk deneme de olmayabilir %50, %60 san var tup bebekte falan dedi sonra kendi araştırmalarınla baktım aslında embriyolarda kaliteli değilmiş ikinci denemde embriyolar 3 .gun 8 hucreliydi kalitesi iyiydi fakat tutmadı ikinci negatiften sonra görüşemedim şehir dışında olduğum icin 5,6 kez aradım telefonlara cvp vermediler ben de vazgeçtim oraya gitmektenBnm de şimdi Zeki bey de iki denemem düşükle sonuçlandı. Merak ettiğim şey 3. Deneme için ne diyecek, nasıl bir yol izleyecek olmasi? Çünkü ilk iki transferden farklı bir yol izlenmeli bence. Senin iiki transferden sonra ne aciklama yaptı, ne dedi de sen 3. Transferi orda yaptırmak istemedin???
Anladım canım,Allah şifa versin inşallahilk deneme de olmayabilir %50, %60 san var tup bebekte falan dedi sonra kendi araştırmalarınla baktım aslında embriyolarda kaliteli değilmiş ikinci denemde embriyolar 3 .gun 8 hucreliydi kalitesi iyiydi fakat tutmadı ikinci negatiften sonra görüşemedim şehir dışında olduğum icin 5,6 kez aradım telefonlara cvp vermediler ben de vazgeçtim oraya gitmekten
Teşekkurederim sizin 3. Denemeniz mi olacak ? Tup bebek yapma nedeniz ne?Anladım canım,Allah şifa versin inşallah
Evet canım ilk ikisi de tuttu Zeki bey de. Düşükle sonuçlandı. Bnde pko var o kadar. Bildiğimiz başka bir problemimiz yok.simdi merak ettiğim Zeki bey tedaviyi mi degistirecek bakalım artıkTeşekkurederim sizin 3. Denemeniz mi olacak ? Tup bebek yapma nedeniz ne?
Evet canım ilk ikisi de tuttu Zeki bey de. Düşükle sonuçlandı. Bnde pko var o kadar. Bildiğimiz başka bir problemimiz yok.simdi merak ettiğim Zeki bey tedaviyi mi
Düşükleri neden oluyor araştırın pihtilasma testi var o yapılıyor genelde ama tup bebekte zaten kan sulandırıcı kullandıriyor doktorlar. benim de bir dusugum var asilamayla hamile kalmıştım kaybettim sonra yapılan testlerde pihtilasma olduğunu öğrendim zor süreçler tutup da düşmesi daha zor allah yardım etsin hepimize.Evet canım ilk ikisi de tuttu Zeki bey de. Düşükle sonuçlandı. Bnde pko var o kadar. Bildiğimiz başka bir problemimiz yok.simdi merak ettiğim Zeki bey tedaviyi mi degistirecek bakalım artık
Bn de kan sulandırıcı kullaniyordum zaten.. genetik testleri yapmayı düşünüyorum artıkDüşükleri neden oluyor araştırın pihtilasma testi var o yapılıyor genelde ama tup bebekte zaten kan sulandırıcı kullandıriyor doktorlar. benim de bir dusugum var asilamayla hamile kalmıştım kaybettim sonra yapılan testlerde pihtilasma olduğunu öğrendim zor süreçler tutup da düşmesi daha zor allah yardım etsin hepimize.
Düşükleri neden oluyor araştırın pihtilasma testi var o yapılıyor genelde ama tup bebekte zaten kan sulandırıcı kullandıriyor doktorlar. benim de bir dusugum var asilamayla hamile kalmıştım kaybettim sonra yapılan testlerde pihtilasma olduğunu öğrendim zor süreçler tutup da düşmesi daha zor allah yardım
Ben yaptım fakülte hastaneleri yapıyor 1,2 aya çıkıyor sonuçlar tedaviye başlamadan yaptırabilir sinizBn de kan sulandırıcı kullaniyordum zaten.. genetik testleri yapmayı düşünüyorum artık
Diyarbakır'da yaptıysan tam olarak nasıl hangi bölümde yaptın canım? Detaylı yazar mısın lütfenBen yaptım fakülte hastaneleri yapıyor 1,2 aya çıkıyor sonuçlar tedaviye başlamadan yaptırabilir siniz
Diyarbakırda yaptım fakülteye kadın doğuma randevu alıyorsun birden fazla düşüğün var genetik test yaptırmak istiyorum diyorsun seni genetik doktoruna yönlendiriyorlar sonra kan veriyorsun 1,2 aya çıkıyor sonuclarDiyarbakır'da yaptıysan tam olarak nasıl hangi bölümde yaptın canım? Detaylı yazar mısın lütfen
Eşinle beraber gitmen gerekiyor kromozom testi icin eşinden de kan aliyorlarDiyarbakırda yaptım fakülteye kadın doğuma randevu alıyorsun birden fazla düşüğün var genetik test yaptırmak istiyorum diyorsun seni genetik doktoruna yönlendiriyorlar sonra kan veriyorsun 1,2 aya çıkıyor sonuclar
Sadece GENETİK mi yaptırdın? Pıhtılaşma testleri de yapıyorlar mı?Diyarbakırda yaptım fakülteye kadın doğuma randevu alıyorsun birden fazla düşüğün var genetik test yaptırmak istiyorum diyorsun seni genetik doktoruna yönlendiriyorlar sonra kan veriyorsun 1,2 aya çıkıyor sonuclar
Sadece GENETİK mi yaptırdın? Pıhtılaşma testleri de yapıyorlar mı?
ikiside yapıldı sen yine de belirt eksik test yapmasınlar hatta doktoruna sor o yazsın hangi testler yapilacaginiSadece GENETİK mi yaptırdın? Pıhtılaşma testleri de yapıyorlar mı?
Sadece GENETİK mi yaptırdın? Pıhtılaşma testleri de yapıyorlar
Tamam canım, Allah razı olsun inşallahikiside yapıldı sen yine de belirt eksik test yapmasınlar hatta doktoruna sor o yazsın hangi testler yapilacagini
Bende BAHÇECİ merkezini lab dan dolayı seçmiştimAynen çok haklısınız. Benim de bahçeciyi seçmemdeki en büyük etken laboratuvar, teknoloji ve tecrübe oldu.
Siz hâlâ tedavi görüyor musunuz? Yoksa pozitif sonucu aldınız mıBende BAHÇECİ merkezini lab dan dolayı seçmiştim
Bende BAHÇECİ merkezini lab dan dolayı seçmiştim
Siz hâlâ tedavi görüyor musunuz? Yoksa pozitif sonucu aldınız mı
Yanii yalan mı söylüyor anlamadımabla 7 yıl önce sözde tedavi oldu(tabi inanırsanız) 7 yıldır reklam yıldızı. 50 kez yazılı anlattık, 100 kez sözlü izah ettik ama yok anlamamakta direniyor.
Yanii yalan mı söylüyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?