- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.521
canım bana gelmedi mesaj tekrar gönder olur mu
Canım geçen hafta özelden yolladım sana mailimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçen hafta özelden yolladım sana mailimi?
Canım çok tatlısın :) burdaki fotoğraflarımı sildim çoktandır eklemeyi de düşünmüyorum açıkçası. Mail adresini gönderirsen fotoğraf göndereyim madem ameliyatına 1 ay kalmış
görülmeye de değermiş yani :) maşallah diyorum bebişlere
Badem mrb canım.. Çok memnun olduğunu okudum memeişlerinden bir kaç sayfada :)) hangı doktora nerde amelıyat olduğunu öğrenebılır mıyım? Bende araştırıyorum. Bugün Hakan gence dıye bır doktorla görüştüm çok sevdım. Ama sendende bilgi alırsam çok memnun olurum
sütyenin eski, fotoğrafında ışık ayarı iyi değil! buna rağmen güzellikler ortada
barış bey'in ellerine, emeğine sağlık!
Merhaba arkadasim resim göremiyorum ama mutluluğundan güzel oldukları belliCanım ben Barış Çakır a Acıbadem Fulya Hastanesinde ameliyat oldum çok memnunum çok şükür gerçek memeden zerre farkı yok :)
Evet datlım çok eskidi bir yılı geçti kullanıyorum ama atmaya da kıyamıyorum ilk aldığım sütyen krem ve siyahını almıştım :)
amaaa alışverişe çıkıyorduk biz değil mi?? Şöyle harika sütyenler alalımmmm :)
Fotoğraf çekmekten hiç anlamıyorum zaten, barış beye ben de minnettarım.
canım bana gelmedi mesaj tekrar gönder olur mu
Merhaba arkadasim resim göremiyorum ama mutluluğundan güzel oldukları belli
Bnde inşallah doğumdan sonra barış beye gideceğim herhalde
fotoğraf ilgi alanlarımdan biridir. her ne kadar bebeklerin fotosunu çekmek zor da olsa senin bebişleri de çekebilirim canım :)
alışverişe çıkıyorduk, satmasaydın son dakikada. şaka şaka canım, eğitim öncelikli iş alışveriş kaçmıyor. biz memeli bayanlar olalım da, eski sütyenlerle idare edelim ne olacak sanki! :119:
Merhaba Bademciğim, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Benim biyopsime 4 gün kaldı, umarım herşey yolunda gider de böyle keyfim için ameliyat masasına yatmaları düşünürüm. Ben Barış Bey'i çok sevmiştim, zaten oldukça da güler yüzlü kendisi. Sevmek zor değil. Ama beni tek düşündüren nokta şu oldu, damla silikonla ilgili arzum77 bişeyler baylaşmış hatta; işte sarkıyormuş, dekolte olmuyormuş yandan falan, zamanla kapsül oluşabiliyormuş, kayma, dönme yaparsa yuvarlaktaki gibi olmaz belli olurmuş..gibi şeyler. E Barış Bey de heralde yalnızca damla kullanıyor. Buna takıldı aklım. Senin fotoğraflarını görmek istedim ama göremedim. Arkadaşlık isteği göndermiştim hatta belki kabul edersen görebilirim ya da belki mesaj sayımla alakalıdır bilemiyorum ki.
Ya of mesaj sayım yeterli değilmiş ki özelden mesaj atmak için arkadaşlık isteğimi kabul eder misin, yeni eklediğin fotoğraflara bakayım?
Barış bey bana da o güzel memelerden yap, ben de o güzel memelerden istiyorum, gel Şubat geel geel geel, gel anneye geel geel geel.