Bağıra Bağıra Doğurmayıca Anne Olunmuyor mu?

canım benim canını sıkmana deymez bile boş insanlar boş konulur değilmiii

ne alaka anlamadım sezeryanla normal doğumun farkı ne sonuçda siz taşımıyomusunuz o canı ha sezeryan ha normal doğum
ne garip insanlar var yaa
sizinde alınganlık yapacağınız bi durum yok aslında omlar utansın canım ne biçim lafmış o
tövbe tövbe yaa
boş konuşuyolar boş
gece gece sinirlerim zıpladı

bence saçmalamışlar hiçç kafana takmaya bile değmez bende normal doğum yaptım ama hiçde bağıra bağıra yapmadım falla..hakkatten iyi saçmalamışlar yani..

kızlar 3. kez anne oldum. ilk ikisi normal, sonuncusu miyomdan dolayı sezeryan. tek kelimeyle şunu diyebilirimki 1 sezeryan 10 doğuma bedel. normal doğum sonrası çabuk toparlanıyorsunuz ama sezeryan çok zor. mecbur kalmadıkça normal doğumanızı tavsiye ederim. Allah tüm hamileleri bir avazda kurtarsın.

sezeryan yada normal doğum farketmez ki.sonuçta her ikiside 9 ay 10 günlük bir zahmetten sonra oluyor.önemli olan son an değil..ki her iki yöntemde anne için zor olabiliyor.anne sevgisi hiçbirşeyle ölçülmez.

yarasi olan gocunur demisler demekki kendi annelik duygularindan süpheleri varki sana laf atmislar bosver kafana takma sen ama sunu duydum normal dogum yapan kadinlarda bebekler anneye daha bagli oluyorlar yoksa annelik duygusu aynidir hepimiz bebegimizin cani yandiginda icimiz sizliyor sen bu sacmaliklari kafana takipta moralini bozma

Ağızlarının payını verseydin edepsizlere, Hatta bide deseydin ki "kusura bakmayın bayanlar size değil kastım, cahille sohbeti kestim"

ne kadar saçma bir şey bu yani.
çocuk kıymeti bilmeyecek olsak zaten hamile kalalım diye göbeğimiz çatlamazdı.
bu nasıl ilkel bir düşünce anlıyamıyorum.

bak Bende Sinir Oldum

Bunlar Resmen Cahil Agizlarinin Payini Vermedin Mi

O Nasil Laf öyle 9 Ay Karinlarimizda Tasiyoruz Ayni Canda Yasiyoruz

ONLARA BİŞEY OLSA BİTİYORUZ SEVGİNİN SINIRSIZINI VERİYORUZ

TÖVBE TÖVBE AH BANA DESELERDİ DEEE

bu gibilere ÇOK BİLMİŞ DELER ama cok özür dilıyorum kıslar o ikisinin bok yediğinden başı agrımış uyuz oldum ben olcektım orda yerin içinde ararlardı gölgelerını ayol

aslında ağızlarının payını verirdim ama basiretim bağlandı bişi diyemedim
ama bir daha böle bir laf eden olursa çok fena ona patlarım heralde
bu salaklara olan sinirim onlardan çıkar

bız turkıye olarak sacma seylerr uretmekte ustumuze yoktur ne alaka yaa anne dogumla olamazkııı bakıcı annelerde varr yanıı okdar mıllet dogum yapıyo cocugunu sokaga atıyo nıorma dogum yapanlar bır bakıyosun karqakol onlarınde yenı dogmus bebekler bulunutyo ınetrnette bebeklerınbı satıyolar daha dogmamıss boyle sacma seylerı bız ınsanlar olarak uretmeye bayılırızz bırakın su cahıll ınsanları yaaa ewskıden kalmaıs gerı dusuncelerııı cok sacma yaa gulup gevcerım ben onların halıne yaaaaa

ayhhh ne komik şeyy yaaaaaaa:)))))))))))))) ne kadar saçma öle şeymii olurmuş bikere herşeye ragmen 9 ay karnın da taşıyosun .. öle ayrımcılıkmı olurmuşş... herşeye ragmen yine acı çekiyosun sezeryanla yapsan bile.... canım takma sen kafana .. bende normal yaptım m hamileyim şimdi ikizlere bunlarıdasezeryan yapıcam ama çektigimiz sıkıntılar neyin nesii olcakk.. hamileikte zor dogumda sezeryandaaaaaaa.. kim nederwse desin.....

ben 41 hafta taşıdım normal olması için elimden geleni yaptım ama olmadı nasip değilmiş. şimdi ben kızımın annesi olması şansını son anda kayıp mı ettim. ister isteyerek ister istemeyerek sezeryanla doğum yapmak, ya da normal doğum yapmak önemli değil önemli olan hayırlı bir evlat yetiştirmek, bu da maalesef doğum şekliyle olmuyor

ben normal doğum yaptım ama o kadar rahat ve güzel bir olaydı ki hiç bağırmadım.hatta sezeryan yaptıranlar benden çok ağrı çekmişlerdir.şimdi bu durumda ben nasıl bi anne oluyorum acaba?eyvahlar olsun bağırmadan doğurdum.bilseydim yırtardım kendimi:roflol:

gülün geçin böylelerine .vardır bir kuyruk acıları.hiiç canınızı sıkmayın canlarım

bu konu hep olur hepte aynı tarz şeyler yazılır.1 ay önce spinal sezeryanla doğum yaptım.kendi isteğimle artı bir sağlık problemim dolayısıyla sezeryan oldum.doğum anında ayık olduğumdan doktorum bebeğin boynuna 3 kez kordon dolanmış normal doğum zaten olamayacakmış dedi. yani herşey kader kısmet. o kadar mükemmel ,kolay bir doğum ve sonrası geçirdimki anlatamam. ANNELİK öyle birşey ki yüzüne bakarken içimin titrediğini hissediyorum,canımı seve seve sadece onun için veririm. Çok kutsal olan doğum olayını normal yada sezeryan tartışmasına dönüştürmemek lazım...

herkese kolay doğumlar diliyorum ALLAH'tan.

yazık bööle düşünen zihinlere..ne sezerya ne normal doğum gerekli anne olmak için..zaten marifet doğurmakta deil..önemli olan sonrasıdır..ona gercekten anne- baba olabilmektedir..biz 6 senelik evliyiz..ben 7 hamilelik gecirdim..suan herseyi yolunda giden de bir hamileliğim var allaha şükür..ama şöölede bi durum var..hamile kalmadan önce evlat edinmek için basvurduk suan izmirde 90. sıradayız..allah izin verirse sıramız 4 sene sonra gelecek ve benm bir kızım olacak..şimdide bir kız bebişe hamileyim..ve ben her ikisininde ANNEsiyim...dediğim gibi önemli olan doğurmak deil..önemli, olan gercekten anne olabilmek:KK66:

X