Bağıra Bağıra Doğurmayıca Anne Olunmuyor mu?

ay ben çok korkuyorum ya bole seyler duyunca 1.5aylık evliyim ama hiç bebek düsünmuyorum düşünemiyorum. :bbo:

iki doğum yaptım birini aynen dediğiniz gibi bağıra bağıra diğerini epidural sezeryanla güle oynaya ikisininde sevgisi yüreğimde aynıdır.. cahil lafları onlar...

normal doğum yaptım ama anacım benı sezeryanla dunyaya getırıp ustunede12gun yoğunbakımda kalmış simdi annem ana degılmı yanı resmen cahıl bu insanlar ya kınıyorum boyle dengesız insanları ay ben olaydın neler sayardım otururdu asagı

illaki kıymet bilmek bebegini sevmek için bagıra bagıra dogurmakmı gerekirmiş saçmalık demekki böyle düşünenler ilk kendi canını yakacakki kendi canının kıymetini anlayarak bebeklerini sevecekler. o senin canın bir parcan 9 ay özenerek taşımışsın onu dünyaya getirmek için canın yanmasına gerek yok. bende epidural normal dogumla bebegimi dünyaya getirdim hiç agrı çekmedim ama bebegimi okadar çook seviyorum ve kıskanıyorumki gözümden ayıramıyorum. Acı çekerek degil bebegini severek şevkat göstererek onunla ağlayarak onunla gülerek anne olunur....:emir_bebek:

Son düzenleme:
sağol canım benim öle degilmi ama illaki kendi canları yanarak bebeginin kıymetini bilecekse hiç dogurmasınlar Kötü Kazen

bir tarafının yırtılmasını ve anırmayı çok beğendiysen 2.ye doğur arkadaşım diyeydin

anırmakla anne olunmuyo....
Alla Alla isteyen sezeryan dogurur isteyen normal ona neymişki?

aman canıım ağzı olan konuşuluo yani bişey sana acı verincemi kıymetli oluyo bumudur çk saçma ne canını sıkıosun...

çok sinir oldum walla,
biraz önce kuafördeydim biri hamile biri yeni doğum yapmış 2 bayanla konuştuk biraz
İkisi de normal doğum yapmış...
Bana bağıra bağıra dogurmadan anne olunmazmış,çocuk kıymeti bilinmezmiş gibi saçma sapan laflar ettiler(sezeryan doğum yaptığımı bile bile)
çok canım sıkıldı...
evet zor elde edilen şeylerin kıymeti daha çok bilinir ama bu öyle birşey değil ki
çocuk bambaşka birşey
Biz bebeklerimizin kıymetini bilmiyor muyuz yani sezeryan dogum yaptık die
heyy Allahım yaaaa...:eek:klava:

ağızlarının payını verseydin oracıkta, bu kadar sinir olmazdın şimdi :1rolleyes:

evet ya, bazı insanlar da çocukları olunca kendilerini birşey sanıyor...evet onu ben yaptım, be doğurdum gibilerinden, kendi hayatları kalmıyor, muhabbet bile hep çocuk üzerine oluyor ben de sevmem öylelerini.

ben olsam kesin laf söylerdim.bende normal doğum yaptım hiçte bağırmadım.abartıyorlar hem bağırma işini.biz bağırmadan doğum yaptık anne değilmiyiz şimdi.sezeryanında doğumdan sonra acısı çıkıyor.ameliyat olmak kolay bişeymi sanıyorlar.2 sefer ameliyat oldum.sonrasında doğumdakinden daha çok acı çektim.

ne kadar saçmalamış onlar ya sezeryanı kolay mı zannediyorlar anestezi alıp o masaya yatmak kolaymı karnın neredeyse 7 kat dikiliyor bunlarıda geç sadece doğurmakla anne olunmuyor doğurupta sokağa atan bir sürü kadın var bunun normalle sezeryanla ne alakası var ben o arkadaşların sosyal zekalarının düşük oldugunu düşünüyorum canım sezeryanda çekilen acı çok daha fazla ben doğum kliniğinde çalışıyorum normal doğum yapanları akşamına taburcu ediyoruz sezeryanlar 2 gün yatıyor çünkü daha zor ayağa kalkılıyor risk daha fazla ayrıyeten sezeryan bir endikasyon kadının bebegi ters gelişse normal doğmuyrsa bu kadın kıymet bilmeyecekmi onlara göre valla insanlar ölümden dönüyor çok daha fazla kıymet biliyor bu da onlara kapak olsun

çok saçma canım sen üzme kendini bende normal doğum yaptım çok sancı çektim doğurdum anne olmak başka bişey acı çek anne ol acı çekmeden anne olunmaz bakma bu laflara sade doğurmakmı annelik bakmak vakit geçirmek ilgilenmek uykusuz kalmak ve herseferinde tatlı koşuşturma öle anne oldun böle olmadın saçmalık valla

eger annelik bagirmaksa,,,bugun cocuklarina devamli bagiran cagiran tersliyen kadinlar gercek anne biz degiliz o zaman...ne sacma yaaa...bosver canim cahil onlar...

annelik dişilerde dogumdan itibaren içgüdüsel olarak bulunan bir duygudur bazısında azdır hatta çok nadir olarak bazı kadınlar bundan nasibini almamıstır kesinlikle dogum nasıl olursa olsun bu farketmez hatta çocugu rahiminde büyütmeyüp çeşitli sebeblerle baskasının çocugunu evlatlık alanlar bile mükemmel bir anne olabilirler

Ben epidural sezeryan oldum ama eminim normal doğum yapan o çok bilmiş hatunlardan daha fazla sıkıntı çekmişimdir..Hem keyfimizden sezeryanda olmadık, bebeğin günü geçti mecbur kaldık..Tamam normal doğum güzel birşey ama anne olmak doğum şeklinle ilgili değil hormonlarınla alakalı..Aynı mantıkla hareket edilirse o zaman senin bebeği o kadar zaman karnında taşımanın ne ehemmiyeti kalıyormuş peki..Onlar gitsin biraz anatomi psikoloji falan okusunlarda anneliğin doğum şekliyle alakalı olmadığını anlasınlar..Hayret yani..

madem bi tane yapsınlar sevabına sezeryanla alalım çocuğu olmayan gariplere verelim. nasılsa bağırmıycaklar ya sezeryanla doğum yapınca yerimseniben hem kıymetide az olur töbe töbe

Ben dogumda özellikle bagirmamak icin dogum kursuna gittim kac hafta yyaaaaa.Orada nefes tekniklerini ögrendim.Bu yüzden iki cocugumuda dogururken cok güzel nefesimi bana ögretilen sekilde alip verdim.Ikisinide normal dogum yaptim,gikim bile cikmadi.Hem zaten bize ögretilen anne kendini cok SIKARSA cok bagirirsa cocukta SIKINTIYA giriyormus.Hem ben bagirmadim diye o acilari cememis mi sayiliyorum simdi.
Vallahi cok komik yaaa.Bagirarark dogurmanin degerli oldugunu ilk defa duydum.

X