Bağıra Bağıra Doğurmayıca Anne Olunmuyor mu?

bagırmakk çagırmak kendini paralamak çok yanlış bence.evli degilim ama bilgim çok bu konuda.hem yigenimide ilk gören benim çıkarken:)ondanmıdır nedir bana ayrı bir düşkünlügü var.normal dogurmak bence çokkk güzelllll.korkmayın korkmayın orası çok açılıyo rahat çıkar.hele kafası çıkınca gerisi nasıl geldi diye şaşırdım.
Bakın en zor eşini çıkartmak tekrardan doguruyormuş gibi olmuştu ablam.ıyyy:)

çok sinir oldum walla,
biraz önce kuafördeydim biri hamile biri yeni doğum yapmış 2 bayanla konuştuk biraz
İkisi de normal doğum yapmış...
Bana bağıra bağıra dogurmadan anne olunmazmış,çocuk kıymeti bilinmezmiş gibi saçma sapan laflar ettiler(sezeryan doğum yaptığımı bile bile)
çok canım sıkıldı...
evet zor elde edilen şeylerin kıymeti daha çok bilinir ama bu öyle birşey değil ki
çocuk bambaşka birşey
Biz bebeklerimizin kıymetini bilmiyor muyuz yani sezeryan dogum yaptık die
heyy Allahım yaaaa...:eek:klava:

VALLA ARKADAŞIM O HANIMLAR SAÇMALAMIŞLAR BANA GÖRE DOĞUMDAN SONRA Kİ EMEK SEVGİ ŞEFKAT DAHA ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR ONA BAKARSAN ZİNADAN DOĞAN VE ATILAN BEBEKLERİNİ ATAN BİR ÇOK CANİ VAR ŞİMDİ ONLAR ANNEMİ:eek:klava:

kizlar 3 dogum yaptim 1.dogum normal 2.dogum sezeryan,3.dogum normal fakat hic birinde bagirrmadim bagirark ne aci diniyo nede baska bisey..insan dahad ayorulur herhalde ben 3 cocugumuda cok seviyorum her biri bir gül kim ne derse desin annelik baska bisey ortanca cocugumu sevmcekmiyim sezeryan diye alakasi yok be sen onlara bakma laelaelaelaelae

ya bu tartışmadan bıktım heee insanlar ne anlıyosa bu muhabbetten bence onlar normalden pişmandırda kıskancından öle demişlerdir bende sezeryan yaptım kıymet nasıl doğurduğumuzamı bağlı arkadaşlar nerde bunun 9 ay hamileliği nerde doğunca uykusuz gecelerimiz nerde 1 lokma yesin diye ağlamalarımız nerde hasta olunca sabahlara kadar yakarışlarımız bunlar silindimi bi kalemde normal doğurmadık diye ayrıca anneler her harikulade çocuğunun kıymetini bilir allah annesinin kıymetini bilen çocuk nasip etsin hepimize

sen Keşke şöyle Cevap Verseydin Dğurmak Annelik Değil Bakmak Anneliktir Köpeklerde Doğuruyor,ama Bakamiyorlar.bir Zevk Uğruna Doğurup çöpe Atan Kadinlara Ne Demeli.birde şöyle Düşünmeli Herşeyin Kolayi çikti Mesela Otomatik çamaşir Makinesi Yada Bulaşik Makinesi Bütün Herşey Kadinlar Için Kolaylaştiriliyor Neden Doğumu Da Kolaylaştirmayalim Ki;bu Gün Benim Oğlum Acisiz Sünnet Oldu,peki Eskiden Erkek çocuklar Böylemi Oluyordu Sence Günlerce Kan Işeyip Ortalikta Ağlayarak Geziniyorlardi.yani Sadet şudurki Bence Sezeryan Gayet Doğru Birşey Insan Aci çekmek Istemiyorsa çok Mantikli Bir Yol (kendi Fikrim)

annelik bağırmayla mı oluyormuş....
iyi ben bağırdım ben anneyim sen değilsin ne ala memleket...
cahille uğraşması zor...

normal dourucam çabuk kilo vericem die yırtınıp ya bebişe bişe olsa Allah korusun herşeyin hayırlısı olsun annelik emektir cehalette bütün kötülüklerin anasıdır:)

ne kadar saçmalamış onlar ya sezeryanı kolay mı zannediyorlar anestezi alıp o masaya yatmak kolaymı karnın neredeyse 7 kat dikiliyor bunlarıda geç sadece doğurmakla anne olunmuyor doğurupta sokağa atan bir sürü kadın var bunun normalle sezeryanla ne alakası var ben o arkadaşların sosyal zekalarının düşük oldugunu düşünüyorum canım sezeryanda çekilen acı çok daha fazla ben doğum kliniğinde çalışıyorum normal doğum yapanları akşamına taburcu ediyoruz sezeryanlar 2 gün yatıyor çünkü daha zor ayağa kalkılıyor risk daha fazla ayrıyeten sezeryan bir endikasyon kadının bebegi ters gelişse normal doğmuyrsa bu kadın kıymet bilmeyecekmi onlara göre valla insanlar ölümden dönüyor çok daha fazla kıymet biliyor bu da onlara kapak olsun

ya birşey soracağım,
sadece meraktan konuyla alakası yok şimdi bunun...
sezaryan kolay birşey zannediyorum ben, ama gördüğüm kadarıyla değilmiş...
peki sezaryanlılar neden sezaryan yaptırıyor normal doğurmuyor?:uhm:

X