badem10 meme estetiği ameliyatı

Selammm kızlar, benim için baya bir geç konu açımı oldu sanırım her gün arkadaşların sayfalarını işgal ettim hep sağolsunlar e artık kendi konumu da açayım dedim:)..4 yıllık üniversite hayatım boyunca hep aklımdaydı bu ameliyatı olmak ama tereddütlerim de vardı tabii bana güven verecek bir doktor bulmak sonucun tam olarak istediğim gibi olması hep ya süreç kötü giderse korkusu vs nedenler ameliyat olmamı 4. sınıfa gelmeme kadar erteledi işte.Yoğun araştırmalarım sonucunda bu ameliyatı sevgili doktorum BARIŞ ÇAKIR a olmaya karar vermiştim artık.Aradım 3 Ekim 2011 için ilk görüşme randevusu aldım görüşmemizde her şey olumlu geçti haliyle muayene olurken falan utanıyor insan nasıl da çekinmiştim Barış bey muayene edip ölçü belirlemek için silikon protezlerini kullandığında..Birlikte fikir alışverişi yapıp istediğim büyüklüğün ne kadar olduğuna karar verdikten sonra sıra geldi ameliyat gününe.7 EKİM 2011 büyük gün! Nasıl heyecanlıydım içim içime sığmıyordu.Ailemin haberi bile yoktu düşünün artık ameliyat olacağımı birkaç arkadaşım dışında kimse bilmiyordu.Annemin tepkisinden çekindiğim için söylememiştim hep acaba söylese midim ya bir şey olursa ameliyat sırasında diye düşünüyordum ama şimdi iyi ki de söylememişim diyorum:) refakatçi olarak çok sevdiğim bir arkadaşım eşlik etti sağolsun. ve tuttuk Acıbadem Fulya Hastanesi'nin yolunu..Hastaneye girdiğiniz ilk andan itibaren 5 yıldızlı konforu sarıyor etrafınızı zaten etrafınızda dört dönen hemşirelerden.Odama alındıktan sonra yanıma gelen ekip damar yolumu açtı ve sonra canım doktorum Barış bey geldi yanıma çizimlerimi yapmak için amaaa nasıl utanıyorum o an var ya anlatamam yani Barış bey çizimleri yaparken.Sonra yatağıma uzandım vee ameliyathaneye götürdüler beni.İnsanın içi bir hoş oluyor o zaman.Sabah saat 07.45 suları. Uyandığımda saat 11 e geliyordu Barış bey geldi yanıma geldiğini çok güzel oldu çok beğeneceksin dediğini hatırlıyorum ama hala narkozun etkisindeyim ya gözümü kapatıp uyumak istedim biraz daha ama acayip bir mutluluk var içimde tabii.Ameliyat oldu da bitti sonucu merak ediyorum bir an önce görmek istiyorum nasıl olduğunu..Odama alındım memeler baskılı sargı yöntemiyle sarılmış tabi nasıl göreceğim :) O gece hastanede istirahat ettim Barış bey gün içinde iki defa uğradı yanıma sağolsun nasıl olduğumu sormak için. O gecede zaten ağrı kesici verildiği için rahat bir uyku geçirdim..Sabah uyandım Barış bey yanıma geldi direnlerime baktı ve artık taburcu olabileceğimi söyledi hatta ve hatta normalde ameliyatın 3. günü direnleri çıkarttığını ama bende durumun çok iyi gittiğini ve artık temiz kan gelmeye başladığı için şimdi çıkaracağım direnleri(ameliyattan sonra vücutta biriken kirli kanı dışarı atmaya yarayan iki küçük borucuk) dedi ben de sevindim tabi.Direnleri ameliyattan hemen sonraki gün çıkaran ilk hastası benim sanıyorum:) Direnler konusunda hemen bir dipnot düşmek istiyorum ben onları ağrılı acılı sızılı şeyler zannediyordum inanın kızlar hiç alakası yokmuş normalde canım da çok tatlıdır benim onu da ekleyerek söyleyim de acıya karşı çok dayanıklığı olduğumu düşünmeyin. ve direnleri çıkarıp baskılı sargıyı da çıkarıp full ayna da bir bak bakalım nasıl olmuş dedi doktorum ayy harika gözüküyorlardı nasıl mutlu oldum o an..Sporcu sütyenimi giydirdi doktorum ve taburcu oldum..Sonuç şuan nasıl mı muhteşemmmm :))) 2 ay olmuş ameliyat olalı da, zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten. Unutmadan boyutu hakkında da bilgi veriyorum hemen NATRELLE marka 510fx modeli 310cc protez kullanıldı arkadaşlar. İlk 20 gün sonrasında tam olarak meme kıvamına geldiler yumuşaklık kıvam süper:)

Geçmiş olsun....hayırlı olsun cnm cıcışlerin

Az önce dıştan çıkınca baktım ben de biliyo musunuz yaza evleniyorum cok şükür ki suan belli belirsiz bir iz var ben bile anlayamadım tam hafif sütten iz yapmış gibi hiç belli olmuyor fotograf gonderebilirim bana mail adresini yolla telden gürüyorum suan canım sen mail adresi gönder yollarim iz fotosu ama oncesi yok canim ben dea
Badem Merhaba,

sen ameliyat olalı 1 seneyi geçti,izlerin ne durumda ne derece geçtiler? barıs cakıra ameliyat olan arkadasların,bir yılı devirmiş olmalar lazım tabii,kesi izlerinin durumunu merak ediyorum.arkadaslar yardım edin lütfen,iyi hos anlatıyorsunuz şöyle güzel,böyle güzel diye ama bizler orda ıpad de resımlere bakarken izleri göremiyoruz,ve acıkcası resıme ıhtıyacımız var.

Ben de 300 cc istiyorum mesela oncesi sonrası göndermen mümkün mü,ben Barıs beyın cektıgı 3 aylık halını degıl 1 yıldan fazla sure sonra ne durumda onu merak edıyorum.

Lütfen yardım:KK6:

hayırlı olsun :KK3: çok güzel telaşlar heyecanlar bunlar Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin :KK16:

Az önce dıştan çıkınca baktım ben de biliyo musunuz yaza evleniyorum cok şükür ki suan belli belirsiz bir iz var ben bile anlayamadım tam hafif sütten iz yapmış gibi hiç belli olmuyor fotograf gonderebilirim bana mail adresini yolla telden gürüyorum suan canım sen mail adresi gönder yollarim iz fotosu ama oncesi yok canim ben dea

aaa süper o zaman,öyle belli belirsiz ise ,zaten normalde sütyen iz yapıyor hep gögüs altında,o da arada kayboluyor demekki:KK1:mailimi gönderiyorum özelden

evet canım aynen öyle hiç belli olmuyor msj ile de yazdım ama burdan da yazıyım ne olur ne olmaz bugün gönderemem yarına söz evde foto çekebileceğim bir ortam yokta bugün misafirlerimiz var :KK66:

aaa süper o zaman,öyle belli belirsiz ise ,zaten normalde sütyen iz yapıyor hep gögüs altında,o da arada kayboluyor demekki:KK1:mailimi gönderiyorum özelden

Düğün icin kosturmalardayim bebegimm sen nasılsın

Hayırlı olsun evliliğin... Ne güzel gelin olursun şimdiiiii.... Keşke aynı şehirde olsaydık gelirdim sırf seni gelinlikle görmek için..
İzlerin geçmesine de çok sevindim. Benim 1 ayı geçti elime kalın kalın geliyor izler:KK43:

Bir de benimki de seninki ile aynı marka ve neredeyse aynı protez ama bana masaj yaptırmadı hoca. Güzel oldu kıvamı hatta...

Beklerim yine de tarihimi haber ederim :)) izler 1 ayda öyle olması çok normal canım. bir de doktor duruma göre masaj veriyor sen de buna gerek görmemiş demek ki evliysen bir de gerek olmayabilir zaten :KK66:
çok sık giremiyorum foruma farkından olmadan çok zaman geçiyor forumda o yüzden ara ara giriyorum canım.

Hayırlı olsun evliliğin... Ne güzel gelin olursun şimdiiiii.... Keşke aynı şehirde olsaydık gelirdim sırf seni gelinlikle görmek için..
İzlerin geçmesine de çok sevindim. Benim 1 ayı geçti elime kalın kalın geliyor izler:KK43:

Bir de benimki de seninki ile aynı marka ve neredeyse aynı protez ama bana masaj yaptırmadı hoca. Güzel oldu kıvamı hatta...

Nerelere kayboldun ya?? :2::KK14::KK14::KK14:

Beklerim yine de tarihimi haber ederim :)) izler 1 ayda öyle olması çok normal canım. bir de doktor duruma göre masaj veriyor sen de buna gerek görmemiş demek ki evliysen bir de gerek olmayabilir zaten :KK66:
çok sık giremiyorum foruma farkından olmadan çok zaman geçiyor forumda o yüzden ara ara giriyorum canım.

Evliyim:)) farklı bir yaklaşım:)) teşekkürler cevabın için:)

X