2025 tüp Bebek düşünenler

Merhaba. Ben de Cem Demirel hocanın hastasıyım ve şu an çok şükür gebelik sürecindeyim.☺️
Kendisi öncelikle işinin gerçekten ehli. Net bir çizgisi vardır, gereksiz asla konuşmaz. Çözüm odaklıdır. Bilgileri direkt aktarır, dolaylı yoldan konuşmaz.
İyi bir hekim. Gereksiz şeylerle kafanızı bulandırmaz.
Benim ilk tedavim pozitif sonuçlandı kısaca.
Ben kesinlikle tavsiye ederim.🤗

Merhaba herkese. 2025te tüp bebek düşünüp araştıran var mı fiyat bilgisi merkezlerin başarısı flan yardımcı olalım birbirimize kızlar.. ben eşimin işi dolayısıyla Van'dayim şimdi en yakın Diyarbakır bahçeci 111 bin dedi. İstanbulda Medical Park 90 bin şişli Memorial 74 bin başarı olarak hangisi iyi bilmiyorum gelecek aya birini belirleyip görüşmeye gideceğim.
Bahceci düşünüyosanız en iyi doktorları istanbulda bahcecinin , onun dışında medical park memorial felan iyi diyolar araştırma hastanelerine de bakın devlette de memnun kalanlar var baya

Çok güveniyorlardi kendilerine neden tutmadı ki herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı ? embriyo dondurma yapmadınız mı? İstanbul'u bilmiyorum Ankara ve Bursa şubelerimizde devlet desteği var dediler faydalanabiliyorsanz öyle deneyin benim 3 yıl evlilik süresi dolmadığı için faydalanamiyorum
Merhaba ankara ve bursa hiç önermem bursada betül hanım ve ankara da berfu hanımdan 2 arkadaşım hiç memnun kalmadı bilginiz olsun. Benim bi arkadaşım kayseride yaptırdı doktor mustafa taş bu arada bende araştırma içerisindeyim

Back