Bağıra Bağıra Doğurmayıca Anne Olunmuyor mu?

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
çok sinir oldum walla,
biraz önce kuafördeydim biri hamile biri yeni doğum yapmış 2 bayanla konuştuk biraz
İkisi de normal doğum yapmış...
Bana bağıra bağıra dogurmadan anne olunmazmış,çocuk kıymeti bilinmezmiş gibi saçma sapan laflar ettiler(sezeryan doğum yaptığımı bile bile)
çok canım sıkıldı...
evet zor elde edilen şeylerin kıymeti daha çok bilinir ama bu öyle birşey değil ki
çocuk bambaşka birşey
Biz bebeklerimizin kıymetini bilmiyor muyuz yani sezeryan dogum yaptık die
heyy Allahım yaaaa...:eek:klava:

Niye dikkate alıyorsunki onların dediklerini, konuşsun dursunlar:1closedeyes:

Bende iki kizimi normal dogurdum ama hicte öyle bagira bagira degil, bazi kadinlar bu bagima konusunu cok fena abartiyor nedense. Tabikide ahliyor vahliyorsun falan ama öyle yirtanmakla cocuk kiymeti bilincekse sezeryanlilar daha cok bilmesi lazim onlar dogumdan sonra daha cok aci cekiyor dikislerinden falan.

Ay hic sinirlenme canim kendilerini birsey saniyorlar iste a.s

bende 2 tane doğum yaptım canım arkadaşın dediği gibi hiçda bağıra bağıra doğurmadım
bende kızymet bilmiyormuyum yani

saçmalamışlar canım takma sen kafana

Ne kadar saçma ya Yani ben ne sezeryan doğurdum nede normal ..bekliyoz bakalım 39+6 ama cehalet ne kadar kötü bir şey ya sanki sezeryanlı 9 ay karnında çocucuğunu taşımıyor sanki Rabbim sezeryan doğurana evlat sevgisi vermiyor bence hiç takılma kale bile alma ne saçma normal olsun sezeryan olsun o evlat sevgisini cenabı hak anne rahmine düşer düşmez veriyor...

canım bana da çoook şey dediler sezeryanla doğum yapınca yarım insan oluyorsun falan filan ama onların kesilmedik bir yerleri kalmamış halada emeliyat oluyorlar elinden dizinden hele bir tanesi rahiminden yani onlar bıçak altına yatmış sayılmıyorlarmı ???????Allah akıl fikir versin

niye sezeryandada doğumdan sonra çok canın acıyor oda acısız bir şey değil. Ha doğumdan önce canın yanmış ha doğumdan sonra

bunlar deli sacmasi bence kafaya takmaya degmez
kimse kimsenin anneligini ve sevgisini yargilayamaz
sonucta onu 9 ay karninizda tasidiniz sezeryanla olunca leylekler getirmis gibimi saniyorlar acaba

bende gülsüm'e katılıyorum kendini bilmeyen densizler böle konuşur.annelik nasıl doğurmakla olunmuyo doğurduktan sonra olunuyo .. akadar kadın bilirim yırtınarak doğurup sonrada hasanede bebeğini bırakıp kaçan ..sen iyi dayanmışsın megilera canım valla.. ben olsam ağızlarının payını verirdim ..

o masadan kalkamama ihtimalini sonradan felc olma ihtimaliini ameliyat dikislerinin patlama ihtimallerini onlar bebeklerini hemen kucaklairna alirken biz 3 ay boyunca aglayarak kucagima aldigimi hatirliyorum agridan..

Nasil olursa olsun annelik bambaska isterse normal istersen sezeryan.

Her iki şekilde de doğum yaptım ikisininde acısı farklı ama sonuçta bağrımakla veya bayılmakla anne olunmuyor.Onu hissetmek çok önemli.Onlar kendilerini eksik hissediyorlar herhalde annelik bakımından,biz bağıra bağıra doğum yaptık iyi anneyiz sanıyorlar......

milletin agzi torba degil ki buzelim demisler bosuna degil hani
bosver ne demek yani
ben 24 saat sanci cektim normal dogum basladim ama olmadi sezaryen aldilar acilen e noldu anne degilmiyim ben ?
bosver onlari sen salla gitsin
bi kulagindan girsin digerinden ciksin:teselli:

.bazıları yuvadan cocuk alıp anne baba oluyor.yanı ılla doğurmakla cocuk kıymetı bılınmez.bu ALLAH ın bıze verdığı özel bı duygu bence.bende normal yaptım doğumu.ister normal,ister sezaryan,yada uvey onlara bısey olucak dıye korkmuyozmu hepımız.

bilim adamları bir kan damlasından bebeğin down sendromu testini araştırıyor,aihm türbana hayır diyor,enflasyon almış başını gidiyor,bazı ülkeler türkiye yi ayakta uyutmaya çalışıyor,millet son sistem teknolojik aletleri araştırıyor,bunlar hala ne diyor,ben cevap vereyim hade hade hade hadeeeeeeeeeeeee.

çok Cahil Insanlarmiş.
Hiç Takilma .annelik Yürektedir.
Hani Evlatlik Alinmiş Bir çocuğun Hikayesi Vadir Herkes Bilir.
Ben Annemin Yüreğinde Büyümüşüm. Der O çocuk Nasil Dünyaya Geldiğini Anlatirken.
Ben Bir Gün Doğum Yaparsam Allah Kismet Ederse, Normal Olmasini Istiyorum ,ama Korkmazsam Ve Sorun çikmazsa Ama çocuğum Benim Sağliğim Için Ne Gerekirse Onu Yapacağim.
Allah O Günleri Gösterisn De.

saçmalamışlar , ben sezeryana girerken benden önce odada birine sonda taktılar , o kadar bağırdı ki , yuh dedim , kaçacaktm nerdeyse , bana da takıldı ne olduğunu bile anlamadım , ağrı eşiği farklıdır , kişiden kişiye değişir , bazısı da bağırmak olsun diye bağırır . doğuran herkes anadır , onlar ordan yaptı diye başlarına taç mı konduracağız yani . takma boşver , cahile laf anlatamazsın , dediğim dedik , çaldığım düdük der ...

ben bunu televızyonda bır hekımden duymustum sezaryenle anne olunuyor tabıkıde ama normal dogum yapan annelerın bebeklerıyle bırbırıne bagımlılıkları daha samimi ve yakinmiş.

o masadan kalkamama ihtimalini sonradan felc olma ihtimaliini ameliyat dikislerinin patlama ihtimallerini onlar bebeklerini hemen kucaklairna alirken biz 3 ay boyunca aglayarak kucagima aldigimi hatirliyorum agridan..

Nasil olursa olsun annelik bambaska isterse normal istersen sezeryan.

kesinlikle katılıyorum bende normal dogum istiyorum daha cabuk ayaga kalkabilirim falan filan diyee sezeryan çok çileli üstelik hiçkimseyi kafana takma duyma bence

çok sinir oldum walla,
biraz önce kuafördeydim biri hamile biri yeni doğum yapmış 2 bayanla konuştuk biraz
İkisi de normal doğum yapmış...
Bana bağıra bağıra dogurmadan anne olunmazmış,çocuk kıymeti bilinmezmiş gibi saçma sapan laflar ettiler(sezeryan doğum yaptığımı bile bile)
çok canım sıkıldı...
evet zor elde edilen şeylerin kıymeti daha çok bilinir ama bu öyle birşey değil ki
çocuk bambaşka birşey
Biz bebeklerimizin kıymetini bilmiyor muyuz yani sezeryan dogum yaptık die
heyy Allahım yaaaa...:eek:klava:

Alinmana hic gerek yok, herkes kendi benimsedigi fikri savunur tabiki.
Kendi istegiyle ve sagligi el verdigi halde sezeryan olanlari ben de hic anlamiyorum. Bu da benim fikrimdi tabiki.

X